10 kuriosa om sex och astrologi som du kan se i ditt horoskop

Douglas Harris 01-06-2023
Douglas Harris

Hur är din prestation i sex? Hur lever du sex? Svaren finns i ditt sexdiagram, en analys av sex och astrologi som avslöjar ditt universum av sexualitet och njutning. För du vet, eller hur, astrologi är en djup övning i självkännedom som kan hjälpa dig att känna till ditt universum av känslor, fantasier och kåthet!

Därför har vi förberett en lista med 10 kuriositeter om sex och astrologi som du kan titta på med ditt öppna horoskop (se ditt här) !!!! Kom igen!

1. din libido är på Mars

I astrologin är Mars den rena formen av libido energi. Planeten symboliserar instinkter och representerar begär och passionens kraft. Om du vet vilket tecken Mars står i ditt sexuella horoskop kan du förstå vad du tänder på och till och med vilken typ av ställning du gillar mest i sängen. Här är en guide till Mars i tecknen så att du kan förstå ditt eget tecken.

2. 8:e huset är rent sex och astrologi.

Det 8:e huset är relaterat till fantasier, känslor och instinkter kopplade till sexualitet. Tecknet i detta område hjälper dig att upptäcka och bättre förstå dina önskningar och vad som tänder dig i sängen. En person med Väduren i det 8:e huset gillar till exempel att vara djärv när du har sex - vilket är perfekt för dem som har Fiskarna i det 8:e huset, som gillar djärva människor och stimulans utöver det vanliga.Här kan du se tecken för tecken i det 8:e huset.

Trekant: du, din partner och en planet i det 8:e huset

En person med ett 8:e hus i Skytten tenderar att vara öppen, nyfiken och intensiv i sin sexuella erfarenhet, men om Jupiter (Skyttens härskare) är i det 4:e huset, trots all denna öppenhet för ämnet och den sexuella erfarenheten, vill de inte exponera sin intimitet. Förstå om varje planet i det 8:e huset här.

4. Lilith, hennes svarta måne och hennes dolda önskningar

Lilith, även känd som den svarta månen, avslöjar dina rädslor, mörka aspekter och dolda önskningar, som de önskningar som vi vanligtvis kväver, vet du? Att känna till ditt Lilithtecken hjälper dig att upptäcka vilka omedvetna processer du brukar ta upp i dina kärleksrelationer, hur du uttrycker din sexualitet, vilka typer av önskningar du brukar kväva och även eventuellaorsaker till vissa av deras frustrationer i relationer.

En person med Lilith i Jungfrun kan till exempel få sina intima stunder hindrade av behovet av perfektionism, medan personer med Lilith i Kräftan kan känna att deras sexuella aptit pendlar mycket. Kom och se här Lilith i alla tecken.

5. sätta Venus på spel

Vaknade du upp i dag med vetskapen att du ska förföra alla? Då är det dags att sätta Venus i spel! Planeten visar hur varje person förför, uttrycker tillgivenhet och allt som ger njutning. Vet du vilket tecken Venus står i? Ta reda på det här och förstå vilken typ av person du är och vad du förväntar dig av ett förhållande. Spoiler: de som har Venus i Väduren älskar en okonsekvent flirt. Två ord om Venus i VädurenSkorpionen: besatt och uppslukande.

6. ditt kärleksliv i huset 7

Planeterna i 7:e huset avslöjar vad du omedvetet söker och attraherar hos de personer som du har en relation med. De kan också indikera svårigheter i kärleken som kan uppstå i sängen. Mars i 7:e huset är till exempel typiskt för dem som avslutar ett gräl genom att göra upp i sängen. Allt om planeterna i 7:e huset här.

7. vem du vill ha i din säng

Sexkarta, Tecknet i det sjunde huset (igen!) är känt som Descendant. Tecknet i det här huset visar vilken typ av egenskaper som du söker hos andra människor. Tecknet visar också hur du upplever sex och hur du gillar att krydda ditt liv i sängen. Känner du till personen med Vågen i det sjunde huset? Hon är inte obeslutsam, tvärtom, hon kan vara väldigt dominerande, men hon kan locka till sig obeslutsamma människor.

8. sex och astrologi är mycket känslor

Du har nått månen! Var det bra? Månen i horoskopet talar om känslor. För dem som identifierar sig som kvinnor visar månen hur du ser dig själv som kvinna. För alla människor avslöjar månen vilka känslor som ger näring åt deras själ. En person med månen i Vågen, till exempel, får näring av sina relationer. En måne i Oxen visar att personen får näring av tillgivenhet och trygghet. Och allt detta, min kära, läggs tillsammans i resväskan tillHär är månen i varje tecken.

9. sex och astrologi och svårigheter i sängen

De som har opposition eller kvadratur mellan Mars och Neptunus i sitt horoskop kan ha problem med att koncentrera energin. Mars-viljan, som är så nödvändig för sexuella prestationer, blir splittrad. Utanför sängen kan personen vara superromantisk (vilket är karakteristiskt för den här typen av aspekter), men mellan lakanen krävs det en övning i att fokusera för att komma dit man vill!

Spända interaktioner mellan Mars och Uranus eller Mars och Jupiter kan också medföra problem, till exempel för tidig utlösning. Brådska och ångest spelar mot personen. En bra idé är att göra det mesta av förspelet för att nå akten med mindre "törst i potten".

Sexuell intensitet: Venus, Pluto och Jupiter

Människor med harmoniska eller spända aspekter mellan Venus och Uranus tenderar att vara mer öppna för olika erfarenheter. Om aspekten är mellan Venus och Pluto i ditt horoskop, oavsett om den är spänd eller harmonisk, bör mycket sexuell intensitet flöda. Detta är människor som är intensivt inriktade på full och total tillfredsställelse.Svårt är det när maktfrågor kommer in i bilden, Pluto kan trots allt också vara kungen av masochism och sadomasochism.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.