Ballonger & tårta

                                                
                                                           Svullen men glad (och rufsig!)!
 
Så vände det även denna gång. Ännu en gång tyckte jag att vår läkare var orealistiskt optimistisk när hon tyckte att vi kunde sätta igång behandlingen redan på tisdagseftermiddagen fastän kämpen fortfarande var så svullen och medtagen och vi inte visste vart infektionsvärdena var på väg. Men ännu en gång hade hon rätt och nästa dag var värdena på väg åt rätt håll och kämpen var uppe och lekte långa stunder med Offa och Ei som kom med mycket nödvändig uppmuntran. Han är fortfarande bitvis rejält trött och vi har inte fått bukt med svullnaden (han väger över ett kilo för mycket vilket också ger honom högt blodtryck) men han äter och leker och framför allt så är han på gott humör.
 
Med både en (återigen godtagen) baba och bästa lekkamraterna på plats smet jag iväg den eftermiddagen och såg en utställning som jag länge har velat se men som jag hade gett upp hoppet om att komma iväg på. Jag studsade runt i ett regnigt Köpenhamn på små moln och orden det är över, det är över snurrade i mitt huvud om och om igen. Sen fick jag sova ikapp och nu känner jag mig mer som en klubbad säl med ett mörkt hål i magen som långsamt ska fyllas med ljus igen. Allt i sin ordning. 
 
När sista påsen med antikroppar sattes igång och vi såg att kämpen var på god väg att hämta igen sig från allt så fick vi också våra ballonger. De brukar dekorera droppställningen vid sista cytostatikabehandlingen, men i kämpens fall blir det vid sista påsen med antikroppar. En och en halv dag i missad tid lägger vi till så på söndag eftermiddag åker vi hem. Så fort antikropparna är injicerade och slangen i armen är utdragen och alla andra kämpar och kämpefamiljer har blivit bjudna på tårta!
1 Katarina:

skriven

Underbart underbart att läsa! Gläds med er. Yippie och HURRA och GRATTIS till enastående väl genomförd strapats!!!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Svar: Tack💜 Yippie!! 😊
pussmonster.net

2 Elisabeth hove Faster:

skriven

Grattis Grattis. Vi blir så glada att tårarna kommer. kramar.

Svar: Tack tack & kramar till er!
pussmonster.net

3 Moa:

skriven

Underbart att läsa! Vi hoppas att ni kommer hit och tittar på hönorna i sommar. KRAM till er alla!

Svar: :-) Det vill vi gärna! Kramar
pussmonster.net

Kommentera här: