Andas igen

                                               
 
En vecka tog det för att rätt person skulle titta på bilderna och skriva en mening som provsvar. Sjuksköterskan läste upp den på telefonen och den löd ungefär så här: ingen aktivitet syns vid de ursprungliga tumörområdena och ingen ny aktivitet kan utläsas. Så knyter jag upp mig själv och börjar andas igen.
 
Först nästa vecka blir det MR, men som jag har förstått det så är risken att något ska synas där som inte syntes på MIBG-bilderna minimal. Urinprovet har vi inte fått svar på men det kan ta ett tag till då det ska analyseras på labbet. Det finns en risk att något kan mätas där som inte syns på bilderna. Men ett enstaka provsvar säger inget i sig så om det ser ut att finnas cancermarkörer där så antar jag att det endast innebär att nästa uppföljning blir tidigare än annars planerat. När alla provsvaren är klara så kommer de inblandade läkarna att ha en konferens för att göra en plan för kämpen för att kontrollera återfall och kolla biverkningar. En plan som vi förhoppningsvis kommer att följa tills kämpen fyller 18 år. 
 
Men i nuläget är kämpen på topp, full av energi och vilja (inte minst!). Så nu tänker vi på annat igen. Förskola, jobb, vänner, det riktiga livet!
1 Katarina:

skriven

Hurra!!! Å så undebart att höra! Kram till Kämpen och Dig.♡♡♡

Svar: 😊 Vi kramar dig tillbaka💜
pussmonster.net

2 Lina:

skriven

Ja hurra, tårarna kommer av glädje när jag läser om erat bra besked 💕. Tänker så mycket på er💗 Varmaste kramar 💕

Svar: Fina Lina, varma kramar till er också💜
pussmonster.net

3 Moa:

skriven

Det här är så underbart att läsa! Känns som om jag också knyter upp mig. Livet!

Svar: Livet! 😊
pussmonster.net

Kommentera här: