Semester

                                               
 
Det blev en bättre behandlingsomgång, både på plats i Köpenhamn och efteråt. Jag vågade inte riktigt tro att vi skulle komma iväg och sen att vi skulle kunna vara kvar, men vi åkte och vi är fortfarande kvar nu nästan en vecka senare. Det har känts som en riktig semester. Kämpen var illamående och trött i början, kräktes ett par gånger de första dagarna efter behandlingen, men jämfört med de tidigare omgångerna så har han både varit piggare och återhämtat sig snabbare. Som alltid så tänker jag att det inte går att veta någonting om hur saker kommer att bli. Förutom de stunder då han mått dåligt så har han kunnat bada i poolen och leka leka leka med allt roligt som finns här på gården. Det är verkligen ett barnparadis. Och mammaparadis med bastu och bubbelpool och tryggar grindar och staket och promenadvägar utan läskig trafik och gott om plats där vänner och familj kan komma och gå. Jag är så tacksam till barncancerfonden och alla som gett pengar så att vi kan ha tillgång till detta ställe. Och till alla fina som hjälpt oss att göra det till en riktig semester. 
 
Rädslan och tankarna om framtiden finns där som ett brus i bakgrunden, men de har hållit sig just i bakgrunden. I förgrunden finns min glada, fina, roliga kämpe och lek och lugna sommardagar. Vissa stunder är så svåra, men jag kan inte säga att vi inte har det bra. För det allra mesta.     
 
Proverna på lungorna visade ingenting. Kanske var det aldrig en infektion, kanske var det något annat. Om det är något så störs inte kämpen av det, så nu lägger jag det i ett skåp längst in i förrådet och tänker inte på det förrän nästa provomgång om fyra veckor. Jag har hört flera fall där fläckar dyker upp och försvinner utan att man får någon förklaring, så nu hoppas jag att det blir så för kämpen också. 
1 Lina:

skriven

Men så underbart med lungorna och att ni har det fint på semestern💖☀️, blir så glad med er att ni får ha det gott, leka, bada och semestra ☀️💖💚🏊🍀🌸💖☀️ Många varma kramar ☀️💖

2 elisabethhove:

skriven

hoppas att detta blir bra till slut kramar till er.

Svar: kram på er
pussmonster.net

Kommentera här: