6:e huset i astrologi: hur du hanterar rutiner och hälsa

Douglas Harris 02-06-2023
Douglas Harris

Vanor, rutiner, hälsovård, vardagsliv, ditt dagliga arbete... allt detta är teman för det sjätte huset i astrologin. Tecknet som står på spetsen för detta område hjälper dig att förstå dina egenskaper när det gäller din kost, dina andliga metoder och din egenvård.

Det sjätte huset i astrologin kan till och med avslöja vilka hälsoproblem du är mest benägen att drabbas av eftersom tecknet i denna del av horoskopet visar hur du hanterar livets praktiska del och vilka metoder du använder för att ta hand om dig själv och utveckla ditt arbete.

HUS 6 I FÖDELSEHOROSKOPET

Alla har det sjätte huset i sitt födelsehoroskop. Du kan se att ditt födelsehoroskop (gör ditt gratis här) har en mandala som är indelad i 12 delar. Se i vilket tecken ditt sjätte hus börjar.

Se nu vad hustecken i det 6:e huset betyder. För att förstå djupare kan du också se om du har planeter i det här huset och läsa hela ditt födelsehoroskop.

Väduren i det 6:e huset

Personer med Väduren i det sjätte huset blir vanligtvis inte sjuka på länge eftersom de har mycket livskraft. I sitt dagliga liv kan de ha bråttom och vara otåliga, och på grund av det skadar de sig lätt. De är kända för sin rastlöshet och gillar inte att göra samma sak varje dag. De blir uttråkade om de hamnar i en rutin. De kan gilla arbeten med intensiva rutiner och utan att vara beroende av andra människor, menDe kan drabbas av migrän och sömnlöshet.

Taurus i det 6:e huset

Människor med Taurus i det sjätte huset gillar allt som är stabilt i rutin eftersom det ger trygghet. De behöver daglig förutsägbarhet, de kan till och med äta samma sak i flera dagar, eller alltid beställa mat på samma restauranger. Deras dagliga liv har en annan rytm, men långsam, och därför gillar de inte press. De behöver ta hand om sin hals, sin röst och med ohälsosamma matrutiner.

Tvilling i det 6:e huset

Personer med tvilling i det sjätte huset är vanligtvis kreativa i sitt dagliga liv och i sina arbetsrutiner, men samtidigt har de ett snabbare tänkande. De måste vara försiktiga med sömnlöshet och ångest. När det gäller hälsan behöver lungorna uppmärksamhet, så rökning kan vara mycket värre för personer med tvilling i det sjätte huset. Ditt dagliga arbete kan bli mycket roligt om du kan utveckla dina mentala förmågor ii stället för arbetare.

Kräftan i 6:e huset

Personer med Kräftan i det sjätte huset tenderar att vara mycket hängivna och engagerade i arbete och rutiner. De tenderar att se de människor de delar vardagen med som familj. Kräftan i det sjätte huset älskar husdjur och ser också sina husdjur som familj. Olösta problem med mamma eller pappa kan gå ut över hälsan eller maten. Uppmärksamhet är nödvändig!

Lejonet i 6:e huset

Om du har Lejonet i det sjätte huset behöver du förmodligen uttrycka dig i ditt dagliga liv och därför kan du ha ett stort behov av erkännande. Om du inte kan omsätta din kreativitet i ditt dagliga liv kan du bli sjuk. Dina vanor kan vara överdrivna. Akta dig för mat som är dålig för ditt hjärta och överarbete.

Jungfrun i det 6:e huset

Människor med Jungfrun i det sjätte huset är vanligtvis mycket fäst vid mat, organisation och detaljer. De kan tycka om att sätta regler för sina vanor, som mat och sömn. På jobbet och i sina rutiner kan de ha problem med att slutföra uppgifter eftersom "det aldrig är tillräckligt bra". Perfektionism kan sluta med att skapa känslomässiga sjukdomar, så det är nödvändigt att vara uppmärksam på tarmarna och levern,bukspottkörteln och gallblåsan.

Vågen i det 6:e huset

Njurarna hos personer med Vågen i det sjätte huset behöver särskild omsorg, så det första tipset är att dricka vatten. Det här är personer som vanligtvis äter socker varje dag och som inte är särskilt förtjusta i sportaktiviteter eftersom de föredrar bekvämlighet, även om de är mycket intresserade av estetik och skönhet. Övningar som dans eller yoga, som görs i partnerskap, kan vara trevliga. Arbetsmiljön måste vara harmonisk,Detta orsakar mycket stress för dem som har Vågen i det sjätte huset.

Skorpionen i det 6:e huset

Personer med Skorpionen i det sjätte huset kan ha problem med att skapa rutiner eller, värre, de kan skapa destruktiva rutiner, som att sova lite, röka eller vara besatta av arbete. Samtidigt är de människor med en stor benägenhet för supertransformationer på hälsoområdet. Terapier hjälper dem att få kontroll över sina känslor och eftersom de är människor som internaliserar saker.

Skytten i det 6:e huset

De som har Skytten i det sjätte huset kan sakna måttlighet i arbetet och hamna i en situation där de samlar på sig för många projekt eller kunder, vilket kan leda till problem som visar sig i överflöd. De bör försöka lära sig att styra sin entusiasm till förmån för goda vanor, men de bör vara försiktiga så att de inte överbelastar sig själva dagligen, eftersom det kan uppstå problem med lever och gallblåsa när de studerar eller arbetar för mycket.

Stenbocken i det 6:e huset

En person med Stenbocken i det sjätte huset är vanligtvis extremt ansvarsfull och krävande mot sig själv, så han måste lära sig att förstå sina gränser och undvika rigida arbetsplatser. Han måste också lära sig att lägga in mer fritid i sitt dagliga liv för att inte vara helt fokuserad på arbete och rutiner.

Vattumannen i det 6:e huset

De som har Vattumannen i det sjätte huset kan fokusera så mycket på sin mentala rutin att de glömmer sin fysiska kropp. De brukar inte tycka om att arbeta med något som är alltför repetitivt och utan frihet. Det är nödvändigt att investera i utrymme, friluftsliv och sport som hjälper till att ha kontakt med kroppen och ta bort överskottsenergin från det mentala planet.

Fiskarna i det 6:e huset

Personer med Fiskarna i det sjätte huset kan vara mycket distraherade i sitt dagliga liv. De tenderar att vara överkänsliga för ämnen som alkohol, mediciner och bedövningsmedel. Att kunna upprätthålla en bra sömnrutin är bra eftersom personer med Fiskarna i det sjätte huset tenderar att ladda upp sin energi genom att sova. Att arbeta i kreativa miljöer kan vara bra för din hälsa.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.