7:e huset i födelsehoroskopet: vem vill du ha en kärleksrelation med?

Douglas Harris 17-05-2023
Douglas Harris

Sexkarta, Det sjunde huset, även känt som nedstigande, avslöjar de aspekter som du beundrar och söker hos andra människor. Nedan hittar du betydelsen av varje tecken i denna astrala sektor, förhållandet mellan astrologi och kärlek och du kan bättre förstå vilka människor du dras till.

Men det är värt att understryka att det 7:e huset går längre än så och också visar hur en person upplever sex och på vilket sätt de gillar att krydda sitt liv i sängen. För en mer komplett analys är det också nödvändigt att ta hänsyn till andra astrologiska aspekter, som kan hittas i den fullständiga versionen av den Karta över kön .

Det är också möjligt att se var hus 7 befinner sig genom att titta på dess Astrologiskt diagram, här gratis.

Upptäck gratis här vilket tecken som finns i ditt 7:e hus (ättling). Läs sedan några tolkningar av denna positionering nedan.

Väduren i det 7:e huset i födelsediagrammet

Du letar efter egenskaper som auktoritet, mod och beslutsamhet hos de personer som du har kontakt med. Någon som uttrycker sina ideal med övertygelse och ibland till och med på ett tvingande sätt.

Det är önskvärt att din partner har uthållighet nog att hålla jämna steg med ditt intensiva tempo och ditt hektiska sociala liv.

+ Spontan, sensuell, direkt och oberoende kärlek.

Taurus i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du söker stabilitet i dina relationer, eftersom du tenderar att agera kontrollerande och svartsjuk när du blir involverad.

Därför är idealet att relatera till en person som du känner dig bekväm med att tillbringa goda stunder vid din sida och som kan utvecklas till ett mer varaktigt förhållande. Ett gott utseende och materiellt oberoende är också viktiga egenskaper hos din partner.

+ Kärlek som är stabil, värdefull, kärleksfull, konkret och sensuell.

Gemini i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du gillar inte likheter i ditt förhållande, så du söker någon som är intresserad av sociala och intellektuella aktiviteter. Det är viktigt att ha en partner som följer med dig på museum och bio och som tycker om att träffa vänner och prata, eftersom du värdesätter intelligens och förmågan att kommunicera.

Du letar efter någon som alltid tillför något nytt till förhållandet och som inte använder sig av känslomässiga spel. Personer som är väldigt svartsjuka, tysta eller hemtrevliga är inte särskilt tilltalande för dig, eftersom du gillar rörelse.

+ Glad, lätt, lekfull, verbal och ungdomlig kärlek.

Kräftan i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Eftersom du har en till synes kallare läggning tenderar du att attrahera människor som är tillgivna och tar hand om dig. När du är i ett förhållande tycker du om att ta emot tillgivenhet från dem du älskar, men ibland kan du inte återgälda personens kärlek på samma sätt.

I långvariga förhållanden tenderar de att inta en mer praktisk attityd och tar till exempel på sig ansvaret för det hus de bor i tillsammans med sin partner.

+ Kärleksfull, varm, intim och känslomässig kärlek.

Lejonet i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du attraheras av människor som står i det sociala rampljuset och tenderar att bli vän med din partners vänner. Du söker någon som är kärleksfull, pålitlig och omtänksam.

Du kan attrahera auktoritära personer, även om du inte låter någon dominera dig. Din vänliga attityd kan ibland ge intryck av kyla, så det är viktigt för dig att din partner är mycket varm och alltid kan värma upp relationen.

+ Glädjande, översvallande, ljus och performativ kärlek.

Jungfrun i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du tenderar att relatera till människor som hjälper dig att hantera ditt liv eftersom du tenderar att leva med huvudet "på månen", så du förväntar dig att din partner ska hjälpa dig med rutinaktiviteter eftersom du tenderar att projicera perfektionism, behov och disciplin i dina relationer.

Eftersom de gillar att tillfredsställa den andra personen kan det sluta med att de kräver uppmärksamhet i sina relationer och till och med idealiserar sin partner och vill att han eller hon ska uppfylla deras förväntningar.

+ En krävande, kritisk kärlek som växer i intimitet.

Vågen i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du söker ett partnerskap där det finns balans och ett utbyte av vänlighet. För detta behöver du en person med en mer diplomatisk attityd, som kan balansera ditt oförskämda och impulsiva sätt. Du dras ofta till personer som är socialt aktiva eller offentliga och som har många vänner.

Det kan sluta med att du lockar till dig obeslutsamma personer som är måna om att tillfredsställa dig. Eftersom du gillar att dominera förhållandet kan din partner också vara mer passiv, vilket gör att du kan ta kontroll över förhållandet.

+ Love charmig, förförisk, intelligent och passionerad.

Skorpionen i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du attraheras av kraftfulla, mycket känslomässiga, starka och svartsjuka människor, precis som du själv. Möjligen är relationer i ditt liv ofta en omvälvande upplevelse eftersom de tar dig ut ur din komfortzon för att se världen genom en annan person. Din partner är vanligtvis mer känslig och bör förstå vikten av ständig utveckling och omvandling i relationen.

+ Intensiv, känslomässig, förförisk och förvandlande kärlek.

Skytten i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du gillar människor som är utåtriktade, glada och äventyrslystna. Du söker också någon som stimulerar dig intellektuellt och som ger dig nya etiska och filosofiska värderingar i ditt liv. Därför finns det en tendens att relatera till personer som är involverade i intellektuella eller akademiska kretsar, liksom till resenärer. Kanske en partner som accepterar ett öppet förhållande, eftersom du värdesätter din frihet. I vilket fall som helst, fördu, vänskap är det viktigaste i ett förhållande.

+ Fri, glad, livlig, äventyrlig och djärv kärlek.

Stenbocken i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du letar efter någon som kan ge dig ekonomisk trygghet och en god social ställning. Eftersom du är ansvarsfull och trogen, samt mycket romantisk och omtänksam, tenderar du att kräva att din partner är villig att göra detsamma.

Han söker någon som gillar lugnare aktiviteter, som att träffa vänner eller familj, och som vårdar fredliga och långvariga relationer.

+ Seriös, engagerad, lojal, stabil kärlek med potential att vara långvarig.

Vattumannen i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du gillar människor som ger dig frihet, respekterar ditt utrymme och är intelligenta. Samtidigt försöker du lära känna din partner på djupet, vad han eller hon gör och vilka preferenser han eller hon har.

För dig är vänskap med din älskade något mycket viktigt. Märkligt nog tenderar du att leta efter människor som liknar dig, antingen fysiskt eller intellektuellt.

+ Olika kärlek, stimulerande, fri och med intellektuell affinitet.

Fiskarna i det 7:e huset i födelsehoroskopet

Du gillar romantiska, drömmande, kärleksfulla och förstående människor, men samtidigt kan du dra till dig behövande människor som ständigt kräver ömhet, på grund av ditt mer rationella och praktiska sätt.

Därför tenderar du att ta på dig en del av din partners ansvar. Var försiktig så att du inte offrar dig själv för mycket för den andra personen. För dig kan relationer öppna nya dörrar till världen.

+ Romantisk, fantasifull, känslig och förförisk kärlek.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.