Ascendenten i Aquarius: vad betyder denna position?

Douglas Harris 05-06-2023
Douglas Harris

Infödda människor med Vattumannen ascendant De tenderar att vara mycket sällskapliga, men föredrar ofta att hålla ett säkert avstånd i sina relationer eftersom de är rädda för att förlora den frihet som de håller så högt.

Du kan förstå mer om din Ascendant i Vattumannen nedan, men det är viktigt att komma ihåg att för en djupare analys av din personlighet måste du ta hänsyn till alla punkter i din Ascendant i Vattumannen. Astrologiskt horoskop .

Ascendenten i Vattumannen: vad betyder det och hur agerar de i världen?

De som ingår i deras umgängeskrets vet att de är lojala vänner som alltid är villiga att hjälpa andra. Trots sin popularitet tenderar födda med Ascendenten i Vattumannen att känna att de bara kan räkna med ett fåtal personer.

Dessa personer har också en önskan att förändra världen, antingen genom sociala ändamål eller genom att arbeta i icke-statliga organisationer. Även om de kan verka som om de är okonstlade, kommer de på de mest innovativa lösningarna på ett problem när de arbetar i grupp.

Det är värt att komma ihåg att ascendenten hjälper till att förstå hur den infödde visar sig för världen, med andra ord hur han vill bli sedd av andra och vilket intryck han ger när han möter människor. Positioneringen avslöjar också hur någon klär sig och uttrycker sig.

Ascendenten i Aquarius: huvudsakliga egenskaper

De som har varit lite distanserade, lite ointresserade, ser de som har Vattumannen ascendant är sällskaplig, öppen för det nya och för den andra, men behåller alltid en viss distans i sina relationer.

  • Känner en inneboende rädsla för att förlora sin frihet.
  • Rädsla för att relationerna skulle kunna beröva honom hans frihet.
  • I team är det oftast den som kommer med de mest geniala lösningarna på problemen.
  • Han är vän med alla och alla känner att de kan räkna med honom.
  • Du tror att du bara kan räkna med ett fåtal personer i ditt liv.

Ah, om du vill veta allt om vattumannens tecken, klicka här!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.