Ascendenten i Väduren: vad betyder det?

Douglas Harris 27-05-2023
Douglas Harris

Personer med Vädurens ascendant De är extremt uppriktiga och säger vad de tycker, ofta utan några begränsningar. På grund av detta sätt att uttrycka sig tenderar de att ses som kraftfulla individer. Om du vill veta vad Ascendant är, kolla in vårt innehåll om ämnet här.

Å andra sidan har de som har Vädurens ascendant Du kan uttrycka dina känslor genom utbrott av kärlek eller hat, eftersom du inte vet hur du ska balansera dem. På så sätt riskerar du att bli tolkad som en person med en svår personlighet. Detta är vanligtvis ett kännetecken för Vädur födda.

Ascendenten i Väduren: hur agerar den i livet?

De här födda vill vara oberoende och har därför det mod som krävs för att kämpa för vad de vill, och de gör det utan att oroa sig för riskerna och konsekvenserna av sina handlingar. De som är födda med den här ascendenten har också mycket fysisk energi och viljan att tävla, egenskaper som gynnar eventuella idrottsaktiviteter.

Det är värt att komma ihåg att ascendenten hjälper till att förstå hur den infödde visar sig för världen, med andra ord hur han eller hon vill bli sedd av andra och vilket intryck han eller hon ger när han eller hon möter människor. Positioneringen avslöjar också hur någon klär sig och uttrycker sig.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos Ascendenten i Väduren?

  • Hon är modig
  • Han har styrkan att kämpa för det han vill ha.
  • Vanligtvis inte rädd för risker
  • Impulsiv, vill ha allting nu
  • Gillar inte att slösa tid
  • Benägenhet att konkurrera
  • Stor fysisk energi
  • De älskar vanligtvis sport

Lär dig mer om Vädurens kännetecken på andra områden i livet, förutom i ascendenten!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.