Astrologi: vad säger din födelsetid om dig?

Douglas Harris 27-08-2023
Douglas Harris

Inom astrologin är födelsetiden mycket viktig eftersom den gör det möjligt att göra beräkningarna mer exakta och fullständiga. Utan födelsetiden är analysen ofullständig och många beräkningar kan inte längre göras. I det följande berättar vi vad födelsetiden säger om dig.

Ett varningens ord: Kontrollera tiden för din födelse på ditt födelsebevis, det dokument som ger den närmaste informationen om när du föddes.

Dessutom kan olika tidszoner och sommartid leda till förändringar i ditt födelsekort, så det är viktigt att du känner till din födelseort för att kunna göra beräkningen korrekt. Klicka här och kolla din astrologiska karta!

Födelsetid avslöjar din Ascendant

Det är mycket viktigt att veta exakt när du föddes för att veta hur länge du är född. tecken på ascendenten (se här för innebörden) Detta är en av de viktigaste positionerna i en persons astrologiska horoskop.

Så mycket att det är en del av De tre stora astrologiska frågorna De tre positionerna i stjärnkartan som ligger till grund för din personlighet.

Ascendenten avslöjar din personlighet, ditt temperament, hur andra människor ser på dig, hur du uttrycker dig och även hur du tar hand om ditt fysiska utseende.

Det är superviktigt att känna till den exakta födelsetiden, eftersom en skillnad på fyra minuter till exempel kan ändra ascendenten med en grad. Dessutom ändras soltecknet mer eller mindre var 30:e dag, medan ascendenttecknet ändras varannan timme.

Astrologiska hus endast med födelsetimme

Det är från födelsetimmen som inte bara ascendenten bestäms, utan också cusp-tecken av alla husen i ditt horoskop.

Och varje astrologiskt hus representerar ett område i ditt liv (läs mer här) Därför representerar tecknet i varje tecken, liksom planeterna, de krafter vi har i våra liv.

Det är som en resa som börjar med ditt sanna jag (1:a huset, din ascendent) och slutar med ditt omedvetna jag (12:e huset).

Personliga horoskop beror på födelsetiden

O Personligt horoskop av Personare skiljer sig från de vanliga horoskop som du ser på webbplatser och i tidningar, eftersom dessa horoskop endast tar hänsyn till ditt soltecken. Och du är inte bara ett soltecken.

Personares dagliga horoskop tar hänsyn till ditt astrologiska horoskop, vilket innebär att vi jämför stjärnornas position vid din födelse med dagens astrologiska himmel.

Analysen av dessa vinklar visar om du går igenom ett harmoniskt ögonblick eller en utmaning och vilka förutsägelser som dessa transiteringstillfällen kan ge för ditt liv.

Nu när du vet hur viktigt det är, glöm inte att kontrollera om din Personare-profil är registrerad med rätt tid, klicka här!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.