Astrologiska förutsägelser för VM 2022

Douglas Harris 17-05-2023
Douglas Harris

A VM 2022 VM i Qatar inleds den 20 november och är fullt av förväntningar, oavsett om det beror på islamisk konservatism och orimliga investeringar i värdlandet eller på Brasiliens iver att vinna pokalen efter 20 års torka, så kommer detta VM att bli speciellt. Vad har stjärnorna i beredskap? Ta en titt nedan, de astrologiska prognoserna för fotbolls-VM 2022.

För att berätta vad du kan förvänta dig av tävlingen analyserar vi det astrologiska horoskopet för öppnandet av VM (om du inte redan vet, ja, Allt kan ha ett astrologiskt horoskop - läs mer här På så sätt kan vi förstå vad vi kommer att uppleva denna månad. Kom ihåg att fotbolls-VM avslutas den 18 december.

Vi kommer att ha Solen i Skorpionen, Ascendenten i Fiskarna, Månen i Vågen och ett Stellium i det nionde huset (det vill säga många planeter koncentrerade i detta hus, som är Solen, Merkurius och Venus).

I denna mening representerar VM-diagrammet exakt återkomsten och återfödelsen (Skorpionen och det nionde huset) för nationer som har upplevt pandemins sorg, restriktioner och politiska och institutionella utmaningar.

Och om du vill veta hur förutsägelserna för ditt liv kommer att se ut under fotbolls-VM, Håll ett öga på personliga horoskop här som tar hänsyn till ditt astrologiska horoskop.

Den psykologiska förberedelsen kommer att vara avgörande i VM

O De tre stora av VM i Qatar bildas av solen i Skorpionen, ascendenten i Fiskarna och månen i Vågen.

Soltecken och Ascendant i vattenskyltar visar att guldet mer än någonsin kommer till dem som förutom den fysiska också har de bästa psykologiska och känslomässiga förberedelserna, liksom uthållighet, strategi och intuition. Med andra ord, Socioemotionella färdigheter kommer att ha stor betydelse i den här cupen.

Ascendant i Fiskarnas tecken avslöjar att vi kommer att få många lärdomar om medkänsla, delad mänsklighet och en betoning på mångfald under hela tävlingen. Den mest uppmärksammade cupen på senare tid kommer att bli en räddning av våra drömmar, kollektivt medvetande och en aktiv strävan efter fred i världen. .

Skorpionen Som ett tecken på mutation och återfödelse tyder det på att vi kommer att få se idrottare som har upplevt utmaningar och som har återhämtat sig efter intensiva behandlingar och återhämtningar lyftas fram i VM. Vi kommer att få se spelare som sticker ut på ett överraskande och spännande sätt (förbered dina näsdukar!).

Är du en gnällspik, en fanatiker eller inte alls? Klicka här för att se hur fläkten på varje tecken ser ut. .

Konflikter och känslor fram till den 45:e minuten

Månen i Vågen i det sjunde huset pekar på behovet av diplomati, känsla för rättvisa, skönhet och omtanke i eventuella konflikter som kan uppstå under spelmånaden.

Mars i det fjärde huset i Tvillingarna framhäver dessutom styrkan och modet hos patriotiska fans. Om det förekommer slagsmål, våld och gräl kan det vara mellan ländernas fans, eller till och med ett nålstick mellan olika nationella ledare.

Slutligen, Merkurius och Venus i Skytten med Solen i Skorpionen i det 9:e huset visar att kommer idrottsandan att hedras. Optimism fram till den berömda 45:e minuten, tron på att vinna cupen och all glädje som följer med denna post-pandemiska cup borde vara den som råder.

Utmaningar i samband med organiseringen av cupen

Vi kommer att ha fler organisatoriska, strukturella, logistiska och tekniska utmaningar än vad som gäller för spelarna och lagen i landslagen, eftersom vi inte har den Jordelement i det här astrologiska horoskopet och en Saturnus i fyrkant med solen, vilket kan vara en utmaning för organisationen.

Den här informationen kanske inte når allmänheten, men du känner till det berömda talesättet: "Allting ordnar sig i slutändan". Diagrammets härskare (Fiskarna) i det 11:e huset visar oss att all omsorg uppifrån (från andlighet) kommer att bidra till att göra VM till ett stort spektakel.

I korthet, vi kommer att få en intensiv månad, värdig denna Scorpio säsongen med många känslor, överraskningar, glädjeämnen och sorger. Må detta stora spektakel glädja våra hjärtan och lära oss om drömmar, syfte och arvet av fred och hopp.

Hur är det med det brasilianska landslaget i VM 2022?

Det brasilianska landslaget spelar för första gången i VM 2022 den 24 november klockan 16.00 mot Serbien. Det astrologiska horoskopet för Brasiliens debut har en härskare (ascendent) i Oxen i kombination med ett stellium av planeter i det sjunde huset i Skyttens tecken: Solen, Månen, Venus och Merkurius.

Det faktum att vi har fyra planeter i Skyttens tecken belyser den Laganda och stor entusiasm. Akta dig dock för uppblåsta egon, briljans och "spelet är vunnet"-syndromet som kan hämma lagets prestationer på grund av den illusion det kan ge upphov till.

Ascendant i Taurus kommer att balansera och ge mer tålamod i det liv och rörelse som detta Stellium i Skytten kan orsaka.

I detta VM för Brasilien är det Matchfunktionärerna kommer att vara huvudpersonerna. För att nå finalen måste spelarna hålla balansen, vara diplomatiska och respektera spelreglerna.

A Saturnus och Uranus i kvadrat , som markerade åren 2021 och 2022, faller med Uranus i Ascendenten och Saturnus i Midheaven i diagrammet för Brasiliens debut i VM. Detta innebär Oväntade överraskningar, ändrade planer, skrämselhicka och, otroligt nog, överraskande rörelser. .

Saturnus i Midheaven kommer att framhäva det brasilianska lagets professionalism. Det kan bli en höjdare om vårt Seleção behåller sin balans, sin teknik och sin laganda. Våra spelare kan visa upp sig på planen om de behåller sin mognad.

Finalen i de astrologiska förutsägelserna för fotbolls-VM 2022

VM i Qatar avslutas den 18 december med den stora matchen klockan 12.00 på Lusail Stadium. På kartan över finalen har vi Solen i Skytten, Ascendenten i Väduren och Månen i Vågen.

Dominansen i elementet eld visar att fysisk styrka kommer att krävas mer än någonsin, men fortfarande med tonvikt på och protagonism för domarna.

Venus, Merkurius och Solen i mitten av himlen avslöjar att guldet kommer att komma av förtjänst och som ett resultat av hårt arbete, träning och hängivenhet. VM 2022 kommer redan att ha många prisbelönta idrottare .

Allt detta tyder också på att vi i de astrologiska prognoserna för fotbolls-VM 2022 kommer att få veta vem som blir den stora vinnaren snabbt, utan alltför mycket extra tid.

Jupiter och Neptunus i det 12:e huset betyder att den andlighet, positiva intentioner och alla vibrationer kommer att vara viktiga och mottagliga för spelarna. Det land som kommer att vinna cupen har alltså större tro och hopp.

Kan Brasilien ta Hex?

För 20 år sedan vann vi Penta, är det inte dags att vinna en ny liten stjärna?

På den astrologiska kartan över Brasilien i detta VM har vi följande Saturnus återkomst (Saturn-Saturn-konjunktion) och Jupiter som redan är i konjunktion med sig själv ( Jupiters återkomst Om vi förtjänar det och gör ett bra jobb kommer vi att få beröm.

Med andra ord har Brasilien chanser att vinna, efter de förbehåll som jag påpekat i hela artikeln. Det är dags att mogna, utan utrymme för dramatik eller överdriven briljans. Det handlar om att sätta bollen vid fötterna, ge sitt bästa, respektera strategin och vara öppen för de stormar som varje match kan orsaka.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.