Återinvigning av livmodern kan förändra kärlekslivet

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

A Återinvigning av livmodern Med den här tekniken aktiverar du din kropp för att befria dig från kastrerande, begränsande föreställningar, religiösa, kulturella eller familjeförtryck, liksom från smärta, skuld, hat, osäkerhet och mycket annat.

Livmodern är ansvarig för att lagra cellminnen av vad vi upplevde i kärlek, Den registrerar också vår sexualitet, flirtar, första kyss, första menstruation och många andra anmärkningsvärda händelser.

Naturligtvis är varje kvinna unik i sin historia och sina reaktioner, Något som dock är ganska vanligt är att de flesta kvinnor känner kramper, som typiska menstruationskramper, när de gör dessa upplevelser.

Under de år som jag har arbetat med detta arbete Det finns många tecken som ger trovärdighet åt tekniken.

Rengöring av livmodern och kroppens hälsa

Ackumulerade negativa känslor tenderar att koncentreras i livmodern. Det skadar organismen och ger upphov till en oreglerad menstruationscykel, menstruationskramper som blir starkare och starkare och till och med myom, polycystiska äggstockar och många andra funktionsstörningar, enligt Maitreyi Piontek (en sexolog som har studerat kvinnlig sexualitet i mer än 25 år).

Hur vet jag om min livmoder är okej?

Vår kropp ger alltid signaler och livmodern är inte annorlunda. När detta organ fungerar perfekt kan vi känna kärlek lättare, utan alltför många hinder.

Mer praktiskt taget har du indikationer på att din livmoder mår bra. Om du redan har nått klimakteriet är symtomen lindriga eller bekväma.

Du känner dig kreativ, du känner dig nöjd med din libido, du uttrycker dig väl sexuellt i sängen eller i beteenden som du vill. Du har inga organiska eller fysiska förändringar relaterade till livmodern, äggstockarna, slidan, vulvan eller hormonella förändringar.

Livmodern föder, föder upp och skyddar, eller hur? Därför är den lätt ett filter som också skyddar negativa energier från kollektivet. Detta är förresten ytterligare en anledning att ständigt rengöra din livmoder, antingen genom att återskapa livmodern, med hjälp av yoni-ägget eller genom att hjälpa menstruationen att flyta bättre genom att pumpa ut blodet med mer kraft och känslomässig reningsintention.

Respektera dock alltid din menstruationsmoment av större lugn under hela cykeln. Allt detta kommer att hjälpa till att återskapa livmodern.

Frekvens av magåterförening

Alla kvinnor måste göra det minst en gång i sitt liv. Särskilt när du har energiblockeringar från din livmoder, någon sjukdom, många hinder i kärlek eller i ditt beteende och dina tankar.

Efter slutet av ett förhållande är det viktigt att rensa livmodern. att eliminera det som energiexperter kallar miasmer. Det är som att definiera energibakterier från andra som stannar i livmodern och slidan.

Vissa människor känner till och med Din genitala lukt förändras med varje person som får tillgång till din intimitet. Med varje person en ny lukt, en ny energi. När du blir medveten om detta, tänk efter innan du blir sexuellt involverad med någon. Din energi kommer trots allt att förändras för alltid och så även lukten.

Det är bra att göra magsäkringen efter stora förändringar i ditt liv. Tekniken kan påskynda förändringsprocessen och skapa en flodvåg av möjligheter, som om allting stod i en kö och bara väntade på att få komma in.

Den idealiska tiden för återinvigning är under menstruationen, Det kan dock göras i vilket skede som helst av cykeln.

Indikationer för situationer för återinvigning av livmodern

Om du har avslutat ett förhållande men inte kan frigöra dig från personen Om du fortfarande får återfall trots att du inte rationellt sett vill det, eller om du har ilska eller är förbittrad, kan tekniken vara bra för dig.

Även situationer efter abort är lämpliga. Jag genomgick ett missfall och utnyttjade Belly Reconsecration och pompoarism så att jag inte behövde några medicinska ingrepp. Allt skedde naturligt och med mycket kontakt och acceptans, även av lidandet. Det var en unik och fysiskt effektiv upplevelse av all eliminering.

Hur gör man en maginvigning?

Återinvigningen behöver vägledning. Det finns en ritual: först förbereder man miljön för att koppla upp sig mot känslorna, sedan använder man olika material för att underlätta dynamiken och förståelsen av hjärnan så att den går in i processen och får fysiologin att reagera.

Du måste förbereda miljön, göra den ren, organiserad och bekväm. Du kan använda dämpat eller färgat ljus för att skapa en bättre stämning i den visuella stimulansen, avslappnande musik eller musik som stimulerar dina känslor.

Sitt med upprätt ryggrad och börja koppla ihop dig med din livmoder. Inse vad som lagras där och hur det känns. Fortsätt att koppla dig till varje känsla. Återgå sedan till känslorna, till situationerna, tills du börjar tacka och fylla din livmoder med positiva känslor.

Det är intressant att rita eller skriva ner allt du såg och kände. Detta är den sammanfattade sekvensen av vad vi gör, men i själva verket innebär var och en av dessa faser en rad särskilda övningar, om du vill uppnå den mest fullständiga och djupa upplevelsen.

Ursprunget till återinvigningen av magen

Denna urgamla teknik användes redan av våra förfäder. I den taoistiska traditionen kallas livmodern för det himmelska palatset och kan representera antingen paradiset eller helvetet. Det beror på vad hon förvandlade organet till. I den kinesiska traditionen kallas det för "blodhavet", "blodkammaren" eller "det skyddade palatset".

Vid personliga konsultationer eller onlinekonsultationer utför jag en mageinvigning, Du kan också få den här upplevelsen i min Pompoarism-workshop på Personare.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.