Daglig meditation: 10 guidade övningar för att komma igång idag

Douglas Harris 04-06-2023
Douglas Harris

A Daglig meditation kan minska din stress/ångest, hjälpa dig att slappna av i slutet av dagen eller till och med skapa bättre kontakt med ditt inre jag. Men... hur börjar man meditera?

Du kan börja med guidade övningar! Det är därför vi har samlat flera ljudinspelningar här, var och en med olika övningar och syften. Ska vi börja?

Meditation mot ångest

Anser du att du är en ängslig person? Om svaret är ja, försök att ändra på det. Jag föreslår en mycket enkel övning, en 11 minuters meditation mot ångest, men den måste göras några gånger varje dag, under minst 21 dagar i rad. Är du med?

Personare - Meditation mot ångest, av Regina Restelli

Morgonmeditation

Meditation är en upplevelse som är värd att ta sig tid för. Den enklaste tidpunkten är när vi vaknar, eftersom tankens prat fortfarande är mjukt. I morgonmeditationen efteråt, på bara 7:35 minuter, kan du ge din dag en bra och mjuk start.

Personare - Morgonmeditation, av Regina Restelli

Meditation i solnedgången

Vi lever i en värld som kräver ett snabbare tempo och stress kan följa med oss ända fram till sänggåendet. Att utnyttja slutet av dagen för att göra en solnedgångsmeditation är ett utmärkt sätt att slappna av, vilket hjälper till att lugna sinnet och hjälper dig att sova bättre. Vad sägs om att testa den här Mindfulness-andningsupplevelsen?

Personare - Upplev Mindfulness andning, av Marcelo Anselmo

Daglig meditation om självförtroende

Känner du att du behöver lite mer självförtroende? Vill du övervinna dina rädslor och osäkerheter? Då är den här kursen för dig!

Se det här fotot på Instagram

Ett inlägg som delades av Personare (@personareoficial) den 25 maj 2020 kl. 5:35 PDT

Daglig meditation för energirensning

Ibland känner vi den där berömda tyngden i slutet av dagen, antingen på grund av mängden arbete som utförts, all energi som lagts ner på att ta hand om familjen, regnet av information från nyheterna... vad sägs om en energirensning för att känna oss i harmoni? i balans?

Se det här fotot på Instagram

Ett inlägg som delades av Personare (@personareoficial) den 25 mar 2020 kl. 6:12 PDT

Daglig 10-minuters meditation

Om din dag är hektisk och du känner att du inte kan stanna upp och meditera länge, men du känner att du verkligen vill börja, är ljudet nedan bara 10 minuter långt och kan hjälpa dig mycket!

Personare - Daglig meditation, av Regina Restelli

Meditation för att minska stress

Är du stressad på sistone och påverkas du negativt? Låt oss meditera!

Personare - Meditation för att minska stress, av Regina Restelli

Meditation för att öka koncentrationen

Den här är för alla som har svårt att koncentrera sig. Är du okoncentrerad på jobbet? Kan du inte koncentrera dig längre för att göra provet i skolan eller på universitetet? Här är ett förslag:

Personare - Meditation för att minska stress, av Regina Restelli

Daglig meditation av hjärtans anslutning

I den här meditationen på bara 7 minuter kan du skapa en kontakt med ditt hjärta och din inre frid.

Se det här fotot på Instagram

7 minuters guidad meditation för att komma i kontakt med ditt hjärta och din inre frid. Om du har några frågor, skriv här! 😉 . #meditacao #meditacaoguiada

Ett inlägg som delades av Carol Senna (@carolasenna) den 31 mar 2020 kl 4:27 PDT

Daglig meditation under körning

Känner du den stora spänningen när du kör bil? Den här meditationen kan vara din bundsförvant och användas för att lugna ner dig under resan:

Personare - Meditation under körning, av Ceci Akamatsu

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.