Erotiska produkter för att liva upp förhållandet

Douglas Harris 18-09-2023
Douglas Harris

Visste du att ett gott sexuellt förhållande är grundläggande för att upprätthålla kvaliteten på förhållandet? Hälsoministeriet försvarar också sexuellt umgänge och garanterar de otaliga fördelar som det medför för hälsan: ett friskare hjärta, sömn av god kvalitet, mindre stress och större uthållighet i kärleksförhållandet. Att investera i en förbättring av det sexuella förhållandet är därför bra för allas hälsa och även förbevarar förhållandet.

Ett par som har det bra i sängen har större intimitet och samhörighet, är mer förstående och klarar bättre av att stå ut med de rutinproblem som uppstår i förhållandet.

Den sexuella coachen Li Rocha, en specialist på sexuella produkter, varnar för att även om dessa föremål genomgår grundliga tester, är det värt att testa dem på ett område av kroppen, till exempel handleden, och vänta.Vissa produkter har en tillfällig terapeutisk funktion, eftersom de under samlag upphäver tillstånd som vaginism, anorgasmi och för tidig utlösning (gör ett test för att ta reda på om du har någon sexuell dysfunktion). De ökar också den sexuella lusten hos dem som har en låg libido", förklarar hon.

Vad du behöver veta innan du använder erotiska produkter

Gravida kvinnor bör helst undvika produkter som förs in i vaginalkanalen, eftersom varje produkt har olika sammansättning, enligt tillverkaren. Dessutom intensifierar många av dem den lokala cirkulationen, vilket ökar den ofrivilliga sammandragningen i området, vilket kan påskynda förlossningen.

Produkterna varierar från märke till märke och kan verka på mycket olika sätt, så om det inte blev den önskade effekten, leta efter samma produkt från en annan tillverkare. Ett annat tips: alla sexiga butiksprodukter kommer vanligtvis med beskrivningen "massageolja", eftersom det fortfarande inte finns någon organisation som släpper användningen för de utlovade syftena - trots att de funnits på marknaden under lång tid, i specifika butiker,Kom ihåg att anteckna vad varje produkt är användbar för så att du inte glömmer det.

För oralsex

De allra flesta produkter för oralsex döljer starka lukter och ger olika smaker. Andra verkar specifikt på känslan och ger en känsla av "chock" eller vibrationer, en varm eller kall effekt eller gör helt enkelt området känsligare för att förstärka stimulansen och därmed njutningen.

Den aromatiserande gelen är en av produkterna för oralsex. Vissa smakar som de typiska mintgodisarna, mycket uppfriskande, värmande och kylande på samma gång. Känslorna av denna produkt upplevs beroende på den region där den applicerades. Det är värt att nämna att det också finns munsmak för att dölja andedräkten och smörja munnen. Detta kan specifikt inte placeras i genitalregionen, eftersomkan innehålla alkohol.

För sensuell massage

Massage är ett bra förföringsvapen, eftersom kroppen kopplar bort sig från den yttre miljön, vänder sig till den stimulans den får och slappnar av, vilket öppnar sig för upphetsning. Faktum är att det finns en fin linje mellan avkoppling och upphetsning på grund av massage. Samtidigt som hinduerna med sin visdom uppskattade den ayurvediska massagen och den hälsa som den kunde ge, såTantramassage, som arbetar med individens sexualitet och sensualitet.

Massage är särskilt lämpligt för dem som inte kan koncentrera sig på den sexuella akten eftersom de har en tung arbetsbörda eller mycket hektiska rutiner, vilket kan göra det svårt att slappna av och koncentrera sig på något annat än arbetet. Både mottagaren och den som utför massagen slappnar av och ägnar sig åt det nuvarande ögonblicket, vilket ökar parets engagemang avsevärt.

Massageljuset kan användas i denna praktik. Det ska tändas och föras nära kroppen, så att de smälta dropparna, som är mycket varma, faller på personen. Effekten är mycket behaglig, annorlunda, avslappnande och spännande för den som tar emot det. Eftersom de är paraffinfria brinner inte dessa ljus, och det finns till och med några ätbara! Om partnern vet hur man genomför detta moment väl, kan praktikenkommer att bli ännu mer engagerande.

Tipset för att massagen ska bli mer sensuell än avkopplande, och för att du inte ska bli förvånad över att din partner "snorkar" under proceduren, är att beröringarna alltid är uppåtgående, med början nerifrån och upp, till exempel: när du masserar ryggen, börja från ländryggen och arbeta dig uppåt.

Beröringen kan vara lätt, men i rätt omfattning. För lätta beröringar kan göra vissa människor ledsna, så var alltid uppmärksam på den andra personens reaktioner och anpassa dig, låt massagen vara som en dans.

Mellan de lätta beröringarna kan du också göra några fasta beröringar, men med platta händer, till exempel på midjan, trapezius och nacken, så att partnern kan känna att din hand omsluter honom eller henne.

Ett annat produkttips är massagebar, en fyrkantig tvål som du använder i stället för händerna för att massera din partners kropp. Den är också mycket återfuktande och mycket avslappnande.

Om du vill ha något mer vågat kan du använda gelen för "spansk" massage, som skärper känslorna i kroppen där den placeras. Därför är det lämpligt att använda den på erogena ställen och, som namnet antyder, främst i brösten, både hos kvinnor och män. Denna produkt visar bara effekt när den stimuleras, så skicka den dit du vill och rör, massera, kyssar, blåser och gör dig i ordning.fantasi.

Att onanera

Att onanera under sex ökar parets lust och intimitet, vilket gör akten mer autentisk och njutbar. För kvinnor som gillar att onanera sin partner, eller för dem som har svårt att göra det, är "tenga-ägget" en utmärkt manlig onani. Det är ett silikonägg, fullt av hjärtformade borst. För att använda det, lägg bara ett bra glidmedel inuti tenga-ägget och linda in denDärefter utför du onani-rörelserna.

Om du föredrar att använda dina egna händer kan du helt enkelt förlita dig på en produkt som gör rörelsen smidigare och lättare, den så kallade "silk touch". Med den glider handen lättare och gör rörelsen mer behaglig.

Om du nu vill öka känslorna, eller orsaka olika känslor tillsammans med beröringen, är Expand en utmärkt produkt för det. Den är utvecklad speciellt för män, men används även av kvinnor, och potentierar känslorna, värmer upp och vibrerar, är en utmärkt vasodilator, bör föras på penisens glans och sedan spridas genom beröring eller onani. Den är känd somorgasmförstärkare.

För att intensifiera orgasmen genom penetration

Gelen "droppar av njutning" anses vara en av de bästa, enligt sexcoachen Li Rocha, som säger att den kan öka temperaturen i slidan, upp till 50º, vilket ökar nöjet för båda under samlag, samt underlättar orgasm hos anorgasmiska kvinnor.

Produkten ska läggas på fingerspetsen, ungefär fem droppar i genomsnitt. För sedan in fingret i vaginakanalen och sprid ut det på vaginans vägg med u-formade rörelser, som redan lärt sig i denna artikel, kallad perineal massage.

Produkten består av melaleuca, ylang-ylang och kryddnejlika, en extremt afrodisiakisk sammansättning. Kryddnejlika orsakar vasodilatation, vilket ökar den lokala blodcirkulationen, vilket ger större njutning. Produkten kan också appliceras direkt på G-punkten (det mest framträdande området inne i vaginalkanalen, vinkelrätt mot klitoris), och även på själva klitoris.

I likhet med "pleasure drops" finns det också "hot spot", som har funktionen att värma upp och som används av män på ollonet och av kvinnor på klitoris och vaginala kanalen. Det är också en vasodilator som ger en värmande känsla.

För analsex

Detta är en mycket kontroversiell metod, eftersom den vanligtvis efterfrågas av den manliga publiken. Jag får otaliga e-postmeddelanden från kvinnor som vill tillfredsställa sin partners önskan och som ber om hjälp för att minska smärtan eller slappna av musklerna för att kunna utföra en sådan metod.

Innan du börjar, föreslår jag att du läser den här artikeln, som handlar om ämnet och beskriver den vård som krävs för detta. Fysiologiskt sett har anus inte anatomin för analsex, så om du vill praktisera det, är viss vård nödvändig. En av dessa är att använda smörjmedel med en större mängd smärtstillande medel. Men de som redan är vana vid praktiken kan leta eftersmörjmedel med liten eller ingen smärtstillande effekt och även andra produkter som ger olika känslor.

Använd aldrig produkter som tar bort all känslighet i området, som xylocain, som ofta användes tidigare, eftersom smärta är en gränsreferens och om det inte finns någon känslighet alls kan skadan bli ganska allvarlig.

"Deep esy" är en sphincterdilator med ett smärtstillande medel. Gelen ska användas för att föra in den i ändtarmen, medan krämen är avsedd att placeras runt anus, på den yttre delen. Den kan också användas i vaginalkanalen för dem som känner smärta vid samlag eller för dem som har svårt att penetrera.

En annan produkt som rekommenderas varmt för under och efter analt samlag är den fuktgivande kroppsgelen med mikrokapslar av jojoba, som ger en läkande effekt på eventuella skador som kan uppstå under samlaget.

För dem som redan är vana vid denna metod kan du använda produkten "Just Joy", som har samma smörjning, men med mindre smärtstillande, för att få mer känslighet.

För att förlänga den manliga erektionen och fördröja utlösning

För män som vill förlänga tiden i sitt förhållande finns det många produkter som hjälper till med detta. Penisringen är en av dem, det är en silikonring som placeras vid basen av penis när den är erigerad. Förutom att fördröja utlösningen blir penisen ännu fastare. "Hotlong" är en kräm som placeras på penisens kropp och ollonet, men produkten måste användas när medlemmen fortfarande inte ärDen har samma effekt som ringen: den förlänger erektionen och fördröjer utlösningen.

Nu behöver du bara välja den bästa produkten för ditt förhållande och prova den. Kom ihåg att det bästa verktyget för att göra förhållandet underbart är du själv, så lita på vad du gör, lita på dig själv, fokusera på det nuvarande ögonblicket och ge dig hän utan rädsla. Varje sexuell relation är en chans att lära känna oss själva bättre och väcka vår slumrande sensualitet.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.