Familjen först

Douglas Harris 23-08-2023
Douglas Harris

Oftast är det i familjen som människor upptäcker att de är älskade och får kärlek. Familjen är en värme för nästan alla. Det finns alltid de familjemedlemmar som identifierar sig mest med varandra för att dela en hemlighet, en glädje eller en prestation. Kärleken finns där, en välkomnande axel är alltid tillgänglig, en skäll vid rätt tillfälle kan ändra på saker och ting och en begäran omursäkter kan påminna dig om hur mycket människor bryr sig om varandra.

Det är i familjen man lär sig att lita på, försvara, förena, lyssna, utveckla tålamod, behovet av att förstå och respektera, lära känna sig själv och andra bättre. Det är familjen som på ett eller annat sätt driver en mot livet.

Familjen ärvs men är också ett val. Familjen kan bestå av alla som du älskar: släktingar, vänner, grannar, arbetspartners och till och med husdjur.

Så här kan du njuta av dina dagar med familjen och komma ihåg att de kan vara den mjuka och välkomnande fristad som laddar batterierna och värmer hjärtat:

  1. Bjud in barnen att hjälpa till med enkla sysslor, till exempel att duka upp bordet till kaffet.
  2. Har du någonsin lagt märke till hur blommor ger en annan "luft" till miljön? Vad sägs om att ställa en vas med violetter på soffbordet?
  3. Om det inte finns något samförstånd kan ni spela en lek med lottdragning, där ni skriver ner förslagen på papper och väljer en person att dra lott med.
  4. Helgen är en dag för gemensam lunch. Bryt mot reglerna när det är dags för efterrätten och hitta på en gryta med glass i mitten av bordet som ska bredas på kex, som om det vore smör.
  5. Samlas i vardagsrummet före fotbollsmatchen eller den film eller serie ni gillar att titta på, så att var och en kan berätta vad som var de viktigaste händelserna under veckan som gick och vilka lösningar var och en gav på sina problem.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.