Färger och dofter för juni-festen

Douglas Harris 01-06-2023
Douglas Harris

I juni är det dags att göra sig redo för festligheterna i juni. Och eftersom fotbolls-VM äger rum 2014 under denna månad kan du använda lite av Brasiliens färger för att göra dina caipira-kläder eller festdekorationer. Grönt ger balans, gult ger glädje och gynnar kommunikation och blått gör miljön mer harmonisk.

Om du ska anordna en typisk fest hemma och inte vet var du ska börja, välj varma färger, som rött och orange, som är mer intensiva, ger energi och stimulerar aptiten. Ett alternativ är att använda färgade flaskor för drycker, som vin och quentão. Använd också färgade brickor, glas, tallrikar och bestick, saker som lätt kan hittas i specialbutiker eller iGör en färgsprakande lapptäcke med hjälp av rester i alla färger. Det är en annorlunda typ av arbete som ger dekorationen en speciell touch och som passar till juni-festen.

Aromaterapi kan användas vid beredning av typiska rätter.

Det finns många typiska rätter från Junine-festen, som quentão, risgrynsgröt, paçoca etc. Den goda nyheten är att dessa rätter inte bara är utsökta, utan också kan balansera ditt fysiska, mentala och känslomässiga tillstånd. För att göra detta behöver du bara förstärka dem med vibrerande aromaterapi. I denna terapi används de aktiva principerna i eteriska oljor på ett ekologiskt sätt, det vill säga utan att skada naturen. Det är den renaste energin.av dessa oljor, som används på ett säkert och lättillgängligt sätt, utan att orsaka risker och reaktioner hos dem som använder dem.

Och eftersom junifestligheterna inträffar under en kallare årstid, försök att använda den vibrerande föreningen "Känslighet för kyla" vid tillagning av maträtter och drycker, som hjälper till att värma upp och som i sin sammansättning innehåller den vibrerande kaneloljan. Denna olja är stimulerande, ger förnyelse och omvandling och hjälper till att fatta beslut. Den gynnar också kontakten med alla känslor, vilket ger mod att förändraI det traditionella receptet med quentão, sött ris, pumpasylt, curau eller pamonha kan du till exempel lägga till 3 droppar av föreningen "Känslighet för kyla".

En annan möjlighet är att använda 3 droppar eterisk olja av kryddnejlika i receptet. Förutom att den ger smak åt maträtterna fungerar den som ett energibeskydd och hjälper matsmältningen. Majsmjölskakan kan också dra nytta av vibrerande aromaterapi. För att förstärka den söta smaken kan du använda 3 droppar eterisk olja av Erva Doce i receptet, som är bra för hela systemet.När du förbereder popcorn, prova att tillsätta 3 droppar av den eteriska oljan vibrationell svartpeppar, som ger receptet en kryddig touch och är antiinflammatorisk.

För att göra stämningen på din junifest mer väldoftande kan du tillsätta lite aromer: tillsätt 2 droppar eterisk kanelolja och 4 droppar eterisk apelsin- eller mandarinolja tillsammans med lite vatten i den elektriska diffusorn. När vattnet börjar torka ut - ungefär två timmar senare - tillsätt oljorna igen och tillsätt lite mer vatten.

Med alla dessa tips kommer din junifest att bli mer färgstark, rolig, väldoftande och välsmakande! Kom ihåg att alltid rådfråga en aromaterapeut om du är osäker på om du använder rena och vibrerande eteriska oljor.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.