Fiskarna år 2023: Astrologiska prognoser

Douglas Harris 02-06-2023
Douglas Harris

Fiskarna tar emot Saturnus i mars. denna transit börjar 2023 och pågår fram till 2025, Fisk år 2023 Du måste redan börja fatta stora beslut om vem du är och vem du vill vara.

Det är dags för Fiskarna att ta upp huvudet från molnen! Försök att sätta fötterna på jorden och ta itu med de utmaningar som livet innebär i år. Det engagemang och ansvar som Saturnus kräver kommer att leda till mer oberoende, självständighet och positionering.

Använd den här guiden tillsammans med Prognoser för Fiskarna år 2023 om detta är ditt soltecken eller din Ascendant. Men kom ihåg att endast din Astrologiskt horoskop kan hjälpa dig att förstå hela din personlighet och den Personligt horoskop (som är gratis här) ger dig personliga prognoser för hela året för varje astrologisk övergång.

Innan du börjar läsa prognoserna för Fisk år 2023, spara tre viktiga guider för att du ska förstå året:

  • prognoser för alla tecken år 2023
  • O astrologisk kalender 2023 komplett här
  • O 2023 månkalender med faser och tecken här

Analyserna av Fiskarna år 2023 gjordes av tre viktiga astrologer, Marcia Fervienza, Naiara Tomayno och Yub Miranda.

Bästa tider för Fiskarna 2023

Jupiter i Väduren fram till 16/05 ger dem som har Solen eller Ascendenten i Fiskarna chansen att tjäna pengar 2023! Denna astrologiska transitering ökar ditt mod och din konkurrenskraft att genomföra och starta projekt.

Om du vet hur du ska använda den här transiten till din fördel kan du bli en marknadsförare för dig själv och ditt arbete när Jupiter kommer till Taurus från och med andra halvan av maj.

Det är nästan en belöning för de två år som du har arbetat hårt, ansträngt dig och jobbat. Nu har du möjlighet att göra det.

Viktiga datum:

  • Fram till den 1/12: Mars retrograd i Tvillingarna. Det är värt att fundera på hur du hanterar pengarna och vilka åtgärder du kan vidta för att få en andra chans om planeringen har gått snett.
  • 20 april och 14 oktober: Solförmörkelser i Väduren och Vågen. Indikation på en början som rör ekonomi. Ta tillfället i akt att se mer självsäkert på dina pengar.
  • 5 juni - 8 oktober: Venus i Lejonet. Det är bra att träffa någon på platser som på jobbet eller på gymmet.

Utmaningar för Fiskarna år 2023

När Saturnus går in i Fiskarna den 07/03 kan du utöka din andlighet på ett mer konkret och påtagligt sätt. Tron är en viktig del av vem du är.

Självdisciplin, som är viktigt för Saturnus, är inte Fiskarnas starka sida, så du kan känna dig mer skyldig för att du inte uppnår alla de mål du satt upp för dig själv.

Uppmärksamhetspunkt för Fiskarna år 2023: Saturnus lämnar inte allt åt slumpen, så den orubbliga tron på att "det som kommer att hända, kommer att hända" eller "det var inte meningen att det skulle hända" kan ifrågasättas radikalt av Saturnus. Det är dags att ta på sig huvudrollen i din egen historia.

Viktiga datum:

  • 21 april - 15 maj: Merkurius retrograd i Oxen. Behöver förbättra kommunikationen med syskon, kollegor, nära släktingar och även på sociala medier när du skriver och interagerar med människor.
  • 23 augusti - 15 september: Merkurius retrograd i Jungfrun. Under denna period kommer även dess kommunikation att stå på dagordningen, nu med inriktning på samhällen och partnerskap.
  • Fram till den 16 maj: Jupiter i Väduren. Akta dig för toppinkomster och topputgifter. Det är bra att ha en garanterad reserv för nödsituationer på grund av den utgiftsboom som kan uppstå.

Kärlek till Fisk år 2023

Det här kan vara ett bra år för dem som är och vill förbli singel. Detta beror på att Fiskarna år 2023 kan vara mer fokuserade på sin självförvandlingsprocess, sina projekt och studier och inte ha mycket tid för kärlek.

Med solförmörkelsen i Vågen den 14/10 kan det finnas ett behov av en dialog mellan dig och din partner om ekonomiska frågor. Den här konversationen kan generera en djupare dialog om rädslor, tabun eller otillfredsställda känslomässiga behov.

Det är intressant att Fiskarna år 2023 kommer att dra nytta av Saturnusrörelsen för att reflektera över sin egen roll i relationer. Fiskarna är vana vid att ge och offra sig för den andra personen, men ibland vill de också kräva samma uppoffring av den person som de är i en relation med. Det kommer att vara viktigt att reflektera mycket över detta.

Efter Merkurius retrograd i Jungfrun, särskilt för dem med Ascendenten i Fiskarna, kan du börja se nya sätt att se på romantisk kärlek.

Karriär och pengar

Om du är egenföretagare kan du bli mer konkurrenskraftig på marknaden. Om du har ett CLT-jobb är du också mer benägen att kämpa för dig själv och be om löneförhöjning, eller till och med söka ett annat jobb. Detta gäller särskilt under Jupiter i Väduren, som varar fram till den 16/05.

Det kan vara så att Fiskarna år 2023 känner ett behov av att göra en grundligare översyn av karriär, yrke och livsbana, särskilt under Venus retrograd i Lejonet från 22/07 till 03/09.

Frågan är om dina kollegor ger dig rätt värde i din arbetsmiljö.

Om svaret är nej, kan Merkurius retrograd i Stenbocken ge dig vändningar. Det kan vara dags att förändra och börja om från början. Se allt här i kalendern för Merkurius retrograd 2023.

Hälsa

Saturnus kan kräva mycket av din kropp och ditt sinne. Det kan kännas som om du bär ett piano på ryggen. Lär dig att hantera tiden: vila när det är dags att vila och arbeta när det är dags att arbeta. Det kommer att vara en inlärningsprocess om gränser.

Att dyka in i självkännedom kan bidra mycket till att omstrukturera din hälsa, så Fiskarna år 2023 kommer inte att vara gisslan för denna känsla av begränsning och kan lära sig att hantera tiden väl, utan att skjuta upp eller fly från utmaningar och uppgifter.

Under det här året kan det bli en fredlig revolt när det gäller begränsningar av friheten. Ju mindre Fiskarna dyker ner i sig själva, desto mer kaotisk är den på ytan. Ju mer den dyker ner, desto mer fridfull kommer du att vara.

Saturnus i Fiskarna från och med 07/03 kan vara en tid för organisering, men du kan känna dig lite begränsad av det. Lita på mig: det kommer att kännas bra att göra val och fokusera.

Fiskarna år 2023 måste återvända till kroppen, annars kan du få problem med din rörlighet. Även om du har absurt mycket tur går flexibiliteten bara så långt, kom ihåg det.

Familj

Med Saturnus i Fiskarna kan det uppstå konflikter och du kan vara mindre tillgänglig på grund av andra professionella och personliga krav. Så planera i förväg: om du inte gör det, vem kommer då att göra det åt dig?

Generellt sett gillar Fiskarna att ge av sig själva och göra sitt bästa för andra människor, men var försiktig så att du inte överdriver dig själv i processen. Du behöver inte ta hand om allting.

Månförmörkelsen i Oxen den 28/10 kan ge upphov till bakslag när det gäller syskon, så utnyttja det faktum att Jupiter kommer att vara i Oxen från och med den 16/05 för att börja se över och lösa den här konflikten. Inom familjesfären bör du fördela uppgifterna väl för att undvika dagliga gräl.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.