För att tjäna pengar måste du låsa upp dina övertygelser.

Douglas Harris 05-06-2023
Douglas Harris

Visste du att du har en gudomlig rätt att tjäna pengar och det överflöd som de ger dig? Om vi tittar på naturen igen inser vi hur mycket den har att erbjuda oss, eller hur?

Av någon anledning slutar vi som samhälle att koppla bort oss från överflödet och börjar fatta beslut baserade på rädsla för brist och knapphet. Varför tror vi att överflödet inte är vårt väsen om vi också är naturen?

Innan jag talar om hur du skapar strategier för att tjäna mer pengar vill jag bjuda in dig att göra en djupdykning i dina känslor, tankar och känslor när du tänker på pengar.

  • Vad tycker du om människor som har mycket pengar?
  • Tycker du att rika människor är korrupta?
  • Tror du att de som har ekonomiskt överflöd kanske inte är goda, goda människor eller att de måste ha hälsoproblem?
  • För dig är det möjligt för någon att vara riklig och samtidigt vara en god människa?
  • Om du tjänar pengar, tror du att människor kommer att utnyttja dig och att behövande människor kommer att sakna pengar?

Identifierar du dig med någon av dessa frågor? Detta är bara några av de möjliga uppfattningarna, eftersom varje person har olika uppfattningar. Att identifiera dessa uppfattningar är en process där man skalar bort lager och kommer i kontakt med den mest dolda informationen inom var och en av oss om detta ämne.

Döm din energi om att tjäna pengar

För att starta denna undersökning föreslår jag att du skriver ner allt du tänker på om pengar under minst en vecka. Du kan använda en anteckningsbok eller till och med ett anteckningsblock i din mobiltelefon, både de saker som du bedömer som positiva och de saker som du bedömer som positiva.

Till exempel: "Pengar gör det möjligt för mig att förverkliga mina drömmar", "Pengar gör det möjligt för mig att hjälpa fler människor". Det är också värt att notera de mer dolda tankar som du inte vill dela med någon, till exempel: "Folk kommer att utnyttja mig", "Jag kan förlora min karaktär".

UTMANING

Kom ihåg: pengar är en energi, precis som allt annat. När du märker negativa föreställningar om pengar uppmanar jag dig att be en bön i 21 dagar:

Överflöd är min natur, jag öppnar mig för alla universums möjligheter.

Kom i kontakt med pengarnas energi

När du har tagit reda på vad du tänker, känner och pratar om pengar och börjar lägga märke till dina begränsande övertygelser i syfte att avgå från dem, är det andra viktiga steget att komma i kontakt med penningenergin på ett nytt sätt.

Vi är mycket vana vid att göra transaktioner utan att kontakta pengar med hjälp av kreditkort, banköverföring, checkar och andra medel.

Kan det vara så att vi som samhälle inte har lärt oss att inte röra, se och känna pengar, vilket har lett till en kollektiv övertygelse om att pengar är smutsiga? Kanske är det därför som pengar har blivit en mycket eftertraktad enhet som knappt är synlig och därför inte är särskilt möjlig. Vi tror att överflöd, som är vårt naturliga tillstånd, är omöjligt.

Här är några praktiska tips för att komma i kontakt med energin från ekonomiskt överflöd:

  1. Ha alltid pengar i plånboken och lämna om möjligt en oanvänd sedel på minst 50 reals för att påminna dig om ditt överflöd.
  2. Ja, det är mer arbete, men du kommer att känna hur pengarna flödar in i ditt liv och påminner dig om att det är möjligt, att det är rent, att du är rik och förtjänar det.
  3. Välsigna och tacka dem alltid när du tar emot eller betalar någon annan med dessa pengar så att de multipliceras för både dig och någon annan.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.