Hängningen i Tarot: kortet visar chansen att återuppfinna sig själv

Douglas Harris 02-06-2023
Douglas Harris

Om du inte vet om världen är upp och ner framför dig eller om du är upp och ner framför världen, så sluta. Ta det lugnt. Det är vad tarotkortet "The Hanging Man" lär oss.

Om det finns någon brådska är det att parkera, för om du inte stannar nu kommer världen att dra i bromsen och som läraren lärde ut i fysiken

Kämpa inte, insistera inte, ta ett djupt andetag och ge upp. Ha modet att möta världen upp och ner, ha modet att stå upp och ner inför världen.

Det är ingen trevlig situation, vi tas plötsligt ut ur vår komfortzon. Ja, jag vet att du är yr, du har tappat fokus, du vet inte vad du ska göra, men förstå att alla praktiska åtgärder vid denna tidpunkt bara kommer att förvärra situationen.

Sluta! Det är allt du kan göra. Acceptera den till en början obehagliga situationen och ta ett nytt djupt andetag.

Är Hanging Out Out något för dig redan? Prova dagens tarot och be mentalt om vägledning för din dag. Nedan hittar du tips från Tarot Hanger om din chans att återuppfinna dig själv.

Upp och ner

Minns du när du var barn, minns du när du lekte på klätterställningen och gjorde stjärnor, när du blev röd, när blodet steg.

Ja, du minns det. Högt uppe i ett träd, hängande i benen. Himlen var blå, stjärnorna var stenar, molnen var vita, fluffiga kuddar som man kunde kasta sig ner i. Och du höll dig fast vid trädet.

Nu är du ett träd. Du har fortfarande slutna ögon och känner: ditt hår är rötterna, ditt huvud är lökarna, din kropp är stammen, ditt blod är saften, dina armar och ben är grenarna, dina fingrar är bladen. Dina hårspetsar är trasslade i jorden.

Saften rinner genom din kropp som varmt blod som stiger upp, återupplivar varje ven, varje artär, stärker alla dina organ tills den når dina fötter. Öppna nu ögonen långsamt och betrakta landskapet i tystnad.

Tarot Hanging frågar: se livet med nya ögon

När The Hanged Man eller The Hanging Man dyker upp i en läsning erbjuder världen dig en sällsynt möjlighet att byta inre årstider. Att observera livet från ett nytt perspektiv, att ändra ett redan beroende synsätt och sluta insistera på mönster som inte fungerar.

Om du befinner dig i en konfliktsituation och blir ombedd att svara, dra dig tillbaka och be dem vänta. Om de provocerar dig, ge inte igen. Underordna dig dina instinkter. Du befinner dig i en spänningsfas och är stängd för balans. Det kan ta 12 minuter, 12 timmar, 12 dagar eller 12 månader.

Försök att förstå att livet försöker visa dig något mycket viktigt om dig själv. Försök att kontrollera tendensen att göra dig själv till ett offer för situationen. Acceptera att ja, det finns ett offer, men att det är för det större bästa.

Låt inte känslan av att ha blivit förödmjukad sätta igång en plan för hämnd. Det är inte värt att förlora möjligheten att se världen ur ett annat perspektiv och att sprida ett hat som bara kommer att förgifta din kropp och ditt sinne. Som en god vän säger: skicka kopian och behåll originalet.

Känner du till Tarot Direct? Nu kan du göra det. dra ett kort här i Tarot Direct och förstå motiven bakom en upplevelse som du lever och de framtida trender som den kan ge upphov till.

Den tid som behövs för att återupptäcka dig själv

Inget självömkande. Utnyttja den tid då du är avstängd för att återuppfinna dig själv. Du kommer att behöva de insikter som bara kommer när hjärnan bevattnas av blodet i omvänd position. Du livnär dig som ett träd och smälter saft. Det är nödvändig näring för när förändringen kommer. Du kommer att vara förberedd. Acceptera nu att vara ett träd ett tag.

När tiden är inne slappnar repet av och du rör marken med händerna och planterar bananträd. Likt en gymnast börjar ditt högra ben sjunka ner, sedan det vänstra, och dina fötter rör marken, men inte utan en rysning.

Du samlar dig själv, som ett frö i bomull. Och andas. Djupt. Känn hur det som för en stund sedan var stjärnor nu skrapar ditt ansikte. Ja, det är små stenar, verkligen. Skaka armarna, få bort löven, rör på fingrarna.

Din ryggrad, som är flexibel, sträcker sig. Långsamt höjer du huvudet mot himlen och lyfter hakan. Dina fotsulor står äntligen på fast mark.

Öppna ögonen: örnögon! Ser du? Det var inte så hemskt. Du har blivit född på nytt och nu är du redo för allt.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.