Hjärtans färg i Tarot och förmågan att älska

Douglas Harris 04-06-2023
Douglas Harris

Tarot är uppdelad i två grupper: de stora arkanerna, som består av 22 kort, och de små arkanerna, som består av 56 kort. Dessa kort är indelade i fyra olika färger: klöver, hjärter, svärd och ruter.

Var och en av dessa färger hänvisar oss till sitt eget handlingsuniversum, vilket kräver en hållning som är alltmer medveten om sina attityder och även om omständigheterna. I den här artikeln kommer vi att tala om innebörden av kopparnas färg i Tarot.

Om du har några problem som rör ditt känsloliv, spela här Love Tarot Om du ser något hjärterkort, kom tillbaka hit och läs betydelsen.

Hjärtans färg i Tarot och känslor

Hjärter är den färg som illustrerar känslornas plan, själen, önskningar och vad vi strävar efter hela tiden. Känslor, både positiva och negativa, är specialiteten hos dessa kort.

När du drar ett eller flera kort i hjärterfärgen, till exempel, vet du att dina känslor är inblandade, passionernas universum, den lyrik som alltid påverkar dig förr eller senare.

Hjärtan representerar din förmåga att älska och uttrycka tillgivenhet när det är påkallat eller önskat.

Kraften hos detta element och dess 14 kort är stor, eftersom det går från skönheten i en passion till sorgen över en kärleksförlust, processer som är nödvändiga för vår personliga och sociala utveckling.

Att hantera förluster och glädjeämnen är det som kuporkorten ger när de dyker upp i en Tarotkonsultation.

Nyckelord

Dröm, passion, längtan, förbittring, njutning, förförelse, kärlek, hängivenhet, fantasi, förväntningar, känslor.

Kostym lär ut läxan om känslomässig balans

Det finns inga obestridliga garantier eller försäkringar i Cups-kortet när det gäller uppfyllandet av önskemål, som brukar uttryckas av dig eller de inblandade personerna.

Kupornas färg i Tarot kräver attityd under en läsning så att känslorna kan materialiseras till din belåtenhet, även om allting verkar gå bra eller om allting verkar försvinna.

För att känslorna ska kunna förhärligas måste man fundera på vilka kloka sätt man kan hantera sina känslor och meningsskiljaktigheter.

Att uppnå känslomässig balans är huvudtemat i dessa kort. Spela den halvårliga taroten här och se tolkningar och råd om kärleksliv, familj, yrke, hälsa, nöje och mycket mer.

Frågor som ska ställas när kort i samma färg dyker upp i spelet.

  • Vart tar min känslomässiga känsla mig?
  • Vilka känslor tar över mig just nu?
  • Vad ska jag ta fram ur mitt hjärta i detta ögonblick?
  • Hur hanterar man dessa känslor?

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.