Hur får jag någon att bli kär i mig?

Douglas Harris 25-05-2023
Douglas Harris

Hur kan jag få någon att bli kär i mig? Miljontals frågor! Vem vill inte ha ömsesidig kärlek? Allt som krävs är att hjärtat slår starkare och att man vill veta hur man får någon att bli kär i en.

Det finns inget mer naturligt än önskan att älska och bli älskad. Faktum är att detta är en av de bästa sakerna i livet. Men har du någonsin tänkt på följande? Hur kan det bli lättare om passionen kommer inifrån och ut?

I den här texten kommer vi att prata om vikten av egenvård och ge tips som kan underlätta erövringen som du så gärna vill ha.

Bli först och främst kär i dig själv.

Vad sägs om att låta passionen börja inom dig innan du tänker på frågan "hur får jag någon att bli förälskad i mig"? Ja! Bli förälskad i dig själv.

Självkärlek är det första steget mot att väcka kärlek hos andra människor. Därför är det viktigt att värdera sig själv och inse hur speciell man är.

När du gör detta kommer det att förändra din vibration och motivation. Det kommer inte längre att finnas någon oro för hur du ska få någon att bli kär i dig.

Allt kommer att ske på ett mycket naturligt sätt, när du inser det, Kärlek och passion kommer redan att vara en del av ditt liv.

De upp- och nedgångar som orsakas av detta sökande i ditt liv kan påverka din självkänsla och få dig att tvivla på din potential. Det är möjligt att kombinera verktyg som Brain Gym®, Positive Emotional Education, Reiki och Flower Therapy för att rädda dina personliga styrkor. Läs mer här om hur du kan väcka din potential.

Låt dig inte ryckas med av behov

Stanna upp en stund och fundera över situationen: Tycker du verkligen om den här personen eller vill du bara ha någon vid din sida? Ofta är vi så behövande att vi desperat söker efter någon som kan komplettera oss.

Ivern att vilja få någon att bli kär i dig kan åsidosätta mycket viktiga faktorer för ett förhållande.

För att relationen ska bli lycklig måste båda parter ge upp, stödja varandra och ha stor respekt för varandra, dvs, Det måste finnas en korrelation - prefixet " co" betyder " tillsammans" .

När det till exempel inte finns någon respekt finns det ingen passion som kan stå emot. I början kan det till och med finnas en tillfällig eld, men det räcker inte i längden.

Inom kort kommer du att känna tomhet igen och du kommer att söka efter en ny partner för att fylla de behov som den första partnern lämnade efter sig. Det är som ett bottenlöst hål som, eftersom det är så, aldrig kommer att fyllas.

Tips på hur du får någon att bli kär i dig

För att hjälpa dig i detta inre sökande har vi sammanställt några tips. Observera att alla berör bara dig, förstärker det vi pratade om i början av texten, om att passionen börjar inifrån och ut. Kolla här:

Var dig själv

Det första steget är acceptera den du är och agera naturligt. Du kan till och med göra ett temperamentstest för att se vilket temperament du är mest likadant inställd till. Detta ger dig redan en fingervisning om ditt temperament och om temperamentet hos de människor du lever med.

Bli inte förskräckt av resultatet: även personer med olika temperament kan bilda ett bra partnerskap och uppleva en explosion av passion. Läs mer om de fyra temperamentstyperna.

Ta blomma för att stärka självförtroendet

Blommorna agerar i ett subtilt fält och väcker dygder beroende på ögonblicket. Och det finns inget bättre än en massa självförtroende för att få någon att bli kär i dig.

En möjlig formel är Bachs blomsterkurer: Lärk, cikoria, krabbäpple och agrimory att ta fyra droppar fyra gånger om dagen. Överväg dock att söka en professionell läkare för att få en mer bestämd ordination. Kolla här tips om blomstermedicin för andra situationer.

Använd eterisk lavendelolja för att slappna av

Att bära ett halsband med eterisk olja av lavendel är en Ett bra sätt att koppla av. Ofta är vi så stressade att vi inte ens ser att en gnista är på väg att slå ut.

Att vara lugn är en viktig faktor för att uppfatta det som händer runt omkring oss. Har du hört uttrycket "hög spänning sänker uppmärksamheten"?

Man kan missa många möjligheter på grund av bristande insikt. Att vara uppmärksam hjälper oss dessutom att inte gå i fällor. I desperationen att leva en passion kan man gå i en fälla - och om det kostar vår frid är det inte värt det.

Kort sagt, det finns ingen trollformel för att få någon att bli kär i dig. Investera i din personliga charm och den kommer att göra jobbet av sig själv.

Och framför allt, inser vilken underbar varelse du är och sedan kommer du magnetiskt att locka till dig en person som delar din passion.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.