Hur man gör meditation och aktivering med Arcturian Mandalas

Douglas Harris 04-08-2023
Douglas Harris

Arcturian Mandalas förbereds och kanaliseras av den nederländska konstnären Janosh och används för att aktivera viss information i vårt energifält, precis som vibrationsterapi, som du kan läsa mer om i den här artikeln. De ökar vibrationsfrekvensen.

Janosh, som har en examen i grafisk design och reklam, hade ingen erfarenhet av andlighet tills han 2003 kom i kontakt med färgglada geometriska hologram som han började skapa på sin dator.

Visste du att geometriska mönster ligger till grund för alla former som finns i naturen? Lär dig hur du använder dem för att harmonisera miljöer och människor.

Arkturiska mandalas är nycklar som förbinder oss med essensen.

Hologrammen, som har inflytande och stora likheter med Crop Circles - cirklar och geometriska formationer som förekommer på grödor - var en inbjudan för Janosh att gå ännu längre och studera och fördjupa sig i geometriska former, hur de noggrant studeras av forskare och deras fortfarande oförklarliga egenskaper.

Korncirklarna är bara en del av historien bakom Janoshs konst. Anledningen till att han ser samma bilder är att han får dem från sin galaktiska familj, arkturierna.

Faktum är att formerna är koder, frekvenser och nycklar som underlättar tillgången till vårt undermedvetna och därmed till vår potential.

Under de nästan 20 åren har Janosh kanaliserat, designat och medskapat över 140 Arcturian Mandalas, var och en med sin egen frekvens - och han har rest runt i världen för att göra sina aktiveringar, presenterat i över 15 länder och nått tusentals människor.

Janosh distribuerar dem fritt i sina sociala nätverk och gör live- och onlineaktiveringar för cirka 3 000 personer i webbinarier. Dessutom har han skrivit och publicerat en serie böcker och brev som bygger på hans konst, med intressant information om geometri, cirklar på grödor, forntida civilisationer, mänsklighetens utveckling och andra relaterade ämnen.

Arkurian Mandalas designade av Janosh används i vibrationella terapitekniker, antingen genom frekvensöverföring som i Arcturus Frequency Table eller i personliga meditationer. De har sin egen titel, fras/beskrivning och frekvens.

Hur aktiverar Arcturian Mandalas det energetiska fältet?

Geometriska mönster hjälper till att komma i kontakt med det undermedvetna och påskynda den personliga processen, beroende på vad som behövs, oavsett om det handlar om tillväxt, bearbetning, distansering eller handling.

Det finns olika teman att välja mellan för att gå mot mer kärlek, balans, inspiration och äkthet i ditt liv. Meditationer eller aktiveringar hjälper dig att gå till kärnan av dina känslor och att skriva om ingrodda rädslor och ömma punkter.

På så sätt förändrar de sin energi, sin självbild och ökar sin medvetenhet. Meditationer och övningar syftar till att åstadkomma en inre förändring av beteende, rytm och miljö.

Du behöver inte ha erfarenhet av meditation för att göra det och dra nytta av det. Aktiveringarna fungerar för alla. Samtidigt kan du i meditation med mandalas på några minuter slappna av djupare än i vanlig meditation.

Snabbt och utan ansträngning kan du få tillgång till kärnan av dina känslor, där du stimuleras att aktivera de många talanger och den visdom du har burit med dig hela livet.

Genom att komma i kontakt med Arcturian Mandalas befriar många människor sig själva från problem så att de kan gå vidare på ett lättare sätt. Även om du inte har något mål eller problem att lösa kan denna meditation på många sätt bidra till din personliga lycka och framgång.

Exempel och enkla former av meditation med Arcturian Mandalas

 1. Placera dig på en lugn plats där du inte kan bli störd under några minuter.
 2. Sitt bekvämt och håll ryggen rak.
 3. Andas långsamt och djupt. Upprepa tre gånger.
 4. Placera den valda mandalan framför dig i ögonhöjd.
 5. Andas långsamt och djupt och titta på mitten av mandalan.
 6. Håll blicken avslappnad tills du får en känsla av att bilden och linjerna rör sig lite.
 7. Blunda och andas försiktigt och djupt tre gånger.
 8. Öppna ögonen och gör det igen.

Välj och separera en av mandalorna för att börja uppleva denna form av meditation och aktivering. Tala eller mentalisera meningen, budskapet i den valda mandalan:

 • Självkärlek: Jag älskar mig själv för att jag är den jag är.
 • Förankring: Jag tar den här stunden för att förankra min tillväxt.
 • Överflöd: Jag värdesätter det jag har och är mottaglig för mer.
 • Uppstigning: Jag är producenten av mitt eget liv.

Börja med en mandala per dag, i 5-10 minuter. Med tiden kan du öka tiden och antalet mandalor, så att du kan arbeta bekvämt med 3-5 mandalor per dag. Jag rekommenderar att du inte överskrider detta antal och att du förstår tidsgränsen, och att du kommer ihåg att inte tvinga eller skapa obehag.

Njut av det och en bra övning till oss!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.