Hur man lockar till sig pengar med hjälp av energi

Douglas Harris 02-06-2023
Douglas Harris

Pengar är en neutral energi som existerar för att hjälpa oss att manifestera oss själva, att röra oss här i världen. Har du någonsin stannat upp och frågat dig själv Vad är välstånd? för dig? I den här texten försöker jag bringa klarhet i vår relation om hur man kan attrahera pengar och hjälpa till att öppna dörrarna till en mer välmående verklighet som är kopplad till vår sanning. Nedan följer några tips:

PENGAR TROSUPPFATTNINGAR

Vad är det första du tänker på när du tänker på pengar? Vilka är dina övertygelser? Om vi har blockeringar i denna relation, eller om vi är alltför kopplade till våra knapphetstankar, som är tankarna om:

  • "Jag förtjänar det inte, jag kommer aldrig att få det, jag har det, men det kommer att ta slut när som helst",
  • eller så är du kopplad till tron att "pengar är fel, de är smutsiga, den som tänker på pengar är en syndare",
  • eller så är det kopplat till tron att "för att ha pengar krävs det mycket uppoffringar och mycket lidande".

Att titta på dina övertygelser kan vara till stor hjälp för att förändra dem!

När jag en gång gjorde en auraavläsning av en pojke såg jag en energilinje som förband himmel och jord och som korsade hans energikropp. Budskapet visade att detta var en " en rad av rikedomar ", något som alla har, men vissa har det mer förstärkt och öppet än andra.

Pojken behövde känna till denna linje av överflöd eftersom han inte hade tro och självförtroende nog att stärka den. Att känna igen denna "energiflödesväg" skulle hjälpa honom.

Högst upp på himlen eller i kosmos fanns den pengarnas energi i sin essens Jag ryser när jag berättar om det. Det var en bild av en mycket, mycket gudomlig och gyllene energi. Det såg ut som Gud. Och jag tänkte: "Herregud, är Gud och pengar samma sak? Det kan det inte vara?

Vad jag upptäckte var att pengar energi Med tiden har jag också upptäckt hur pengarnas energi ser ut när den inte är ren, när den är i händerna på korrupta människor och mördare.

Pengar är neutrala, de respekterar människans fria vilja, de kan vara rent ljus i händerna på människor som vill förankra och lysa, och rent mörker i händerna på människor utan samvete.

LAGEN OM ATTRAKTION

Det finns kunskap som har funnits tillgänglig i hundratals år om hur Universella lagar Många känner till dem, men få använder dem, och en av de viktigaste lagarna är lagen om attraktion:

"Allt är energi, och en frekvens drar till sig en annan liknande frekvens."

Detta innebär att allt som är kopplat till vårt andliga väsen och till de erfarenheter vi har kommit att leva är garanterat - och det utan ansträngning.

Vi föddes inte för att leva ett liv av ansträngningar utan för att leva ett liv av erfarenheter som är nödvändiga för vår utveckling.

Så om du upplever situationer av knapphet betyder det att du behöver dyka ner för att förstå vad den karmiska läxan bakom det är eller att du inte är kopplad till din essens/frekvens, som är din sanning.

För det som är kopplat till din sanning kommer utan ansträngning. .

LAGEN OM ÖVERFLÖD

När du vibrerar din sanning, kopplar du dig också till en annan lag på det här planet, som är den Lagen om överflöd Det bästa beviset och demonstrationen av lagen om överflöd är naturen på vår planet.

Vi har olika texturer, smaker, färger, former och allt som naturen ger oss: mat, läkning, skydd, allt vi behöver för att leva finns i naturen.

Ett bra exempel på vad överflöd är: gå till marknaden och köp en papaya. Öppna den, titta in i den och se hur många papayaträd vi kan plantera med fröna från bara en papaya. Det är överflöd!

RIKEDOM KONTRA VÄLSTÅND

Det finns en stor skillnad mellan rikedom och välstånd . Rikedom är en stor summa pengar. Välstånd är att du inte behöver oroa dig för någonting eftersom du vet att dina behov alltid kommer att tillgodoses.

En stor summa pengar som ackumuleras kan ofta vara förknippad med symptom på brist snarare än välstånd.

O livets naturliga flöde är välstånd Det är du som är inställd på din egen vibration, din essens, och som vet att det som är nödvändigt för att du ska blomstra är garanterat för dig.

Att ha stora summor pengar hjälper oss å andra sidan att få frihet och förverkliga våra drömmar.

Därför är det viktigt att vår förmåga att producera är kopplad till vår förmåga att uttrycka vårt väsen. Det är denna koppling som skapar de öppna dörrarna till välstånd.

BEHOVET AV ATT HA

Ett av de stora problem som vi har med pengar i dag är kopplat till konsumtion, vårt behov av att samla på oss och ha många saker.

Alla dessa saker dikterar tydligen en "existens", en personlighet, de ger ett budskap om "vem jag är". Men detta är ett stort fängelse.

O vårt "görande" i världen idag är inte längre så kopplat till vårt väsen, det är mer kopplat till våra behov av att "ha". ".

Mer och mer behöver vi förstå och upptäcka vilka vi är och vad vi har kommit för att göra i världen, för vi befinner oss i Varandets tidsålder och när vi kopplar ihop oss med "Varandet" kommer välståndet.

Det är viktigt att vara förenad med närvaro, med meditation, så att vi kan fyllas av det som är verkligt.

Och när vi befinner oss i detta tillstånd förändras vårt ekonomiska liv, eftersom många av de utgifter vi samlar på oss är utgifter för att fylla ett existentiellt tomrum. Vi måste arbeta med vårt behov av att "ha".

Amélia är en av grundarna av School of Aura Reading, som är baserad på Inkiri Centre i ekobyn Piracanga/BA. Läsning av auror och skapare av kursen Pengar och andlighet För många år sedan, under sin utbildning till auraläsare, hjälpte hon många människor med ekonomiska problem, men det var genom läsningen som hon fick mycket information om pengarnas energi.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.