Innebörden av nyårsfärgerna: se vilken färg som är din!

Douglas Harris 05-06-2023
Douglas Harris

innebörden av nyårsfärgerna är superviktiga för att du ska kunna relatera dina intentioner och mål till den ideala tonen för året.

Enligt kromoterapi, även kallad färgterapi, har varje person en eller två färger som stämmer bättre överens med det nya året. Detta beror på att nyårsfärgerna har att göra med numret på det år du kommer att leva 2023.

Du får reda på vilket ditt personliga årstal är, vilka färger som passar bäst till det och på så sätt har du ännu större chans att få ut det mesta av 2023 års potential.

Bär dina nyårsfärger på plagg, smink, accessoarer, nagellack och underkläder både i samband med vändningen från den 31 december till den 1 januari och under hela 2023. Dessutom kan du här lära dig hur du tillverkar och dricker solcellsbaserat vatten för att utnyttja energin i din färg för 2023 och förverkliga dina drömmar.

Hur definieras varje persons nyårsfärger?

Det är här som kombinationen av färgterapi och numerologi kommer in i bilden. I färgterapi är varje nummer relaterat till vissa färger. Med andra ord symboliserar det här numret dina personliga utmaningar och möjligheter mellan den 1 januari och den 31 december 2023.

Genom att veta vad ditt personliga år 2023-nummer är kan du lära dig om dina nyårsfärger och använda deras energi för att få ut det mesta av perioden.

Beräkna ditt personliga år 2023 gratis här och sedan kolla in den färgbetydelser för det nya året för dig!

Lär känna dina nyårsfärger

Nu när du vet vilket årtal du har, kan du se vilka de bästa nyårsfärgerna är för dig att bära både på nyårsafton och under hela 2023.

Rött och orange för personligt år 1

Nyckelord år 2023: mod, djärvhet, oberoende, beslutsamhet.

Om du år 2023 befinner dig i Personligt år 1 kan du försöka använda rött i det nya året .

Den här färgen ger energi och rörelse samt stimulerar och ger uppmuntran och motivation att omsätta allt som står stilla och behöver röra på sig i praktiken.

O apelsin är också giltigt eftersom det ger mer mod och djärvhet och underlättar beslutsfattandet.

Välj därför att bära en eller båda färgerna under det nya året och även under hela 2023, när du vill få in dessa nyansers egenskaper i ditt liv.

Orange och rosa för personligt år 2

Nyckelord för det nya året: tålamod, tolerans, kamratskap, partnerskap, flexibilitet.

Om du år 2023 lever det personliga år 2, kan du dra nytta av den betydelsen av orange som en av nyårsfärgerna .

Den här tonen hjälper dig att fatta beslut och att ha modet att säga ifrån när du känner dig osäker, är rädd för att avslöja dig själv eller behöver lösa något i dina känslomässiga och professionella relationer.

En annan möjlighet är att använda sig av rosor en färg som verkar på affektivitet och kommunikation, vilket gör att alla relationer rör sig och att konflikter, bråk och missförstånd undviks.

Välj en av dessa färger i din nyårsklädsel eller i dina accessoarer, och prova att bära dem även under hela 2023.

Gult i Personligt år 3

Nyckelord: kreativitet, uttryck, kommunikation, socialitet, magnetism.

Om ditt personliga år 3 är 2023 använder du gult i det nya året .

Den här tonen hjälper dig att få mer fokus och koncentration i vardagliga aktiviteter och hjälper dig att söka och genomföra kreativa processer i hela ditt liv.

Bär gula kläder, underkläder eller accessoarer på nyårsafton och använd dem när du behöver dem i ditt liv.

Grönt och brunt för personligt år 4

Nyckelord: organisation, struktur, uthållighet, säkerhet.

Du kommer att vara i Personal Year 4 och kan använda alla betydelser av grönt i det nya året för att dra nytta av 2023.

Den här färgen ger balans och harmoni vid organisering och strukturering. Dessutom lugnar den här färgen nervsystemet och hjälper vid sömnlöshet och ångest.

Den är alltså mycket bra under år som detta då du kanske måste lösa och engagera dig i konflikter, särskilt inom familjen.

En annan färg som hjälper till att ge soliditet under de kommande månaderna är brun som också hjälper dig att förverkliga och uppnå dina mål.

Blå och violett för personliga år 5

Nyckelord: förändringar, omvandling, mångsidighet, djärvhet.

betydelser av blått i det nya året är bra för dig som är i Personligt år 5 år 2023, särskilt turkos.

Den här tonen lugnar, lugnar och räddar tron. Eftersom perioden tenderar att generera många förändringsprocesser i ditt liv är det nödvändigt att vara lugn och harmonisk, egenskaper som den här tonen bidrar med.

Om du är någon som inte gillar förändringar eller som brukar lida när något inte går enligt schemat, är det okej.

Ett annat alternativ är att använda sig av violett som ger extra styrka och bidrar till omvandlingsprocesser.

Indigoblå och rosa för personliga år 6

Nyckelord: tillgivenhet, familj, diplomati, lugn, harmoni.

Bland alternativen för färger för det nya året färgen som vibrerar på din personliga år 6 frekvens är indigoblå .

Den här tonen - som liknar färgen på jeans - främjar intuitionen och hjälper till att bättre förstå livssituationer och att söka balans och harmoni i relationer.

En annan idealisk färg för dig är rosor Så välj en av dessa färger för det nya året och även under hela året för att föra in energin från dessa toner i ditt liv.

Violett för personligt år 7

Nyckelord: självkännedom, ökad känslighet, intuition, studier, sökande efter sanning.

betydelser av violett i det nya året kan ge många fördelar för dig som går i Personal Year 7.

Denna ton har kraften att omvandla och förändra, vilket hjälper oss när vi är vilse och vill förändra vårt liv.

Den violetta färgen har också betydelse för intuition och självkännedom och hjälper till att hitta de bästa vägarna att gå.

Rosa och brunt för personliga år 8

Nyckelord: planering, objektivitet, organisation, rättvisa, materiell framgång.

Om ditt personår år 2023 är 8, är det betydelser av rosa i det nya året hjälper dig att vara flexibel, harmonisk och ha urskiljningsförmåga när du fattar beslut.

Eftersom året kommer att kräva mycket planering av dig och förmågan att kommunicera hjälper rosa dig att organisera dig och prata med folk.

Rosa har funktionen att harmonisera och förbättra kommunikationen i relationer. Dessutom hjälper färgen dig att tillåta dig själv, acceptera olikheter, söka försoning och förstå tidigare sår och förbittring.

O brun kan också användas när du behöver mer struktur, grund och fasthet i livet.

Golden in Personal Year 9

Nyckelord: distans, humanitär, karisma, altruism.

Färgen som vibrerar på din personliga frekvens i årskurs 9 är guldgult eller guldgult Dessa färger ger dig inre visdom och inspirerar dig att förstå dig själv och andra människor utan fördomar och utan etiketter.

Om du behöver öva dig i att ta avstånd från människor eller situationer hjälper gult dig också att släppa taget om det som inte längre tjänar dig och att övervinna utmaningar.

En annan färg som kan hjälpa dig i Personal Year 9 är grönt Bär en eller båda färgerna på nyårsafton och under hela 2023.

Dessa färger kommer att ge dig de egenskaper som du behöver arbeta med under perioden.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.