Jag lever i en kärlekstriangel

Douglas Harris 27-05-2023
Douglas Harris

Du träffar någon underbar... men engagerad. Även om du är tveksam tillåter du dig själv att leva denna passion. Förhållandet uppstår och innan du vet ordet av börjar du känna dig obekväm. Du önskar att personen bara skulle vara för dig. Kommer det att fungera?

Allt vi gör i livet handlar om val. Vi upplever resultaten av våra beslut, som kan vara medvetna eller omedvetna. När vi inser vad vi gör är det lättare att ändra oss, men när valen är omedvetna, det vill säga när vi inte inser att vi på ett djupt sätt drivs av någon förvrängd känsla, ger situationen oss konsekvenser och motsvarande omständigheter.När allt kommer omkring är detta den verkliga kvaliteten på den energi som vi lägger in i situationen - och det är utbredningen av denna energi som vi måste ta itu med, eftersom vi själva har skapat den.

Det kanske inte är lätt att ta detta ansvar, eftersom vi tänker: "Hur kunde jag välja något så svårt? Jag ville inte ha den här situationen! Jag vill bara att mitt förhållande ska fungera! Men vi inser omedvetet inte att även om vi på den fysiska nivån gör allting "rätt", så kan vår verkliga motivation på den energetiska nivån dölja dolda känslor.i vårt innersta väsen.

Ditt val, ditt ansvar

Det är vårt ansvar att bedöma de risker som finns i situationen och vilka av dem vi är villiga att ta. Det spelar ingen roll vad den andra personen säger, lovar eller beter sig. För om vi bestämmer vårt beslut på grundval av den andra personens beslut, lämnar vi alla andra möjligheter åt sidan. Vi lurar oss själva med våra egna förväntningar, med vad vi föredrar att tro. Risker finns alltid, särskilt iVi kan ta hänsyn till vad den andra säger, men när vi gör vårt val måste vi göra det utan förväntningar på den andra. Vi kan göra uppriktiga val, från hjärtat, genom vårt fria val, medvetna om att allt kan hända. Som Joshua David Stone säger, vi kan ha preferenser, men inte förväntningar eller fasthållanden. Vi uppnår större harmoni när vi tarbeslut som bygger på vad vi vill och vad vi satsar, utan att göra dem beroende av resultaten.

Vi spelar och agerar, inom vår och den andres fria vilja, för att åstadkomma det resultat som vi föredrar. Det är skillnad mellan att göra vår del och att tvinga den andra, oavsett om det är öppet, med handlingar och ord, eller bara energimässigt, med vår överdrivna avsikt eller osunda vilja. Uppfattningen av det sunda och det överdrivna uppfattas i vår egenKänslor: kärlek, frihet, glädje betyder harmoni. Ångest, ångest, eufori tyder i sin tur på disharmoniska energier. Att överskrida den fria viljan innebär att vi inte respekterar oss själva och alla inblandade. Vi måste förstå riskerna med våra val för att bättre kunna hantera dem.

Men är inte den andra också ansvarig?

Den andres, eller de andras, deltagande i vårt val och i vår process är alltid medhjälpande. De har också sina lärdomar, annars skulle de inte också vara involverade i denna situation. Men andras beslut och deras lärdomar är deras enda och exklusiva ansvar. Och detta måste klargöras mycket tydligt så att vi inte blandar ihop våra val och vårÄven om andras beslut påverkar oss har var och en sina egna lärdomar och måste hantera sitt eget liv. Det är nödvändigt att var och en av parterna vet hur man skiljer på det som är upp till en själv, utan att försöka lägga över ansvaret på den andra och utan att ta över val som inte är hans eller hennes.

När vi frågar oss själva vilket beslut vi ska fatta när vi står inför en kärlekstriangel, bör vi därför välja utifrån vår verkliga vilja. Naturligtvis kan den andres val påverka vårt. Men vårt beslut kan inte vara betingat av den andres, eftersom vi då ger upp vår personliga makt, vår beslutsförmåga. Många gånger villkorar vi våra beslut efter andras så att vi inte behöverMen om vi väljer att ställa våra förväntningar på den andra kan vi inte klandra honom för hans val, oavsett vad det är. Precis som vi har han rätt att välja vad han vill.

Och när partnern inte avslutar det andra förhållandet för att vara med mig?

Det kan vara så att din partner upptäcker att han eller hon verkligen älskar den andra personen. Eller även om han eller hon älskar dig och till och med vill stanna hos dig, kanske han eller hon föredrar att ta hänsyn till andra omständigheter och väljer att inte ge upp det andra förhållandet. Detta är din partners val och betyder inte att du inte är tillräckligt bra, eller att förhållandet har gått fel eller att du straffas. Det betyder helt enkelt attVi kan till och med bli upprörda när saker och ting inte blir som vi vill, men vi får inte ge efter för känslan av att vara ett offer. Vi har i alla fall en stor möjlighet att lära oss av den här situationen!

I den andra delen av artikeln ska vi fundera på om det är värt att fortsätta leva i kärlekstriangeln. Vi ses snart!

Lär känna boken So That Love Happens och förstå hur vissa attityder påverkar ditt kärleksliv.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.