Kvartskristaller kan användas för att lugna

Douglas Harris 06-06-2023
Douglas Harris

kvartskristaller vibrerar på en så hög frekvens att den möjliggör upplösning och frigörelse av tätare energier och hjälper oss att hantera situationer (händelser, människor, känslor, tankar) som är konfliktfyllda och att lugna ner sig Här presenterar jag två kristaller som kan förändra och öka vår energiska frekvens.

KVARTSRÖK

Dess energi utlöser rörelsen av kroppens primära krafter och aktiverar våra överlevnadsinstinkter på ett renodlat sätt.

Den inspirerar oss att anta utmaningen och ansvaret att förändra våra livskvaliteter och balansera vårt sätt att hantera världen.

GENOMSKINLIG KVARTS

Det är den mest kända typen av kvartskristall. Generellt sett kan den användas för alla ändamål, dvs. i alla situationer som kräver större balans, energi och lugnande.

Den vibrerar det rena vita ljuset som innehåller alla andra färger och representerar summan av evolutionen på det materiella planet.

Eftersom den balanserar vår själ stärker klar kvarts också en persons inre djup och bygger en solid grund som vi kan slå oss ner på och leva på.

Meditation med kvartskristaller

Förslaget är att använda kvartskristall Välj den i 10 till 20 minuter, två till tre gånger i veckan, och håll den under meditationen.

  1. Lägg dig ner eller sitt i en bekväm ställning.
  2. Slappna av i kroppen och andas långsamt och djupt.
  3. Föreställ dig att kristallen ökar i storlek med varje andetag, känn dig närmare och närmare den.
  4. Andas långsamt och djupt tills du känner dig bekväm i din visualisering.

Vid särskilda tillfällen är det tillåtet att bära kvarts i fickan eller handväskan.

En holistisk konsultation kan bättre fastställa obalansen och hjälpa till att välja de bästa stenarna och teknikerna för att underlätta processen.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.