Lejonet: ljushet och generositet

Douglas Harris 11-07-2023
Douglas Harris

De vars astrologiska horoskop har Lejonet i fokus har kreativiteten på sin sida och är mycket medvetna om sitt värde, även om de kan känna sig osäkra av olika anledningar.

Överlägsen kreativitet kan till en början väcka viss oförståelse hos vissa mer konventionella människor, men den slutar med att engagera och magnetisera dem som får möjlighet att bevittna hur en typisk Lejonman förverkligar sina idéer.

Vem är en lejon?

Årligen, runt den 23 juli går solen in i Lejonets tecken, där den stannar till den 22 augusti. Detta kan dock variera med upp till en dag från år till år och kan endast fastställas genom att beräkna den Astrologiskt horoskop .

Zodiakens andra eldtecken är också den astrala sektor där Solen är som mest kraftfull. Personer som har Lejonet som ett framträdande tecken i sitt horoskop har detta tecken, eller till och med en ascendant eller månen.

Upptäck här din Ascendant och din måne

På samma sätt som solen, som är härskaren i detta tecken, är systemets centrum, känns det typiska Lejonet som världens centrum. Och detta har naturligtvis sina goda och dåliga sidor. I positiv bemärkelse Vi hittar en kille som får saker att hända och som tar aktiv ställning i verkligheten.

I negativ bemärkelse Vi har den typ av person som tror att allting kretsar kring honom eller henne, som är egocentrisk och som gärna blir arg på grund av att han eller hon är alltför känslig för att känna sig respektlös. Sedan har vi den dramatiska Lion, som är aggressiv och som tar allting personligt.

Leo och hans arv: en påminnelse om att alla har en personlig briljans

När den leoniska potentialen används på ett positivt sätt Vi har dock en generös person som är mycket intelligent och som förstår att en skog bara kan vara grön om alla träd är gröna.

Han hjälper sin granne och är inte nöjd förrän hans nära och kära är lika lyckliga. Precis som solen generöst delar ut sina strålar, lyser den typiska positiva Lejonet upp världen runt omkring sig.

Vi har alla Lejonets tecken i någon del av våra astrologiska horoskop, dvs. vi har alla ett område i livet där vi agerar med större generositet och briljans.

Vi har alla Lejonets tecken i någon del av våra astrologiska horoskop, dvs. vi har alla ett område i livet där vi agerar med större generositet och briljans.

Den här sektorn beror på vilken ascendent varje person har, t.ex. kommer en person som har sin ascendent i Tvillingarnas tecken troligen att manifestera Lejonet i det tredje huset, kommunikationens sektor, och kommer därför att vara lysande och generös när det gäller idéernas värld och dialog.

En person med ascendenten i Skorpionen kommer troligen att manifestera Lejonet i det tionde huset, sektorn för karriär och offentlig projicering, vilket innebär generositet och briljans inom den professionella sektorn. Kort sagt: genom en individuell astrologisk konsultation är det möjligt att upptäcka inom vilket livsområde Lejonet manifesterar sig i ditt horoskop. Titta på din himmelskarta och ta reda på var Leo är placerad.

I slutändan är detta arvet från Lejonets tecken: att komma ihåg att alla, hur olika de än är, har en personlig briljans, en unikhet som gör dem unika och speciella. Även de mest blyga och osäkra människorna har ett inre ljus, en specialitet som gör livet vackrare om man upptäcker den.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.