Mars i födelsehoroskopet: vad lockar dig och väcker din längtan?

Douglas Harris 28-08-2023
Douglas Harris

O planeten Mars Den styr vårt sätt att agera, vår självsäkerhet och visar till och med hur och var vi visar energi och initiativförmåga. Men inte bara det: den är också en viktig indikator på lust och sexualitet. Mars i födelsehoroskopet I kvinnans karta avslöjar planeten vilken typ av man som väcker hennes erotik. I mannens karta avslöjar planeten hur han tenderar att agera under erövringen.

I astrologin finns det 12 stilar som visar hur män erövrar, och även vilken typ som behagar kvinnor. Det finns till exempel män som försöker erövra genom att skicka sånger och poesi, medan andra är djärva och direkta. På samma sätt finns det kvinnor som gillar självsäkra män, medan andra föredrar de mer diskreta.

För astrologi finns det 12 stilar som visar hur män erövrar, och även vilken typ som behagar kvinnor.

Och vad skulle det vara bra att veta detta? En av astrologins mest värdefulla saker är att visa vilka vi är och vilka möjligheter vi ännu inte har utnyttjat. Självkännedom är en av de viktigaste faktorerna som bidrar till att bygga upp en solid självkänsla. Självkänsla kan definieras genom att känna, acceptera och värdera oss själva som vi är.

Du kommer att lära känna några av de egenskaper som kvinnor gillar och hur män kan vara, genom Mars positionering per element och tecken. Det är dock bra att komma ihåg att det astrologiska horoskopet är något mycket komplext, där flera faktorer är inblandade. Av den anledningen kan beskrivningen i vissa fall inte vara 100 procent trogen verkligheten.

Till exempel kan en kvinna med Mars i hus 1 i sitt födelsekort identifiera sig med flera saker som sägs om Mars i eldelementet. På samma sätt kan Mars' konjunktion med en planet ge en annan nyans åt en man.

Placeringen av Venus i födelsehoroskopet Därför, om beskrivningen av din Mars inte passar dig som handsken, läs andra. Det viktiga blir trots allt att öva upp fantasin och reflektera lite över erövringsstilen och vad som väcker erotiken hos var och en.

Beräkna gratis i vilket tecken planeten Mars står i ditt horoskop Bli inte förvånad om några av beskrivningarna nedan gäller ditt soltecken. Eftersom solens position också definierar vårt väsen är den ansvarig för en stor del av vårt sätt att vara.

Se nedan betydelsen av Mars i födelsehoroskopet för varje tecken.

Mars i brand

Kvinnor som har Mars i eldtecken (Väduren, Lejonet och Skytten) förväntar sig att männen ska agera enligt den maskulina arketypen: ta initiativ, vara självsäkra och försöka erövra.

Kvinnan med Mars i Fire är stark, djärv och självsäker på det sexuella området. Normalt sett gör denna position sexualiteten oberoende av affektivitet, åtminstone i det första ögonblicket, eftersom den representerar en stark sexuell impuls.

Dessutom är sexualitet för Fire-elementet mycket förknippat med nöje, fritid och att spendera energi.

Kvinnor med Mars i Väduren : de har en stark sexualitet och faller för hjälte-typen, modig, djärv, viril, ledare eller mycket maskulin.

Till exempel: den heroiska och direkta Akilles (Brad Pitt) i filmen "Troja", som tar ställning till Helena, som är mer än välvillig, eller den sexiga bråkmakaren Tyler Durden, av samma Brad Pitt, i "Fight Club", eller till och med kapten Nascimento i "Elite Squad", som är mycket maskulin, direkt och viril.

Kvinnor med Mars i Lejonet De älskar också hjältar och män som sticker ut genom sin karisma eller sitt självförtroende, liksom de som har hobbies, fritidsaktiviteter och verkar njuta av livet.

Den sensuella, passionerade och modiga vargkarlen Jacob (Taylor Lautner) från "Twilight", med sitt kraftfulla bröst (ett drag som mycket väl skulle kunna vara Lejonet), skulle vara en kille som skulle kunna behaga en kvinna med Mars i Lejonet.

Kvinnor med Mars i Skytten : de älskar fria män som kommer från andra platser, resenärer, äventyrare, halvfilosofiska typer med humor.

Resor kan utlösa deras lust och de kan också acceptera sex som inte sker mellan fyra väggar, eftersom de inte gillar överdrivna rutiner. Vilken typ av man passar en sådan kvinna? Vad sägs om den äventyrliga antropologen med en utsvävande sensuell stil, Harrison Fords Indiana Jones?

Mannen med Mars i Eld (Väduren, Lejonet eller Skytten) Han gillar ofta att testa sina fysiska gränser genom att utöva sport. Han värdesätter sin självständighet och frihet och förstår att han måste visa initiativförmåga på det manliga området. Därför försöker han övervinna sin rädsla och agera.

Av de tre positionerna är mannen med Mars i Lejonet den mest romantiska, den som visar mer uthållighet och försöker göra intryck. Men hans elementära bröder, Mars i Väduren och Mars i Skytten, saknar inte djärvhet och attityd.

Mars på jorden

Kvinnor med Mars i tecken med jordelementet (Taurus, Virgo och Capricorn) gillar män med fötterna på jorden, som har mål och är insatta i världen.

Historien om "en kärlek och en stuga" förför dem definitivt inte, eftersom de är långt ifrån attraherade av den förlorade typen. De har vanligtvis en stark sexualitet och attraheras ofta av män som cirkulerar i deras arbetsmiljö.

När det gäller kvinnor med Mars i Fire finns det i det här fallet en tendens att se sexualitet oberoende av känslor, något som är kopplat till kroppen och sensualitet. Den här positionen kombinerar erotik och praktiska saker i samma dos.

Kvinnor med Mars i Taurus Den estetiska faktorn kan påverka attraktionen, eftersom Taurus styrs av Venus, som har att göra med skönhet, eller åtminstone med ett enhetligt och trevligt utseende.

Den stabila, trogna och odugliga politiska kandidaten David Norris (Matt Damon) från filmen "Agents of Destiny" skulle kanske kunna tillfredsställa den här kvinnan, som älskar kärleksfulla män, men också sexiga, förföriska och välklädda.

Kvinnor med Mars i Jungfrun : de älskar män som är skickliga, noggranna, hjälpsamma, specialister på något, krävande eller med ett enastående kritiskt sinne, intelligenta och sexiga (på ett diskret sätt, inom fyra väggar).

De vill träffa en partner som har erfarenhet av sexualitet, eller åtminstone är mycket villig att lära sig. Attraktionen kan uppstå på arbetsplatsen eller i vardagen.

Den smarta karaktären Jacob Moore (Shia LaBeouf) från filmen "Wall Street - Money Never Sleeps" skulle kanske kunna vara en Mars i Jungfrun-typ, liksom den charmiga och tävlingsinriktade advokaten Will Gardner (Josh Charles) från serien "The Good Wife".

Kvinnor med Mars i Stenbocken De attraheras av framgångsrika män som utstrålar makt eller kompetens, eller som är äldre, mogna och ansvarsfulla. De uppskattar uthålliga män som vet vad de vill ha och som investerar i erövringen.

De gillar killar som är seriösa på utsidan, men sexiga och långsökta på insidan. Christian Bales sexiga men fokuserade och ansvarsfulla Batman skulle matcha stenbockens arketyp väl.

Mannen med Mars på jorden (Taurus, Virgo eller Capricorn) Han är en person som har råd att bjuda på middag eller ge en present.

Han är ganska sensuell (en av jordens egenskaper), så han vet oftast hur han ska behaga en kvinna. Också för att han tenderar att samla på sig en god erfarenhet inom sexualitetens område. Vissa kan dock vara kalla eller arbetsnarkomaner.

Andra kan göra profilen stabil, eller till och med mer vardaglig, eftersom detta element är mycket kopplat till verkligheten.

Mars i luften

Kvinnor med Mars i lufttecken (Tvillingarna, Vågen och Vattumannen) är fascinerade av intelligens, kultur och konversation. De uppskattar när mannen har dessa egenskaper och vet hur han ska prata eller hantera kvinnor. För dem räcker det inte med att mannen är snygg och sensuell: vad han tänker, vad han säger och hur han interagerar betyder mycket.

Sexualiteten kan i deras fall först passera genom ett bra samtal och ett intellektuellt utbyte, något som stimulerar och stimulerar dem, vilket gör att de uppskattar mannen som försöker nå deras kropp eller hjärta.

Kvinnor med Mars i Tvilling De attraheras av intelligens, gott humör, jovialitet, mångsidighet och bra konversation. För dem är erotik nära kopplad till ord. De älskar kommunikativa, intelligenta typer som vet hur man interagerar, som den pratsamme och övertygande Johnny (Al Pacino) från filmen "Frankie and Johnny" eller den stilige, obeslutsamma men intressanta och öppen för dialog Will (Ryan Reynolds) från "Three Times Love".

Kvinnor med Mars i Vågen : de uppskattar mjuka, raffinerade och artiga män, sådana som bär en bra parfym, öppnar dörren för kvinnor och som kombinerar charm och manlighet i proportionerliga doser.

Den charmiga John Clark (Richard Gere) i "Dance with Me?" skulle passa bra in på dessa krav, och karaktären dansar också, något som luftelementet älskar! Al Pacinos Frank Slade, som i "Scent of a Woman", trots att han var blind, dansade en oförglömlig tango med en vacker kvinna, är också en stor förförare.

Kvinnor med Mars i Vattumannen De gillar män som är ovanliga och som har en välutvecklad mental plan. De skulle kunna attraheras av den mycket smarta och okonventionella dr Gregory House (Hugh Laurie) från serien "House" eller av Zero (Wagner Moura), det söta och blyga geniet i "Mannen från framtiden".

Mannen med Mars i luften (Gemini, Libra eller Aquarius) Han är den eviga unga mannen, mycket vältalig och ofta i samklang med sin tids nyheter och idéer.

Han använder och missbrukar sina bästa egenskaper: intelligens och kommunikation. För honom kan sex förstärkas genom ord och även genom nyheter, som att byta landskap genom att resa och även stil när man älskar.

Kulturella stimuli, som filmer, och även sociala stimuli, som att vara med vänner och med din partner, kan väcka deras sexualitet, liksom tankeväckande samtal. De är känsliga för vad som sägs, så en kvinna kan försöka kommunicera till dem vad hon vill.

Mars i vatten

Kvinnor med Mars i vattentecken (Kräftan, Skorpionen och Fiskarna) gillar skyddande män som, om de har barn, är närvarande fäder, eller omtänksamma män med en mänsklig och känslig sida.

För dem kommer sexualiteten att vara kopplad till känslor. De kan bli förälskade om det sexuella och känslomässiga samspelet är bra, eller så föredrar de sexuellt engagemang endast om de är minimalt involverade.

Kvinnor med Mars i Kräftan: De vill känna sig skyddade av sin man och därför dras de till killar som kan visa känslor och som de kan skapa ett starkt intimt band med, som den söta Peter Parker, både Tobey Maguire och Andrew Garfield, från "Spiderman"-filmerna. Sex för dem måste ha en omtänksam och uppmärksam sida för att tillfredsställa dem.

Kvinnor med Mars i Skorpionen: Den sexiga och farliga John Dillinger (John Depp) i "Public Enemies" kan höja temperaturen på den här kvinnan, liksom den envisa och förföriska "Don Juan de Marco" av samma skådespelare, eller den intensiva, svåra och oemotståndliga Rick, av Antonio Banderas, i "Tie me up".

Med en hög libido kan dessa kvinnor bryta tabun mellan fyra väggar, eftersom sex vanligtvis är ett sätt att släppa ut den stora känslomässiga intensitet som de håller inom sig.

Kvinnor med Mars i Fiskarna: De älskar känsliga, poetiska och kreativa män som verkligen kan bli förälskade och ta dem till en annan värld, som den romantiske Alex Wyler (Keanu Reeves) från filmen "The Lake House" eller den känsliga Will (Hugh Grant) från "A Place Called Nothing Hill".

Sex och fantasi går hand i hand för kvinnor med denna positionering.

Mannen med Mars i vatten (cancer, skorpion eller fisk) Skorpionen kommer att vara mer rustik och direkt, eftersom han styrs av Mars, medan Kräftan och Fiskarna kanske föredrar att inte ta initiativet ensamma, eftersom de först måste förstå om det är ömsesidigt.

De kan också använda indirekta metoder för att närma sig, som att göra en liten tjänst eller försöka vara närvarande, alltid ringa eller skicka meddelanden. Sex för mannen med Mars i vatten är kopplat till att etablera någon form av förbindelse med kvinnan, även om den är tillfällig.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.