Mars i Skytten: vågar gå längre än vad som är möjligt och vågar våga

Douglas Harris 05-06-2023
Douglas Harris

Klockan 6.37 på fredagen (3 januari) började perioden av Mars i Skytten Den här artikeln är avsedd att hjälpa dig att ta tillvara på det bästa av detta tecken och naturligtvis undvika överdrifter.

Skytten: zodiakens bågskytt

Om det finns några tecken som har en förkärlek för fysisk aktivitet är det de tre eldtecknen:

 • Väduren för att du behöver spendera energi
 • Lejonet för att han inte vill bli lämnad efter.
 • Skytten att våga sig ut

Kort sagt ser energiplaneten Mars mycket bra ut i dessa tre tecken, vilket redan är goda nyheter för årets första månad.

Symbolen för det nionde tecknet är en kentaur som bär på en pil och båge. I kroppen styr Skytten över låren, det vill säga den har ett direkt inflytande på benen, en del av kroppen som är kopplad till framsteg, och bågen och pilen visar det mål som ska uppnås. Detta kommer att vara huvudnyckeln för Mars i Skytten på alla områden, som du kommer att upptäcka.

Vet du var du har Skytten i ditt födelsehoroskop? Kolla här gratis.

God tid för sport och friluftsliv

Här har vi det första tipset från Mars i Skytten: använd och missbruka (naturligtvis med medvetenhet) sport, särskilt utomhus: cyklar, stand up paddle, rodd, ridning, löpning, promenader, kajakpaddling, surfing, gymnastik på sand, yoga i öppna områden, kitesurfing, klättring.

Denna tecknet älskar att känna sig fritt Ju mer sprudlande de är, desto livligare blir de.

Fortsätt, även om du är rädd och naturligtvis med måtta.

Vi tror att de modiga inte känner rädsla, men alla människor känner rädsla, och rädsla är ett slags naturligt lås som är nödvändigt för att förebygga faror. Det är instinktivt att känna rädsla för höjder. Mars i Skytten symboliserar dock att man ska gå längre än vad man kan, att man inte låter sig begränsas. Hur kan man övervinna rädsla för höjder? Genom att utsätta sig själv för höjder, genom att träna, genom att ha teknik, försiktighet, gott förnuft och bra utrustning.

Vad är lärdomen av allt detta? Att inte sluta göra eller sluta försöka. Du kanske tror att detta bara har att göra med höjdrädsla? Nej, vi talar om rädsla. Rädsla för att relatera, för att börja något nytt, för vad som helst.

Mars i Skytten är en fantastisk tid för att ta ett steg framåt, ett steg som inte kommer att ske om du inte försöker.

Under den här perioden med Mars i Skytten kan du anpassa dig mer till det du vill och försöka hårdare. Kom ihåg att det är naturligt att känna rädsla och att den fyller en funktion, men låt den inte begränsa dig.

Du har till exempel precis avslutat ett långt äktenskap och vill "komma tillbaka på dansgolvet". Den första reaktionen är rädsla, du är trots allt otränad, lite äldre och många saker har förändrats i flirtkoderna.

Men om du inte tar risken är risken större att ingenting kommer att hända heller, och det är inte vad du vill. Så gör något som Mars i Skytten uppskattar och stödjer: utför det du måste göra även om du är rädd.

Endast den som försöker kommer framåt: det är mottot för Mars i Skytten, och att komma framåt är en av de bästa sakerna i livet.

Det betyder inte att du måste vara försiktig. Det första mötet med en person i appen är till exempel bättre om det sker på en offentlig plats, men det viktiga är att ha det första mötet och gå vidare. Övervinn rädslan. Ingen vill vara liten, platt och rädd.

Mars i Skytten: mycket lust till sex

Ensamstående med en djärv profil kan njuta av denna naturligt "caliente" säsong. Och en flört kan uppstå med någon utanför din stad och ditt land, på resa.

Risken för intressekonflikter i slutet av januari

Mellan 21/01 och 02/02 kommer Mars att stå i konflikt med Venus, kärlekens planet. Den här gången kommer det att bli fler meningsskiljaktigheter som rör flirt, sociala situationer och även relationer i allmänhet. Om du kan undvika den överfulla nattklubben, där det ofta uppstår slagsmål, så är det desto bättre, eftersom perioden kommer att vara konfliktfylld.

När det gäller singlar kan det också finnas olika intressen vid den här tiden. Du vill till exempel bara ha sex och den andra personen vill ha ett förhållande, eller tvärtom. Var medveten om dina förväntningar.

De sista dagarna i januari är inte den bästa tiden för att träffa människor eftersom det finns en stor tendens att missförstå vad som händer.

Bland de förlovade kan det finnas skillnader i intressen som visar sig genom att den ena vill ha mer aktiviteter och energi och den andra föredrar att njuta av huset och ha lite lugn och ro. Då måste man förlika sig, ge efter lite här och sätta sin egen vilja lite där.

Aktiviteter som är ansiktet på Mars i Skytten

Det finns vissa aktiviteter som är typiska för Skytten och som är mycket viktiga för att du ska få en början, en nystart eller ett initiativ:

 • språkkurser
 • Utbytesresor.
 • börja studera nya ämnen
 • allt som har med kunskap och utbildning att göra, som att gå på högskola
 • förbränner energi (och hjälper dig till och med att gå ner i vikt)
 • resor (alla, Skytten älskar att resa)

Dessutom gynnar Mars i Skytten allt som driver dig framåt:

 • en eftertraktad ledig tjänst
 • ett nytt projekt

Vi befinner oss i en av de mest lovande tiderna på året när det gäller att börja och börja, och det kräver bara en egenskap: våga, tro på dig själv.

Det finns bara en mindre bra period: Mars självförtroende i Skytten kommer inte att fungera bra från 23/01 till 01/02, då Mars står i kvadratur med Neptunus. Detta beror på att det kan uppstå misstag eller oväntade stora hinder.

I det första fallet kan du påbörja något som verkar otroligt för tillfället, men som du sedan av någon anledning inte fullföljer, "tappar gasen", som man säger. Eller så är din handling ofokuserad, som till exempel att studera inför ett prov eller en tävling, men utan disciplin eller en riktigt konsekvent plan. Eller att du vill göra en kortsiktig ansträngning som kommer att leda till ingenting. Därför är det inte bättre att vara från den 23/01 till den 01/02.tid för nybörjartid.

Ett andra skäl till att det inte är den bästa tidpunkten att börja är att stora faktorer kan inträffa som hindrar dina ansträngningar. Du planerar till exempel ett vackert bröllop utomhus, men det kommer att regna mycket på dagen, och du måste använda dig av en "plan B", en provisorisk täckt plats, som du egentligen inte hade tänkt på, och hoppas att alla gästerna anländer, vilket försenar starten av bröllopet.ceremoni.

Allt som är beroende av fysisk energi vid den tidpunkten har också potential att gå ner, inte sällan på grund av någon form av virus. Tänk på en superidrottare med en svår förkylning. Han kan fortfarande prestera bra eftersom han är en högpresterande kille, men han kanske inte är på vad som skulle vara det bästa av sin energi.

Vad du bör undvika med Mars i Skytten

Självförtroende, mod och djärvhet är underbara egenskaper. Men allt som är för mycket är inte bra, så låt oss tala om fallgroparna med Mars i Skytten:

 • Att ge sig in på en stig som man inte känner till och som man har lite erfarenhet av är inte en handling som är vågad, utan en handling som är vårdslös.
 • Arrogans och brist på gränser i stället för självförtroende. Att inte veta hur man hanterar gränser eller negativa saker, att kringgå viktiga lagar, t.ex. förbudet mot rattfylleri. Arrogans får oss också att tro att vi är bättre än andra och att vi inte är försiktiga med att ge åsikter och göra bedömningar. Det är bättre att inte vara sanningens ägare eller alltför "uppriktig".
 • Bråk om ideologier. Är du konservativ och din bror eller syster liberal eller tvärtom? Olika åsikter förändras sällan, eftersom de redan är en del av varje persons personlighet. Det är mycket viktigt att vi vet hur vi ska hantera skillnader, så om du vet att en släkting till dig tycker tvärtom är det bättre att undvika vissa typer av ämnen. Med Mars i Skytten blir det vanligt att människor harIdeologiska gräl. Detta är redan lite tröttsamt på det intellektuella området och med främlingar, men det kan vara mycket obehagligt vid små familjehändelser och kan sluta i ett klimat av fientlighet och inte sällan i ett uppbrott. Lämna ideologierna åt sidan vid dessa tillfällen och försök också att påverka så att andra människor inte tar upp vissa typer av ämnen.
 • Spänningen hos Mars i Skytten är underbar, men dåligt utnyttjad får den en stillasittande person att vilja bli en idrottsman över en natt, eller att ta på sig för mycket arbete och göra för många saker samtidigt. Resultatet kan bli trötthet, särskilt från 23/01 till 01/02, vilket förklaras.

I övrigt tenderar den här transiten att vara positiv och driva dig framåt, och den kan få dig att gå framåt på ett område där du varit mer stillastående och öppna upp nya fronter.

Lycka till och njut!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.