Nio svärd: Tarots mardröm

Douglas Harris 31-05-2023
Douglas Harris

O Nio i svärd Det är den tarotarkan som motsvarar de mest grymma drömmarna. Den förknippas ofta med personer som lider av sömnlöshet eller till och med med med dem som sover dåligt.

Har brevet skickats ut till dig ännu? Prova den halvårliga tarotboken här Om du stöter på Nine of Swords, läs vidare för att få reda på hur du ska agera.

Varför är Nine of Swords Tarots mardröm?

Kortet för nattskräck på grund av överdriven oro. Symbol för depression, för ångest som förstör välbefinnandet och till och med gör att vi tvivlar på vad vi kan göra och vem vi är.

Eftersom det är ett kort som i allmänhet skrämmer de flesta av dem som drar det i en analys kan man säga att det är en spegel i mörkret: det pekar på det som vi inte vågar försöka se på grund av bristande klarhet. Det tar oss upp från marken.

Den dyker vanligtvis upp i ett spel när personen har definierat en önskan eller ett projekt som är omöjligt att uppfylla på grund av olika faktorer, t.ex. känslostruktur och ekonomiska resurser.

I vissa fall innebär det att man försummar frågor eller till och med värderingar som anses vara sekundära, men som i själva verket är oumbärliga för att lyckas i alla sammanhang.

Nio av svärd: misstag som upprepar sig

Ett beteende som illustreras av nian i svärd är den nervösa personen med huvudet nedsjunket i oro.

Det är desperation, en annan avgörande faktor för att denna arkan ska dyka upp i en läsning, som får personen att kämpa när han eller hon ställs inför problem som han eller hon inte kan hantera eller som han eller hon anser vara för stora för att lösa på egen hand.

Det är också kortet för dem som insisterar på sina egna misstag, vilket leder till ett alltmer pessimistiskt tillstånd.

Och det är just detta beteende som de som lider mest av: de upprepar diskursen om att världen är orättvis och att inget gott händer dem.

Vad kommer efter den mörka natten?

Svärdets nia indikerar lidande som har pågått ett tag eller, som en tendens, komplicerade situationer som kan ta din sömn ifrån dig. Det viktiga att känna igen är rädslan för att möta sanningen: det finns ingen som kan klandras för förluster och misslyckanden, förutom den person som lider mest.

Den arkaiska nian i svärd rekommenderar radikala förändringar.

Om detta har dykt upp i någon av dina analyser förtjänar en radikal hållning. Att skaka av sig dammet och vända på saker och ting kan verka omöjligt, men med tiden är det exakt den attityd du måste inta om något ska förändras på ett konsekvent sätt.

Ingenting kommer att förändras av en slump. Acceptera de utmaningar som redan finns och de som kan komma att uppstå så att du blir ännu starkare och stolt över den du är.

Vi är rädda för att reflektera oss själva i mörkret, för det är vi som ger näring åt all förvirring och ökar faran för det som vi tror är okontrollerbart.

Efter den mörka natten kommer dagen, en ny möjlighet att möta utmaningar och lösa dem med huvudet högt och fötterna på jorden.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.