Prognoser för nymånen i Väduren 2022

Douglas Harris 30-05-2023
Douglas Harris

2022 års nymåne i Väduren den 1 april kommer att ge effekter i en månad, fram till nästa nymåne den 30 april - som kommer tillsammans med den nya månen i Väduren den 1 april. årets första förmörkelse Vid varje nymåne tolkar astrologerna den nya cykelns förutsägelser utifrån astrologiska horoskopet för landets huvudstad.

Även om horoskopet är kollektivt kommer vårt personliga liv att spegla många punkter i det, eftersom vi lever inom ett kollektivt ramverk. Dessutom kommer nymånen att betona ett av de astrologiska husen i vårt Astrologiskt horoskop som du kommer att se i slutet av den här artikeln.

Hur kommer nymånen i Väduren 2022 att se ut?

 • Med Ascendenten och tre planeter i detta tecken visar horoskopet för denna nymåne att vattenkarlens värderingar kommer att vara tydliga, som t.ex. vara mer beredd på förändringar, engagera dig mer i kollektivet och/eller i grupper och vänner!
 • Jupiter och Neptunus i konjunktion. April är den månad då dessa två planeter är i exakt konjunktion och talar i tro och ha mer tro! Hur har du haft det i den här frågan? Tron kan göra stor skillnad i livet eftersom den hjälper oss att anpassa oss till bättre situationer.
 • Tonvikt på Väduren Nymånens tecken, det eldiga första tecknet i zodiaken. mindre mimik och/eller obeslutsamhet och mer attityd. Att gå efter det du vill ha, att agera, att vara mer självsäker och proaktiv.
 • Betoning på Hus 2 Detta är ett hus med anknytning till materiella resultat och att ha fötterna på jorden För att anpassa dig till nymånen kan du vägleda dig själv i den här riktningen.

Tips för april månads nymåne

För inte så länge sedan startade vi Astrologiskt nyår 2022 (ta reda på allt här!) Den nya kollektiva ettårscykeln börjar med solens inträde i Väduren och har ett astrologiskt horoskop där Vattumannen också var framträdande.

För att du ska förstå hur du ska ställa dig i april får du här några tips för Vattumannen och Väduren, de tecken som har flest planeter i denna nymåne och som har mycket gemensamt.

 • "Museet är otroligt, men i ditt liv ska du vända på sidorna. Lita inte på det förflutna. En annan maxim av dessa två tecken gäller: "Det är framåt som vi rör oss".
 • Om den gamla inte fungerar, Det är dags att bryta ny mark. Ge dig själv rätten att ändra dig.
 • Ge inte dina beroenden - eller någon annans - näring. Om du har beroenden, ompröva dem.
 • Tillåt dig själv att vara uppfinningsrik och kreativ. Du behöver inte vilja att allting bekräftas av andra, eftersom ledare och innovativa människor går i bräschen för nya vägar, men du måste veta vad du gör och ta ditt ansvar.
 • Ensamstående personer : sök en mer mogen kärlek den här månaden, eller kanske kommer du fram till att det är bättre att vara ensam än att leva i omogna relationer eller relationer som inte leder någonstans.
 • Engagerade människor: Var mognare och investera mer i relationen. Utvärdera lugnt vad som är värt att göra eller inte. Det är en månad då en icke-våldsam men bestämd kommunikation kan göra skillnad.
 • Vi måste vara försiktiga med påtvingande, auktoritära och aggressiva attityder i relationer i allmänhet. I linje med vad som sagts ovan bör du vara mer försiktig i dina relationer i allmänhet. Förberedelse och diplomati fungerar mycket bättre än impulsiva attityder, eftersom Venus och Mars är i konjunktion med Saturnus.

Mycket arbete i april

Även om det finns utrymme för drömmar och fritid, särskilt sådana som förtrollar, till exempel en vacker film eller föreställning, talar 2022 års nymåne i Väduren mycket om arbete.

Var beredd på mycket hårt arbete, men med stora chanser till goda resultat och framgång, vilket belönar dem som är praktiska och fokuserade. Men var försiktig med stress, som ibland också orsakas av oro. Lär dig att slappna av och ta pauser.

I april handlar det dessutom om att tänka på framtiden och planera för den. Även om Väduren gillar att agera omedelbart, är hans styrande Mars i konjunktion med Saturnus, vilket kräver långsiktigt tänkande.

I stället för att springa iväg och göra det första du kommer på är det viktigt att veta vad du ska investera i, vilken riktning du verkligen vill ge dina ansträngningar.

Utmaningarna med nymånen i Väduren 2022

Varje karta har styrkor och svagheter. Om du känner till svagheterna kan du hantera dem bättre om de uppstår. Här är några utmaningar som den här kartan kan ha:

 • Encucation-effekt och överdriven självkritik. Det är bra att utvärdera sig själv, men det är inte bra att vara för hård och krävande mot sig själv. Så om du har svängningar i din självkänsla är det bra, men arbeta på att förstå källan till dina problem och förbättra dig på detta område. Här är 6 sätt att öka din självkänsla .
 • Detta är en karta som är "hands on". Låt inte det här hända dig. Även om du är rädd, gör det du vet att du måste göra.
 • Vi kan vara mer sårbara för fall och olyckor. Detta gäller särskilt äldre personer, men även om du är ung kan du riskera att skada dig mer på grund av brådska, oro och stress.
 • Ökad kollektiv aggressivitet. Några dagar före Vädurens nymåne ägde en kontroversiell händelse rum där skådespelarna Will Smith och Chris Rock var inblandade. Frågan om att förolämpa/bli förolämpad som dök upp vid ceremonin finns i nymånehoroskopet, så välj hur du ska hantera konfliktsituationer.
 • I kollektivet finns det risk för olyckor, förtryck och sammandrabbningar. Den mest spända fasen i april kommer att vara dagarna före och efter fullmåne, som inträffar den 16/04 ( se här den fullständiga månkalendern för 2022 Det är där som ni måste omsätta de råd som har getts här i praktiken, och detta kommer att bli det mest spända ögonblicket för kollektivet.

Hur nymånen i Väduren 2022 kan påverka ditt liv

Se i vilket hus nymånen kommer att inträffa i din Horoskop (se gratis här på Personare) Den nya månen kommer att inträffa i den 11:e Väduren och kommer att mobilisera mer energi och initiativ!

Nymåne i 1:a huset

 • Tips: Vänd dig mer mot dig själv, mot din individualitet och identitet, särskilt om du är involverad i olika roller (mor/far, hustru/make, yrkesmässigt etc.). Bra tid för att börja! Tid att tänka på dig själv.

Nymåne i hus 2

 • Tips: Vad sägs om att fokusera på det praktiska och ekonomiska området? Det är en bra tid för att producera, arbeta och välja var man ska investera.

Nymåne i det 3:e huset

 • Tips Det är dags för kontakter och även för lärande!

Nymåne i 4:e huset

 • Tips : fokus kommer att ligga på frågor som rör din familj, ditt hem, din intimitet och din personliga sfär.

Nymåne i hus 5

 • Tips : du har vunnit ett av de bästa tillstånden, nämligen att ha roligt, slappna av och dejta. Dags att uttrycka sig!

Nymåne i hus 6

 • Tips : Ordna upp ditt arbete, dina rutiner, din mat och din hälsa den här månaden. Denna bättre organisation kommer att göra dig mycket gott.

Nymåne i 7:e huset

 • Tips Om du är förlovad bör du ägna mer uppmärksamhet åt din partner. Om du är singel bör du ägna mer uppmärksamhet åt din omgivning, vem vet om det inte finns någon intressant person som du kan träffa?

Nymåne i hus 8

 • Tips Men månaden kan vara bra för terapeutiskt arbete, för att förstå problem på djupet och för att lämna det som inte längre är till nytta.

Nymåne i det 9:e huset

 • Tips Du är inspirerad av att växa, expandera, lära dig mer eller resa. Utnyttja denna optimism! Din vision av världen blir bredare.

Nymåne i det 10:e huset

 • Tips Den här månaden har du allting på gång i din karriär. Gör det mesta av den här synligheten. Rör vid viktiga projekt.

Nymåne i det 11:e huset

 • Tips Byt mycket! Utnyttja även denna månad till att hålla dig uppdaterad om kollektivet.

Nymåne i det 12:e huset

 • Tips Ta mer hand om din psykiska och andliga sida, var uppmärksam på dina drömmar och din intuition, skapa utrymme för att vara ensam och/eller mer fridfull.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.