Ritualer för det nya året

Douglas Harris 30-05-2023
Douglas Harris

På nyårsafton brukar vi reflektera över vad vi har varit med om och förbereda oss för det nya året med nyårsritualer. Vi gör också en inventering av vad vi har gjort för bra saker och våra önskemål för det kommande året. Därför är det så viktigt att vara tacksam för de positiva sakerna och försöka bli av med de dåliga sakerna en gång för alla.

Den 31 december, Vissa människor förbereder sig för att tänka på de bästa sakerna som ska komma. Det finns många nyårsritualer, oavsett om det handlar om vidskepelse, klädfärger, nyårsmat eller om att se över sina vanor.

Idag lär jag dig tre sätt att stärka din energiska koppling till dina mål.

Utnyttja också dina nyårsritualer och matcha dem med dina möjligheter och utmaningar:

  • Förutsägelser för skyltarna år 2023
  • Hur du beräknar ditt personliga år

Rening av negativitet och rening inför det nya året

För denna energireningsmetod kan du värma upp tillräckligt mycket vatten för att täcka fötterna, nästan till kokpunkten.

Häll sedan vattnet i en lämplig behållare (det kan vara en bassäng eller en hink) och vänta tills temperaturen blir uthärdlig.

Därefter droppar du sju droppar av Eukalyptus eterisk olja .

Doppa sedan fötterna i vattnet och reflektera i tystnad i några minuter, ta farväl av alla dåliga saker och tacka för de lärdomar som hindren har gett dig.

Försök att släppa t.ex. sår, ilska och förbittring. När du känner att du har stannat tillräckligt länge torkar du fötterna på en handduk och häller ut vätskan i trädgården eller i rinnande vatten.

Kort sagt renar badet negativa energier, renar din aura och lindrar din trötthet.

Kärleksbad

Värm två liter vatten och låt sedan temperaturen bli idealisk för att använda det i badet.

Droppa 6 droppar av eterisk olja av ylang-ylang eller 3 droppar rosenessens och 3 droppar jasminessens. Tacka för all den kärlek du har i ditt liv.

Inte bara kärleken till din partner, utan också kärleken till dina föräldrar, barn, syskon, vänner, familj och framför allt till dig själv.

Om du är ensam, tänk på den kärlek du vill hitta och be om att den ska komma in i ditt liv.

Häll detta bad för att mentalisera massor av kärlek, passion, förening, harmoni och allt du vill ha för dig själv under det nya året.

Välstånd

Tänd ljus på middagsbordet, men tänk alltid på säkerheten för barn och husdjur som kanske vill leka med elden.

Om du tillbringar semestern hemifrån kan du tända ljus när du förbereder dig för att gå ut, men låt dem inte vara tända när du är borta från hemmet.

Jag rekommenderar apelsin-, kanel- och/eller honungsljus. Tänd ljusen och tänk på allt välstånd som du har haft i år. Tacka för allt du har (även om det fortfarande är långt ifrån idealiskt) och tänk på välstånd, utveckling och framsteg för det kommande året.

Må du gå allt längre mot professionell och ekonomisk fulländning!

Det här är ett enkelt, snabbt och billigt sätt att göra en speciell ritual för nyårsafton, där man arbetar med andlighet, rening, kärlek och välstånd. Gott nytt år!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.