Skytten år 2023: Astrologiska prognoser

Douglas Harris 04-06-2023
Douglas Harris

Skytten vet att livet kan vara väldigt lätt och roligt. Skytten år 2023 måste dock sätta fötterna på jorden och arbeta. Jupiter öppnar dörren för möjligheter och Saturnus uppmanar till pragmatism och att undvika impulsivitet.

Använd den här guiden tillsammans med prognoser för Skytten år 2023 om detta är ditt soltecken eller din Ascendant. Men kom ihåg att endast din Astrologiskt horoskop kan hjälpa dig att förstå hela din personlighet och den Personligt horoskop (som är gratis här) ger dig personliga prognoser för hela året för varje astrologisk övergång.

Innan du börjar läsa prognoserna för Skytten år 2023, spara tre viktiga guider för att du ska förstå året:

 • prognoser för alla tecken år 2023
 • O astrologisk kalender 2023 komplett här
 • O 2023 månkalender med faser och tecken här

Analyserna av Skytten för 2023 har gjorts av tre viktiga astrologer från Personare: Marcia Fervienza, Naiara Tomayno och Yub Miranda.

Bästa tider för Skytten 2023

Om du som skytten under de senaste två åren har uppfyllt Saturnus plikt - till exempel genom att gå kurser, specialisera dig, förbättra ditt sätt att kommunicera med digitala medier - får du från och med mars mer mod att försöka nå framgång genom det du lärt dig.

Om du inte har tagit dig tid att studera finns det en andra chans: ge dig själv den nödvändiga gasen fram till mars.

Dessutom kan Saturnus innebära en omorientering av karriären för Skytten år 2023. Om du vill använda dessa färdigheter har din tid kommit.

Detta kan vara en bra tidpunkt att fördjupa sig i självkännedom och förbättring av självbilden. Känner du dig nöjd med den bild du förmedlar?

Utnyttja Jupiters energi för att koppla av. När Jupiter går in i Oxen den 16 maj kan du känna ett behov av att fokusera mer på stabilitet och arbete.

Det kan också vara ett bra tillfälle att göra dina rutiner sundare, utan lidande och på ett behagligt sätt.

Viktiga datum:

 • Fram till den 16 maj: Jupiter i Väduren. Om du funderar på att utöka din familj är detta en extremt fruktbar period, som förstärks av den Solförmörkelser: Sol i Väduren den 20 april och mån i Skorpionen den 5 maj.
 • 7 mars: Saturnus i Fiskarna. Ta tillfället i akt att se över din ekonomi och ta livet och ditt ansvar på ett mer seriöst sätt.
 • 27 mars - 6 juni: Pluto i Vattumannen. Om du känner att det är dags att släppa taget och stänga en cykel som inte längre är meningsfull har tiden kommit.

Utmaningar för Skytten år 2023

Skytten kan bli laddad av familjen, rutiner och arbetsmiljön, så det är viktigt att du lär dig att balansera de olika tallrikarna i ditt liv.

Kanske måste du avstå från vissa nöjen: det är Saturnus budskap till dig. Du måste veta att du inte kan fly från vissa ansvarsområden.

Med Saturnus i Fiskarna från och med 07/03 kan Skytten bli kallad att ta materiellt ansvar, till exempel att du måste stå för en familjemedlems hälsokostnader.

Men Saturnus i Fiskarna kan också innebära att drömmar förverkligas, särskilt sådana som rör ditt hem och din familj. Ta tillfället i akt att städa upp i dessa områden.

Viktiga datum:

 • Till och med den 18 januari och efter den 13 december: Merkurius retrograd i Stenbocken, en period av större uppmärksamhet på professionella, ekonomiska och materiella områden. Inse dina gränser och var pragmatisk.
 • 23 augusti: Merkurius retrograd i Jungfrun. Självförtroendet när det gäller karriär och prestationer kan bli starkt vid den här tiden. Misströsta inte: det här är en bra tid att se över ekonomin och få ordning på allt, men få inte panik - annars får du inget gjort.
 • 21 april - 15 maj: Merkurius retrograd i Oxen. Var försiktig med att överdriva din kropp under den här perioden. Även om du har återhämtat dig från en skada ska du vara ansvarsfull och vara extra försiktig så att du inte skadar dig igen.

Kärlek till Skytten år 2023

Skytten går in i år 2023 och kan behöva hantera irritation, gräl och överdriven konkurrenskraft i relationer på grund av Mars i Tvilling - som pågår fram till mars.

Du kan ha många romantiska äventyr i år, men du måste vara försiktig om du inte vill ha arvingar i processen - särskilt under perioden med förmörkelser i Väduren och Skorpionen. Ta dina försiktighetsåtgärder och skydda dig själv, samtidigt som du har roligt.

Jupiter i Väduren kan få Skytten att bli bländad och lova människor allt, men passionen är flyktig och kärleken kräver ansvar.

Gynnsamma datum för kärlek:

 • Fram till den 12 januari: Mars är retrograd i Tvillingarna. Om du tidigare har träffat någon som har gjort dig illa, är det dags att återuppta kontakten.
 • Fram till den 16 maj: Jupiter i Väduren. Se upp för oönskade graviditeter eller ta tillfället i akt att bli gravid, om det är vad du vill. Denna transit innebär vanligtvis att Skytten är extremt fertil, och denna fertilitet kan vara ännu mer uttalad under Solförmörkelse i Väduren den 20 april och månförmörkelse i Skorpionen den 5 maj. .

Karriär och pengar för Skytten år 2023

Med Jupiter i Taurus öppnar sig nya möjligheter till expansion för Skytten. Fler affärsresor för att ge kurser, föreläsningar, workshops, för att studera, för att utöka kunskapen. Jupiter vill alltid ha mer och mer.

Höga förväntningar kan dock leda till frustration: var försiktig så att du inte nedvärderar det du har byggt upp hittills i din karriär.

Förmörkelser är bra tillfällen för dig att se dig omkring: du kanske är den viktigaste artisten på scenen, men utan ett band skulle det vara svårt att uppnå framgångsrika resultat. Värdera gruppen och laget. Väx tillsammans.

Ta dig också tid att fråga dig själv om du verkligen vill stanna kvar i den här båten eller leta efter en ny. Med Jupiter i Taurus kommer det inte att saknas professionella möjligheter för Skytten. Men vad som verkligen spelar roll är vad du kommer att göra med dem.

Om du till exempel inte hittar något jobb som lever upp till dina förväntningar kan du missa tåget.

Pluto i Vattumannen innebär att du måste eliminera giftiga vanor som har med ekonomi att göra. För att växa behöver du disciplin och ansvarstagande när det gäller dina pengar.

Hälsa

Skytten bör intensifiera sin mentala hälsovård år 2023. Solförmörkelser kan störa ditt omedvetna.

Jupiter kan också ge dig en stark känsla av självförtjusning. Det är okej att belöna dig själv - du har trots allt arbetat hårt och förtjänar en paus. Men var försiktig så att du inte gör dessa ohälsosamma vanor till en rutin.

Familj

Från och med mars kan ansvar och krav i samband med familjen dyka upp. Även om du försöker fly kommer den personliga mognadsprocessen att vara krävande.

Det kan hända att du måste ta hand om eller ansvara för en släkting som har dålig hälsa. Gör en överenskommelse med andra släktingar så att du inte behöver ta hand om allt.

Fullständig video för Skytten år 2023

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.