Tarot: betydelsen av de stora arkanerna Prästinnan

Douglas Harris 09-07-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: eftertanke, intuition och engagemang
  • Skäl: agg, passivitet och icke-konformism.

VEM ÄR DU?

En introspektiv, studiemedveten, tät och elak person. Det kan vara viktigt att ta hänsyn till hur allvarligt han/hon tar vanliga situationer. Hans/hennes lätthet att vårda sorger kan ge problem och sorg på kort och lång sikt.

Du söker lugn och ro. Du gör din egen grej och vet hur du ska engagera dig i människor och situationer i rätt mått: varken för mycket eller för lite. Du överdriver inte dina åsikter, men du ger dem när de är nödvändiga. Du brukar hålla dina tycke och smak, din indignation och dina glädjeämnen för dig själv. Du är en sådan person som inte sjunger seger inför tiden, som om du hade en egen kod.Han är inte särskilt noga med att förklara sina avsikter eller överväganden, även om han är realistisk när hans röst behövs.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Var mycket försiktig så att du inte missar möjligheter på grund av blyghet eller rädsla för saker och människor. Du litar på teorier och erfarenheter, men den svåraste vägen är inte alltid den bästa vägen. Skyll inte på dig själv och skada inte dig själv när saker och ting inte fungerar! Ta hänsyn till att det är nödvändigt att öppna sig för att livet ska flyta. Du bör vara mycket försiktig så att du inte tar avstånd från andra och dig själv när du ställs införReflektera över ditt liv, men lev varje dag fullt ut.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.