Tarot: innebörden av den arkaiska "Kejsarinnan".

Douglas Harris 10-06-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: generositet, artighet och skydd
  • Skäl: meningslöshet, lust och egocentricitet

VEM ÄR DU?

Du är en ihärdig, detaljorienterad, svartsjuk, intelligent och kreativ person, en person med en stark instinkt för överbeskydd, för att inte nämna det ständiga sökandet efter harmoni, glädje och komfort. Du är uppmärksam på detaljer och kvaliteten på saker och människor, vilket gör dig beroende av estetik, skönhet och utseende - egenskaper som ligger under denna Arcane. Generositet är enDu tar inte alltid hänsyn till viktiga detaljer i relationer, precis som du inte brukar mäta konsekvenserna av dina attityder, men du agerar ändå för att relationer och situationer ska bli utmärkta. Ett välmående liv ska levas varje dag, enligt din uppfattning om världen.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

En av farorna är din besatthet av trivialiteter. Du kan låtsas att du anser att trivialiteter är viktiga, men i praktiken är det inte troligt att alla dina bekymmer eller krav kommer att tillgodoses. Låt oss vara ärliga, du vet hur du ska använda taktiken med att bli ett offer på ett genialt sätt, så det är viktigt att tänka på att människor och situationer inte alltid står till ditt förfogande, som om det vore ett trollslag. Att ge dig självSå mycket vikt är en onödig taktik för att leva det bästa som livet kan erbjuda. Ta bättre hand om dina avsikter och din egen attityd så att du inte framstår som självisk i omvärldens ögon.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.