Tarot: innebörden av den mystiska "Döden".

Douglas Harris 04-06-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: Förgänglighet, distans och medvetenhet.
  • Skäl: själviskhet, desillusionering och negativitet

VEM ÄR DU?

Du är en oförutsägbar, föränderlig, mystisk, uppriktig och även självisk person. Du tenderar att alltid ändra dig och vidta osannolika åtgärder. Du är till och med överraskande för att vara en extremt oförutsägbar person, som någon som dyker upp när man minst anar det och försvinner i de viktigaste ögonblicken. Sanningen är att du anser dig själv vara okuvlig: någon som är väldigt säker på sig själv och sin vilja, som aldrig böjer sig förDärför blir de till slut själviska och kommer och går som de vill. De tar inte lätt på sina ord, eftersom de är uppriktiga (till och med för uppriktiga) och beslutsamma när de bemöter människor och omständigheter. De kan vara pessimistiska, kanske på grund av de sorgliga och svåra situationerna i deras livshistoria. De tror inte på det bästa och ifrågasätter framgången med vissafrekvens.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Det är bra att förstå att människor inte alltid resonerar på samma sätt som du. Inse att det är klokt att respektera andra snarare än att döma utan att veta. Du tenderar att dra till dig mer motvilja än sunda relationer, så det är bra att se de goda sidorna av människor du möter och situationer som tar dig med storm. Även om du vill agera på egen hand, vet du hur du ska behandla andra väl och upplever denDu förlorar ingenting genom att vara snällare.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.