Tarot: innebörden av den mystiska "Magikern".

Douglas Harris 18-08-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: kreativitet, engagemang och viljestyrka
  • Skäl: Intresse, överflöd och ytlighet.

VEM ÄR DU?

En öppen, översvallande, självsäker och kommunikativ person. Gör plats! "Magikern" styr dem som ser världen som ett äventyr, ett unikt skådespel. Allt är en anledning att vilja sticka ut. Det är kanske ingen hemlighet att du vill ha ljusstyrka och liv omkring dig. Det är vanligt att du lämnar din favoritpublik - dina vänner - förblindad. Dina doser av improvisation och övertalning kan göra dig till en inflytelserik person, närDu vet hur man förför med din närvaro och tror att ditt företag är en unik möjlighet att vara tillsammans med någon som är intelligent och uppfinningsrik. Du är den där personen som brukar säga ifrån, stå ut för ovanliga saker och ta ställning.Din föreställning måste vara den bästa. För att göra det måste du vara uppmärksam på dina egna brister. Ja, de finns.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Det kan vara så att status är viktigare för dig än essens. Akta dig för värdebedömningar. Du kanske inte tänker så mycket på andra människor när du bestämmer dig för att uttrycka dina önskningar. Förutom det överhängande intresset för en viss situation, person eller ett visst tillstånd, glöm inte att din hållning också kan tyda på falskhet. Utveckla ännu mer flexibilitet så att din excentricitet inteVar försiktig när du möter överdrifter!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.