Tarot: innebörden av den mystiska "Månen".

Douglas Harris 14-08-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: fantasi, intuition och fascination
  • Skäl: pessimism, skräck och svek

VEM ÄR DU?

Du är en misstänksam, obeständig, intensiv, intuitiv och slående person som präglas av dina egna rädslor och av det mysterium som du ser präglat i världen och hos människor. Därför odlar du en ouppnåelig fasad, imponerande och till synes starkare än andra. Men det är nödvändigt att dyka djupt ner i dina trauman och känslomässiga beroenden, som kan vara lika farliga som alla andra.Det okända fascinerar honom, men han måste hålla sitt förnuft i förgrunden för att undvika problem av alla slag, från känslomässiga till yrkesmässiga. Det är inte till någon större nytta att hålla en arg hållning, som om livet vore en rad orättvisor och prövningar som skulle förstöra hans självkänsla. Månen" representerar snarare än en person som är överväldigad av svårigheter eller av sin egenDet är viktigt att skilja mellan fantasi och verklighet.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Även om du lider i väntan eller fördjupar dig i alltmer komplexa neuroser kan det sluta med att du har en stolt hållning som inte lämpar sig för att erkänna misstag och svagheter. Men det är gynnsamt att bringa ljus i den mörkaste natten: att agera rationellt när du ställs inför livets angrepp stärker din övertygelse och ger dig säkrare steg i den riktning du vill. I stället för att ge skäl till dinFörstå att du bara kan lösa ett problem genom att möta det, med ansiktet och modet i behåll. Kämpa inte mot din egen rädsla eller ge näring åt din indignation, utan utveckla dina styrkor.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.