Tarot: innebörden av den mystiska "The Sun".

Douglas Harris 22-06-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: klarhet, glädje och medvetenhet
  • Skäl: egocentricitet, irreducibility och pretentiösitet.

VEM ÄR DU?

Du är en glad, bestämd, klarsynt, hjälpsam och strålande person. Du värdesätter gott humör och stabilitet i relationer och i det materiella livet, som alltid för dig till vackra saker och lyckliga situationer. Det är fantastiskt hur mycket du ägnar dig åt harmoni mellan dina närmaste och åt dina ideal i livet. Du tenderar att gynna den bästa sidan av situationer, vilket visar hur optimistisk du är och hur mycket du tycker om livet.Om du litar på någon är det uppenbart att du är en pålitlig person som alltid ställer dig i tjänst för det goda, rättvisa och behagliga. Du står för sanningen i relationer och visar dig ofta som en "öppen bok" för vänner och samhället. "Solen" är det tarotkort som också styr den intensiva briljansen hos dem som utmärker sig för att vara den de är, menHur olika de än är eller hur vanliga de än verkar vara.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Det är normalt att du sticker ut mer än andra på möten, i kompisgrupper eller till och med i affärer. Ditt ljus lyser och bländar till och med andra. Men den överdrivna ljusstyrkan kan göra dig mer och mer övertygad om att du är bättre eller till och med oslagbar. Akta dig för en egocentrisk hållning, eftersom många människor som styrs av denna arkan lider av en önskan att alltid synas, så att de känner sigFörsiktighet ligger i balans, lugn och intuition som används till förmån för relationer och omständigheter. Fira livets skönhet, men glöm inte att allt inte är en fest.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.