Tarot: innebörden av det mystiska "lyckohjulet".

Douglas Harris 09-09-2023
Douglas Harris

Detta innehåll är relaterat till resultatet av Test: vilket Tarotkort representerar ditt ögonblick Om det här kortet var det som förekom mest i dina svar, se nedan vilken undervisning det ger dig i ditt liv.

  • Dygder: Dynamik, drivkraft och motivation.
  • Skäl: Spridning, osäkerhet och oordning.

VEM ÄR DU?

Du är orolig, kreativ, brådskande, flyktig och distraherad, men ändå smidig. Det är vanligt att du befinner dig i den ena eller andra extremen: känslor, förväntningar och projekt med sina upp- och nedgångar. Du styrs av inkonstans och slarv: brådskan kan ta dig och dina relationer i besittning, vilket gör att allting sker automatiskt och till och med inkonsekvent.Lyckan" är den romerska lyckogudinnan som vänder hjulet till förmån för dem som förstår och respekterar slumpen. Hur många gånger har du blivit räddad av klockan? Räkna ut det. Det betyder inte att det är en strategi att spela med tur, utan att lita på sig själv när man ställs inför situationer, även om de verkar oöverstigliga.

VAD DU BÖR TA HÄNSYN TILL

Den snabba rutinen kan hindra dina planer och dina upplevelser - vad är det för nytta att sitta här och läsa och tänka på vad du måste göra om några minuter? Det är en bra idé att ta ett djupt andetag oftare - det brukar du inte göra, eller hur? Var närvarande, här och nu, utan att behöva rusa iväg för att ta itu med allting. Livet är nu, men slappna av. Det är viktigt att slappna av.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.