Test: Vad avslöjar dina sexuella fantasier om dig?

Douglas Harris 29-05-2023
Douglas Harris

Det finns sexuella fantasier som knappast kan förverkligas, antingen på grund av att de är ovanliga - som att ha sex på Jupiter - eller för att förverkligandet av vissa av dem kanske inte slutar så bra, som att ha sex mitt på en fotbollsarena, i finalen av ett mästerskap mellan två stora lag.

Dina fantasier kan dock mäta temperaturen på din sexuella entusiasm och avslöja eventuella föreställningar och fördomar som hindrar dig från att upptäcka vissa mer kryddiga njutningar. I testet nedan kommer du att upptäcka hur du har hanterat sex i ditt liv och om du skapar utrymme för att utöva dina mest intima önskningar.

Klicka här för att starta testet

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.