Väduren förutsägelser 2022

Douglas Harris 28-07-2023
Douglas Harris

Väduren 2022 Förutsägelser Det finns mycket viktiga astrologiska aspekter som ger dig utmaningar och möjligheter. En av de mest betydelsefulla är Jupiter som befinner sig i ditt tecken under några månader - en del av denna period kommer planeten att vara retrograd i ditt tecken!

Förmörkelser och andra planeter medför starka (och mycket starka!) frågor i Ariernas liv. Se prognoserna för Väduren år 2022 gjorda av astrologerna Marcia Fervienza och Yub Miranda för kärlek, karriär och pengar, hälsa och familj för dem som har Solen eller Ascendenten i Väduren.

Men kom ihåg att du är mycket mer än bara ditt soltecken och din ascendent. Astrologiskt horoskop kan hjälpa dig att bättre förstå andra aspekter av din personlighet och de Personligt horoskop (som är gratis här) ger dig trenderna för ditt liv varje gång en ny transit börjar på dagshimlen under hela året.

Innan du börjar läsa förutsägelserna för Väduren år 2022 ska du spara tre viktiga guider för att förstå året:

 • Astrologiska prognoser för 2022 - och lär dig allt om pandemin och den instabila stämningen under året i den kollektiva
 • Spara den astrologisk kalender 2022 komplett här
 • Följ datum och tecken för den Månkalender för 2022 här

Möjligheter för Väduren år 2022

Jupiters period i Väduren (från 10 maj till 28 oktober) Det kan handla om utmärkta nya möjligheter av alla slag, i yrkeslivet, studier, resor, kärlek. Allt som Jupiter rör vid (och som du vill ha) kan växa.

Ta tillfället i akt att gå den önskade kursen, resa till en plats du drömmer om, börja ett nytt jobb eller utveckla projekt som har legat på hyllan.

Därför kan målet vara att hitta det projekt, den erfarenhet du vill starta eller utveckla som är mer meningsfull för dig, har ett större syfte och inspirerar dig.

Prognoserna för Väduren år 2022 har en speciell touch av Saturnus i Vattumannen. Den här transiteringen tyder på att det är viktigt att omstrukturera dina relationer och ditt sätt att visa vänskap.

Dessutom bör du ha ännu större ambitioner för att få erkännande och respekt inom dina nischer. Det är värt att gå med i någon vän eller grupp i projekt under år 2022 för att kunna uppnå den respektabilitet du längtar efter.

Viktiga datum:

 • Från 10 maj till 28 juli Utmärkt för att dra nytta av och vidga dina horisonter, i alla avseenden - kulturella, filosofiska, religiösa, personliga eller existentiella.
 • Fram till och med den 10 maj och efter den 28 juli : Utnyttja den här perioden för att utveckla, forma och förbättra dina projekt som ännu inte är helt redo att lanseras. Välj ut och fokusera på de projekt för 2023 och som du vill se växa under de kommande 12 åren.

Vädurens utmaningar 2022 Prognos

Jupiter i Väduren är en mycket viktig period, men du måste vara försiktig med impulsivitet och otålighet, som kommer att vara ännu mer accentuerad för Väduren, liksom vitalitet. Så tipset är att vara djärv och extravagant, men var försiktig så att du inte råkar ut för olyckor och blir skadad.

Även under passagen genom Väduren, Jupiter blir retrograd Så ta tillfället i akt att expandera, utveckla och lansera allt du kan fram till den 28 juli, då Jupiter blir retrograd.

Och bli inte nedstämd om det har gått långsammare från och med den 28 juli i det område där du har Väduren i ditt horoskop (se här), för det som har hänt fram till retrograderingen börjar är bara en förhandsgranskning av vad du kommer att få 2023.

Dessutom kommer det faktum att Jupiter befinner sig i Fiskarna under resten av året att kräva att arierna sätter stopp för och stänger cykler i början (fram till maj) och i slutet av året (efter oktober). Du kan alltså dra nytta av Jupiterenergin under resten av 2022 för att söka erfarenheter och projekt. Det kommer att vara grundläggande för att skörda frukt under 2023.

Datum som kan innebära fler utmaningar i ditt liv:

 • Från 28 juli till 28 oktober Jupiter blir retrograd i Väduren.

Kärlek för Väduren år 2022

Kärlek är inte Vädurens starka sida år 2022, utan det är ett år som är mer inriktat på karriär, affärer och projekt.

Men om du letar efter kärlek under 2022, dra nytta av Jupiters fas i Väduren. Vädurens mod och djärvhet kan bli ännu mer uttalad. Det kommer inte att saknas möjligheter från den 10 maj till den 28 oktober. Om det är din avsikt, rikta energin mot kärlek som kommer att vara utmärkt.

Var bara uppmärksam på Merkurius retrograd period från den 9 september till den 2 oktober, eftersom detta kan vara en fas där du omvärderar ditt sätt att älska, att ge och ta emot ömhet.

De som inte är i ett förhållande kan få ett ex tillbaka eller återuppta ett förhållande. De som är i ett förhållande kan lösa ett problem eller till och med avsluta förhållandet. Med andra ord är det en period som är värd att ägna extra uppmärksamhet åt kärleken.

Gynnsamma datum för kärlek:

 • Från den 2 till den 28 maj Detta är en mycket gynnsam period eftersom kärlekens planet kommer att vara upplyftande och upplysande.
 • Från den 11 augusti till den 5 september: Dra nytta av att förförelsen ökar i ditt liv.

Karriär och pengar

Arians och Aryans kommer att behöva vara mycket försiktiga (mycket!) med ekonomin år 2022. Optimism, motivation och drivkraft kommer att vara superhöga och förmörkelserna kommer att aktivera området kring dina pengar och tredjepartspengar som omger dig.

Du måste se över vad som är (eller inte är) värt att bevara, vad som är lönsamt och ger dig glädje, att behålla, återvinna eller kasta.

2022 är ett år för Väduren att ta risker, men ta risker på ett säkert sätt, med fötterna på jorden, eftersom vissa förluster kan inträffa, inklusive kriser. Därför är det gyllene astrologiska tipset:

"Riskera inte vad du inte har råd att förlora."

Vädurarna börjar och avslutar året med en process av professionell översyn, som rör karriär, ambitioner, yrke, inkomster och deras sätt att arbeta.

Venus ber dig att utvärdera dina relationer med kunder, auktoriteter och chefer för att föra dessa relationer till en mer rättvis, mogen och engagerad nivå.

Viktiga datum:

 • Från 28 maj till 22 juni Detta är en gynnsam period när det gäller ekonomin.
 • 8 november: Månförmörkelse: Fördubblad uppmärksamhet på pengar eftersom något oväntat kan hända i den här sektorn - både bra och dåligt. Du kan känna ett behov av att hitta nya inkomstkällor och trygghet, inte bara på ett ekonomiskt plan utan också på ett känslomässigt.

Hälsoprognoser för Väduren år 2022

Arierna och arierna kan år 2022 räkna med Jupiters skydd när det gäller kroppen.

Se bara upp för överdrifter, särskilt mellan maj och oktober, som till exempel överdriven fysisk aktivitet, ångest, brådska, impulsivitet och snabbhet.

Under resten av året, när Jupiter befinner sig i Fiskarna, är det värt att investera mer tid i terapi, medicinsk behandling eller till och med större hälsovård.

Det är en utmärkt tid för att läka sig själv, förbättra sitt känslomässiga, psykologiska och fysiska tillstånd.

Det är värt att uppmärksamma Mars retrograd period (från den 30 oktober till januari 2023). Eftersom Mars är Vädurens härskare ber den om mer försiktighet för att inte bli skadad av impulsivitet, slarv, bristande fokus eller att du pressar på. Det är en tid som ber dig att agera mer försiktigt. Sakta åtminstone ner lite.

Viktiga datum:

 • Från den 28 mars till den 28 april: Jupiter går i exakt konjunktion med Neptunus. Det kan vara en anmärkningsvärd period för att läka och lösa något som har med hälsa att göra. Det är värt att ha detta datum i åtanke för att ta bättre hand om dig själv och dra nytta av Jupiters och Neptunus mirakel.

Familjen år 2022

År 2022 kommer inte att vara ett särskilt familjefokuserat år för aryerna, utan fokus kommer att ligga mer på oberoende och självständighet med Jupiters övergång i Väduren.

Men en gynnsam period för familjefrågor är när Venus befinner sig i Kräftan (17 juli-11 augusti). Ta tillfället i akt att umgås med familjen, vara inomhus och odla familjeband.

Det bästa är att Merkurius inte kommer att vara retrograd under den här perioden, vilket är ännu bättre för kommunikation, förståelse och för att odla familjerelationer. Om du till exempel vill åka på semester med dina barn är det här ett utmärkt tillfälle.

Viktiga datum:

 • Till och med den 10 maj och efter den 28 oktober: Jupiters transitering kan tyda på större uppoffringar vid den här tiden. Det kan vara så att dessa uppoffringar för vissa människor är riktade mot familjen, till exempel behovet av att ge känslomässigt stöd, hjälpa en släkting eller ta hand om en förälder.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.