Vårens modetrender

Douglas Harris 26-05-2023
Douglas Harris

Våren är årets vänligaste årstid. Vackra soliga dagar, med behagliga temperaturer och spännande inspirationer som får oss att vilja ta en promenad, gå ut med vänner eller familj. Promenader genom köpcentret, de livliga barerna eller parkerna, nu med nya och vackrare blommor. Med detta är vi alltid osäkra: vilka kläder ska vi ha på oss under dessa vårdagar? Och hur ska vi anpassa de nya kläderna till våren?trender i vårt dagliga liv?

Vi behöver naturligtvis inte byta garderob bara för att en ny säsong har börjat, men om vi tänker om kan det hjälpa oss att bättre klara av klimatförändringarna och alltid se bra ut.

På våren är dagarna i allmänhet varmare och nätterna kallare, så det bästa är att tänka på looks som lätt kan anpassas. Den här säsongen är trenden att bära lätta kläder, skjortor med bekväma byxor, starka färger och monokroma looks, etniska och asymmetriska tryck. Låt dig inspireras av några looks.

Lätta kläder ger komfort på våren

Lätta klänningar är perfekta för dagen, eftersom vi är lite trötta på tunga vintertyger. Lätta skjortor med kjolar ger en romantisk look och följer "Lady Like"-trenden, medan skjortor med bekväma byxor ger en mer praktisk look. Båda alternativen passar utmärkt både för våra hektiska rutiner och soliga promenader.

Om vädret förändras under dagen och det blir kallare på natten är det värt att anpassa dessa looks med en färgad kofta eller en jacka, som en blazer, i tunnare tyg. Dessa plagg är praktiska att kombinera och hjälper oss att komponera en look som är "alltid välklädd". Vi förnyar vår luft och vårt personliga välbefinnande.

Starka färger och monokroma looks är på modet.

Om du gillar att följa trenderna är de mest omtalade: starka färger och monokroma looks, slående och inte nödvändigtvis livfulla, vilket är perfekt för dem som är intresserade av färgterapi.

Den skurna övredelen och asymmetrin kommer att glädja de mest vågade.

För de fashionistas som är i tjänst är den korta övredelen fortfarande på modet. Den ska bäras med byxor eller kjolar med hög midja och får aldrig visa naveln. De är lätta och ger en identitet av kvinnlig djärvhet.

Det kan vara investerat i toppar, kjolar eller klänningar, med asymmetriska detaljer, eller genom skärningar som markerar delarna på ena sidan och på den andra. Det kan vara mycket geometriskt, definierat, eller i lättare och flytande delar. De är bra för en mer modern look, inom din egen stil.personal.

Etniska tryck lovar att behaga de mest eleganta

Etniska tryck och den så kallade Boho Chic-stilen är perfekta för de mest eleganta personerna, eftersom de blandar hippie, etniskt, bohemiskt, folkligt, broderi och stenar. Dessutom kan de också vara en utmärkt investering i accessoarer. Det är värt att blanda tryck och komponera matchande uppsättningar, och alltid söka harmoni i färger och tyger.

Portugisiska kakelplattor kommer att markera sin närvaro i säsongens mode

När det gäller tryck lovar det portugisiska kaklet att färga till och med naglarna! Mönstren, som är inspirerade av kinesiska kakel och porslin, dök först upp på internationella modevisningar och lovar att dominera skyltfönstren och gatorna. De används på skjortor, klänningar, shorts, väskor, accessoarer och, som sagt, till och med på händerna, tro mig. Detta tryck ger en viss delikatess till vår look och ger enintressant identitet för blomstersäsongen.

Universella trender fortsätter att vara heta under våren

Andra referenser är universella och passar bra för alla vårdagar:

  • Delikat spets, i detaljer eller hela tyger
  • Lätta tyger, som viskos och modal, eftersom de är svala och passar alla kroppar.
  • Blomstermönster och ljusa färger
  • Löst sittande klänningar, korta eller långa, som är praktiska och feminina.
  • Ovanlig transparens och halsringningar på baksidan är också trender på catwalken och kan anpassas framgångsrikt till din egen stil.

Men det viktigaste målet när du tänker på din vårgarderob bör vara komfort och praktiska egenskaper. Säsongen påminner oss om idén om sökandet efter välbefinnande, mer kontakt med naturen och milt väder. Den tillkännager årets sista månader och ger oss en känsla av entusiasm och optimism, även när vi står inför vardagens stress, och inspirerar oss till semester, fester och nya stämningar.Ha kul!

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.