2:a huset i astrologi: Upptäck ditt tecken i detta område av horoskopet

Douglas Harris 14-10-2023
Douglas Harris

Det andra huset i astrologin har att göra med värderingar. Hur tjänar du pengar och hur hanterar du pengar? Tecknet i det här huset i ditt horoskop hjälper dig att besvara dessa frågor, liksom vilka värderingar du har och hur du tar hand om dina ägodelar.

I astrologin representerar det andra huset den form du ger det som tillhör dig och visar hur värdefullt och tryggt du känner dig i ditt liv.

HUS 2 I FÖDELSEHOROSKOPET

Alla har hus 2 i sitt födelsehoroskop. Du kan se att ditt födelsehoroskop (gör ditt gratis här) har en mandala som är indelad i 12 delar. Se i vilket tecken ditt hus 2 börjar. I videon nedan lär du dig hur du kan se husen i ditt födelsehoroskop:

Se det här fotot på Instagram

Ett inlägg delat av Personare (@personareoficial)

Se även: 5 mantran för att väcka din potential

Se nu vad hustecken betyder i hus 2. För att förstå djupare kan du också se om du har planeter i detta hus och läsa hela ditt födelsehoroskop.

2:a huset i Väduren

Om du har Väduren i det andra huset är du förmodligen inte rädd för att göra nya typer av investeringar och pröva nya sätt att tjäna pengar. Du litar på att du kan tjäna pengar med något även om du aldrig har gjort det förut. Du tenderar att vara en person som har potential att arbeta inom försäljning, i provisionsform, eftersom du alltid vill tjäna och slå dina mål genom att överträffa dina kollegor.

2:a huset i Taurus

Om du har Taurus i det 2:a huset Din ekonomiska komfort är förmodligen kopplad till ditt självförtroende, du gillar att spendera pengar på dig själv, du uppskattar god mat, goda drycker, bra kläder, du har förmodligen en väldefinierad stil och du behöver pengar för att finansiera den stilen och den goda smaken. Du är på intet sätt någon som vill vara utblottad.

2:a huset i Gemini

Om du har Tvilling i det andra huset använder du förmodligen din intelligens, mångsidighet och flexibilitet för att tjäna pengar, så du tenderar att arbeta bra med intellektuella förmågor, som att skriva, kommunicera och marknadsföra. Eftersom det är tvillingens tecken måste du också ha mer än en inkomstkälla eller två jobb - ett officiellt och ett extra, kompletterande. Du är en person som använder ochmissbrukar intelligensen för att använda den för att tjäna pengar, för att göra ekonomiska resurser lönsamma.

2:a huset i Kräftan

Din källa till trygghet, som är området i det andra huset, är relaterad till vad du har. Förhållandet till pengar för dem som har Kräftan i det andra huset är kopplat till sparande. Du tenderar att fatta ekonomiska beslut som styrs av känslomässiga frågor, känslighet och intuition. Oavsett om de är rätt eller inte, måste du se andra frågor i horoskopet. Ditt förhållande till materiella frågor är mer känslomässigt och personligt. Därför,Du kan vara mer generös mot familj och närstående än i allmänhet. Akta dig för svängningar på det ekonomiska området i ditt liv.

Andra huset i Lejonet

Du är en person som har potential att arbeta i en auktoritetsposition, eftersom Lejonet ger en tendens till ledarskap. Du kan fungera mycket bra i en position där du inte är beroende. Lejonet i det andra huset är vanligtvis inte en person med problem med personliga värden.

2:a huset i Jungfrun

Personen med Jungfrun i det andra huset behöver känna sig mycket produktiv, om de kan generera pengar genom sitt eget arbete ger det näring åt deras självkänsla. De kan vara alltför öppenhjärtiga och måste vara försiktiga med detta eftersom de kan missbruka sin generositet.

2:a huset i Libra

De som har Vågen i det andra huset tenderar att tjäna pengar i partnersituationer, med en partner eller till och med med med sin partner, men någon som är rättvis och pålitlig. De tenderar att vara begåvade med ekonomisk intelligens - men gillar inte nödvändigtvis att hantera den. De behöver balans och lugn på det här området. De vill inte bli uttråkade av penningfrågor.

2:a huset i Skorpionen

De som har Skorpionen i det andra huset behöver få makt. Oftast försöker de få denna makt genom den ekonomiska sidan. De tenderar att tro att om de har pengar kommer folk att uppskatta dem mer. Om de inte har det kommer de att må dåligt om sig själva. På den mer manipulativa sidan av tecknet kan de använda andras brist på pengar som en form av kontroll.

2:a huset i Skytten

Personer med Skytten i andra huset tenderar att ha en mani för storhet (som stora summor, stora utgifter, stora inkomster). De är mycket optimistiska och kreativa när det gäller sitt materiella liv och har en stor förmåga att producera och samla in pengar. De kan tycka att små belopp inte är värda det. De ser pengar som synonymt med frihet. Deras materiella ägodelar är ett sätt att erövra utrymme, att brytaFlygbiljetter, studier, resor är mål och önskemål som möjliggör personlig expansion.

Andra huset i Stenbocken

Personer med Stenbocken i andra huset tenderar att använda pengar för att etablera sig. En viktig punkt i denna position är beslutsamheten att uppnå sina mål oavsett vad som händer, att tvinga sig själv att framhärda tills man slutligen uppnår åtminstone en tillfredsställande del av sina personliga ambitioner. Materiella resurser får extra stor betydelse i deras liv, men även värderingarpersonlig, där han ständigt är bekymrad över sin egen karaktär och hur andra ser på hans integritet.

2:a huset i Vattumannen

Personen med Vattumannen i det andra huset vet att det är viktigt att ha pengar och gillar att ha dem, men använder dem som ett verktyg för att frigöra sig. Han säljer inte sin själ. Om du använder denna egenskap på ett positivt sätt kommer du förmodligen att ha flera inkomstkällor och/eller arbete, eftersom du använder Vattumannens kreativitet och originalitet för att tjäna pengar. Men om du inte vet det, kan du ha pengar.en timme och inte nästa.

2:a huset i Fiskarna

Personer med Fiskarna i det andra huset är kända för att förlora tillhörigheter, som till exempel husnycklar. Vissa personer behöver arbeta väl med sina syften och uppdrag, eftersom de vanligtvis har problem med att fokusera och hitta sina livsmål. De måste vara mycket försiktiga så att de inte spenderar pengar utan att mäta konsekvenserna och behöver be om hjälp för att hantera utgifter och vinster.

Se även: Betydelser av månen i Fiskarna: känslor, sexualitet och moderskap

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.