Inte ett mirakel

     
 
Jag är inte vidskeplig egentligen, men jag tänker att jag kan ju inte vara helt säker på att det inte finns någon gud någonstans som kanske blir sur för att jag använder ordet mirakel och bestämmer sig för att ta tillbaka allting. Så jag lägger upp dessa två bilder och håller mig till fakta: Luca har inte behövt någon medicin mot smärta på en vecka, käken krymper och jag är innerligt tacksam för dessa dagar. 
1 Anonym:

skriven

Hej min vän. Oavsett vad vi kallar det (och jag förstår precis vad du menar med att inte vilja utmana högre krafter i detta sammanhang) så är det så obeskrivligt underbart att läsa💞💕💕. Jag håller alla tummar och tår och tänker på er. Massor med kramar, Kirsten

2 Anonym:

skriven

Å kära nån så lycklig jag blir av att läsa detta!!!! Hurra hurra hurra hurra! Hälsningar Marie, Rosas mamma.

3 Anonym:

skriven

Mirakel eller ej - ni är så värda att få ha underbara dagar och njuta av att Luca mår bra. Hållar all tummar och tår och ber en bön för att det ska få fortsätta på samma sätt. Kramar till Er båda från någon som ni inte känner, men som följer Er och känner med Er.

4 Anonym:

skriven

Så dejligt at høre! Du skriver så fantastisk om alt det svære og intense i står i som familie. Og dette var virkelig en så fin måde at beskrive noget stort på....vi læser med og ja, vi beder med. Håber I får en god tid sammen i LA og må det lykkes. Må det blive godt nu!!

5 Anonym:

skriven

Underbart... håller tummar och tår. Kram Lykkes mamma

6 Malin:

skriven

Så underbart att Luca inte har ont och att ni kan njuta av att göra kul saker tillsammans, over there ❤️ (Ridning ser så mysigt ut, var för länge sedan vi gjorde känner jag.) Kram och heja er!! xx

7 Lina:

skriven

Underbart ❤️🤗🍀🙏. Massor av kramar till er 🤗🤗🤗

8 Anonym:

skriven

Vilken härlig läsning! Kramar!

9 CJS:

skriven

Så fantastiskt! Man blir så glad! Heja heja!

10 Anonym:

skriven

Å så underbart! Livet är fullt av mirakel på så många olika sätt. Hurra för mirakel och Ninjor som ni♡ Kram Katarina

11 Marcus, Mim & Oscar:

skriven

Vi blir så glada över att ni har fina dagar, och att Luca verkar trivas och leka nästan som hemma! Många kramar till er alla!

Kommentera här: