Bokat

                                                  
 
Jag tänkte att jag skulle skriva idag och så hoppades jag att jag skulle kunna skriva så här: Vi har fått datum för att åka till Los Angeles och biljetterna är bokade. Luca fick en lindrig behandlingsomgång och klarade sig igenom neutropen-dagarna utan feber och utan att bli inlagd.
 
Den här gången så blev det just som jag hoppades. Luca hade några dåliga dagar under och efter behandlingen med de vanliga biverkningarna. Men de blev lindrigare än tidigare omgångar (antagligen för att han fick något reducerad dos). Vi hade ett par dagar med slang-krångel. Luca kräktes och slangen i näsan åkte ut två dagar i rad. Men sedan har det varit lugnt. Eller inte alltid så lugnt egentligen. Efter behandlingen fortsätter han sin återhämtning från innan. Han blir lite piggare för varje dag. Nu är han för det mesta sitt vanliga busiga jag och har återigen spring i benen. Som om han aldrig fått två återfall och oräkneliga cellgiftsbehandlingar och låg på BIVA för några veckor sedan. Som om han är en magisk supehjälte, vilket han är. Nej, förlåt, ingen superhjälte. En ninja. En magisk ninja. 
 
Igår skickade vi 200,000 dollar till CHLA. Den 6e november är det sagt att vi ska träffa läkaren på plats. Den 13e behandlingsstart. Den 4e åker vi. Om allt går som det ska så blir vi kvar i alla fall 5 veckor, kanske längre. Innan vi åker ska vi göra alla prover. MR och benmärg imorgon. Nästa vecka MIBG.  
 
Så många tankar snurrrar i huvudet. Alla frågor som inte har några svar. Omringad av så mycket oro och rädsla. Och nu en stor dos hopp mitt i. Men utan slang i benet så kan man äntligen få bada igen, i alla fall i badkaret.