Nivåer av olidlighet

                                             
 
Återigen ett oväntat nu. Det var så svårt så svårt så svårt att vara borta. Sen den där dagen i Los Angeles när vi trodde att vi skulle åka hem med medicinerna i bagaget och sen alla svåra svåra dagar i Barcelona. Jag vet inte hur jag ska skriva om det annat än att det var så svårt, på så många nivåer. Kanske en dag så hittar jag orden.  

Även om situationen egentligen inte är bättre så har det känts mycket bättre sen vi kom hem, på så många nivåer. Mitt hjärta har äntligen slutat banka så hårt och mina muskler börjar minnas hur man slappnar av. För att vi får vara hemma i tryggheten bland vänner och familj. Och för att Luca har fått må bra igen. Det var en svår väntan på att värdena ska vända, men Luca har i alla fall varit helt opåverkad. Biverkningarna av behandlingen avtog och smärtan hann inte komma tillbaka. 

Till och med veckans inläggning och cellgiftsbehandling gick smidigt. Han har bitvis varit illamående men i övrigt nästan helt opåverkad. Glad och pigg har han cyklat runt i korridoren och skojat med personalen. För mig har avdelning känts trygg i jämförelse med sjukhuset i Barcelona. Något som en gång var så olidligt har känts betydligt lättare i jämförelse med något som jag upplevde som så mycket värre; att vara långt hemifrån i ett helt okänt sammanhang när Luca mådde som allra sämst. Jag förstår nu att det finns olika nivåer i olidligheten.      

Nu ska värdena sjunka igen och när de vänder så är planen hu3f8 i Köpenhamn. Innan dess måste alla tester återigen göras (MIBG, MR, benmärg, etc). Tills dess ber vi för att slippa feber och inläggning, för att smärtan ska hålla sig borta och för mycket vårsol. 

 
1 Anonym:

skriven

Åh så skönt att det trots allt känts bättre sen ni kom hem och att Luca cyklat runt i sjukhuskorridorerna och mått bra. Önskar er många många dagar i solen nu och att det går bra med alla tester inför Köpenhamn. Kram Katarina❤

2 Anonym:

skriven

Allt hopp till er 🙏

3 Anonym:

skriven

Tänker på er. Kram

4 Anonym:

skriven

Stor kram på er❤️❤️

5 Sandra:

skriven

Kärlek, kärlek, kärlek!

6 Lina:

skriven

Många kramar💕🤗🤗🍀💕

Kommentera här: