Mot Barcelona

(null)
 

Allt vände snabbt dagen efter att jag skrev från röntgenrummet. Vi fick dåliga provsvar när vi träffade läkaren på fredagen. Mycket dåliga. Större och fler tumörer. Det var tydligt att han blivit resistent mot Lorlatinib. Vi fick åka hem utan mediciner. Fram tills dess hade han inga symtom alls, men redan natten när vi kom hem så började han få ont och käken var synbart större. På söndagen diskuterade fem olika läkare i fyra länder via mail som vi följde vilken behandling som han skulle kunna få härnäst. På måndagen var alla överens om den nya immunterapin som nu finns i Barcelona (som vi försökte få i New York efter första återfallet) och vi fick bekräftat att de kunde ta emot honom redan denna vecka. Nu är vi på väg mot Barcelona och imorgon träffar vi läkaren för ett första möte.

Luca mår bra. Han får Celebra regelbundet som verkar bra mot tumörsmärtan. Han är fortsatt trött av jet lag men på gott humör. När han insåg att alk-medicinen (som han kallar den) slutat fungera så blev han inte arg eller rädd eller ledsen (som alla vi andra). Han bara frågade, vilket land ska vi åka till nu? Spanien tyckte han lät bra. 


1 Anonym:

skriven

Vilken underbar inställning Luca har! Det är bara att låta sig inspireras av honom. Vilken kille han är!Tänker på er massor och hoppas på ett bra möte med läkare i Barcelona och bra behandling. Tro hopp och massa kärlek till er. 🐒🐵🐒Katarina

2 Frida:

skriven

Trycker på Gilla-knappen, men vill egentligen trycka på Ogilla-knappen. Så tråkigt att höra om de dåliga provresultaten :-(. Stor Gilla däremot till Lucas reaktion. Lycka till i Spanien!

3 Anonym:

skriven

Tänker på er...

4 Lina:

skriven

Hej på er 💕, provsvaren 😔. Men skönt med snabba beslut av läkarna 🙏🍀, all lycka till i Barcelona💕. Goa Luca☺️ , härlig kommentar 🤗. Många varma kramar till er 💕🍀 hälsa mamma också så mycket 🤗🤗🤗.

5 Anonym:

skriven

Håller alla tummar jag har! Evas mamma på dagis.

6 Anonym:

skriven

Otroligt vad ni fått vara med om och fortfarande får kämpa. Hoppas innerligt på en behandling med långsiktig god effekt i Barcelona.❤️❤️

7 Tove:

skriven

Ni är sådana fantastiska kämpar. Önskar er kraft, styrka, gemenskap och kärlek.

8 S:

skriven

Skickar styrkekramar <3!

Kommentera här: