I röntgenrummet

(null)
 
Sitter i röntgenrummet på CHLA och tittar på en sovande Luca. För första gången gör vi MIBG utan sövning och jag var beredd på att distrahera i två timmar. Men två minuter efter att han la sig på röntgenbordet så somnade han! Så fick jag till sist lite tid att skriva en uppdatering. 
 
Vi har inte fått några provsvar ännu. Imorgon förmiddag träffar vi läkaren, får alla svar och förhoppningsvis nästa omgång mediciner och sen åker vi hem igen redan samma kväll. Luca har mått mycket bra på sistone, men fick hög feber och en jobbig hosta ett par dagar innan vi åkte, så vi fick med oss antibiotika på resan för att det inte skulle leda till lungflammation. Men sen vi kom till LA så har han mått bra igen. Vi hade en dag på sjukhuset för att träffa koordinatorn och göra neuro-psych tester och igår var vi inne för att få kontrastvätskan injicerad. Annars har vi lekt på Ronald och åkt trampbåt och varit på museum. 
 
Ser på skärmen i röntgenrummet att tumören i käken är aktiv. Annars kan jag inte utläsa något från bilderna. Men att käken skulle vara aktiv hade vi också förväntat oss. Bara hoppas nu att något nytt inte dyker upp i provsvaren imorgon och vi kan åka hem igen med nästa omgång mediciner i bagaget... 
 
(null)
 
 
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Vad skönt att Luca mår bra. Hoppas med er på bra provsvar och att ni får åka hem med medicin. Kram kram Katarina

2 Tove:

skriven

Hoppas att allt är bra och att ni fick fina provsvar. Allt gott!

Kommentera här: