Förutsägelser för Leo år 2022

Douglas Harris 30-10-2023
Douglas Harris

Pengar och värden som involverar andra människor, såsom försäljning, provisioner, varierande inkomster och även din träffas ekonomi tenderar att påverkas av Jupiter, enligt prognoser för Leo år 2022 Jupiter är expansionens planet, det bör man komma ihåg.

Inte nog med det, andra planeters transitering kan ge viktiga frågor för dem som är Lejon. Astrologerna Marcia Fervienza och Yub Miranda analyserar prognoserna för Lejonet år 2022 när det gäller kärlek, karriär och pengar, hälsa och familj.

Men kom ihåg att din Astrologiskt horoskop kan hjälpa dig att bättre förstå andra aspekter av din personlighet och de Personligt horoskop (gratis här) ger dig trenderna för ditt liv varje gång en ny transit börjar på dagshimlen under hela året.

Innan du börjar läsa förutsägelserna för Lejonet år 2022 kan du spara tre viktiga guider för att förstå året:

 • Astrologiska prognoser för 2022 - och lär dig allt om pandemin och det instabila klimatet under året.
 • O astrologisk kalender 2022 komplett här
 • Följ datum och tecken för den Månkalender för 2022 här

Möjligheter för Lions år 2022

Efter att ha gått igenom ett år med Jupiter som fokuserar på dina relationer kommer expansionsplaneten nu att lyfta fram pengar och andras värderingar, särskilt i början och slutet av 2022.

Försäljning, provision, rörlig inkomst och till och med pengar från partnerpersonen pocem växer.

Men eftersom det är ett område med pengar som andra personer i din närhet har makten över (detta inkluderar lån), måste du vara mycket försiktig så att ökningen av resurserna inte bara är indirekt.

För att dra nytta av Jupiter i Fiskarna kan personer från Lejonet studera mer om investeringar med rörlig inkomst.

Dessutom kommer de som är Lejon att få se sin intimitet, sitt sex och sin leverans i fokus med Jupiter i Fiskarna. 2022 kan bli ett rikt år på det sexuella området, men det kan också vara ett år då man bör försöka förstå bättre vad som händer på det här området.

Från den 10 maj till den 28 oktober flyttas fokus till området för kunskap, lärande på högre nivå och resor. Detta är vad Lejonkvinnor och Lejonmän kan känna när Jupiter befinner sig i Väduren. Notera förresten noga vad som kan hända under den här mitten av året eftersom det är en förhandsvisning av 2023, då Jupiter stannar ännu längre i Väduren.

Men var försiktig: efter den 28 juli kommer Jupiter att bli retrograd, så det är mycket viktigt att vara uppmärksam på alla möjligheter som rör utlandsresor eller studier. Om de inte sker nu kommer de garanterat att ske 2023.

Viktiga datum:

 • Från början av året till den 10 maj och från den 28 oktober till den 20 december. : bra period för försäljning, provisioner, rörlig inkomst och till och med expansion av partnerns pengar. Akta dig för lån.
 • Från 10 maj till 28 oktober : bra fas för att investera och söka möjligheter som har med kunskap, högre utbildning och resor att göra.

Utmaningar år 2022

förmörkelser år 2022 Lejonmänniskor måste rikta sin uppmärksamhet mot arbete, karriär och sökandet efter erkännande när förmörkelserna i Oxen inträffar.

I vilken utsträckning arbetar du för trygghet och utan nöje?

Uranus befinner sig också i Oxen, vilket innebär att din karriär har varit föremål för möjliga revolutioner. Detta kan vara året för detta! Så allt du kan göra för att öppna dig för det nya, prova en ny teknik, en annan metod eller byta karriär med mer självständighet kan vara mycket positivt.

För dem som inte arbetar kan förmörkelser kasta ljus över den fasthållning till en social, estetisk eller ekonomisk image som kan hålla dig fängslad. Det kan vara viktigt att arbeta med att frigöra sig från normer för att få igång det professionella området.

Förmörkelser i Skorpionen däremot flyttar Leomedlemmarnas fokus till familjebasen. Det blir viktigt att utvärdera förhållandet till barn, föräldrar och släktingar som bor hos dig. Finns det en rädsla för intimitet eller överdriven kontroll? Detta är ett fenomen som kräver större medvetenhet om din förmåga att hjälpa familjemedlemmar i kris eller att ta emot känslomässigt eller ekonomiskt stöd från dem.

I grund och botten är det livet som ber dig att fördela din tid väl mellan familj och arbete, samt att arbeta på att ta avstånd. Kom alltid ihåg att förmörkelser inte skapar problem, utan lyfter fram problem som redan finns och som behöver lösas.

Viktiga datum:

 • Till och med den 29 januari: Det här är en period som kräver mer uppmärksamhet för att hantera byråkratiska frågor eller hälsofrågor, som t.ex. undersökningar, gå tillbaka till doktorn, återuppta behandling. Det kan också vara en period av oenighet med någon som arbetar för dig, vissa missförstånd. Du behöver fördubbla ditt tålamod och fokusera på att lösa problemen.
 • 30 april och 8 november Förmörkelser i Taurus.
 • 16 maj och 25 oktober: Förmörkelser i Skorpionen.
 • Från den 30 oktober till den 12 januari 2023 Mars är retrograd, en vän kan återvända eller du kan återgå till en grupp, eller så kan det bli fler konflikter med en kollega eller i en WhatsApp-grupp. Akta dig för mer aggressiva ord.

Kärlek för Leo år 2022

Kärleksfältet har varit mycket upptaget för Lejonkvinnor och Lejonmän på grund av Saturnus i Vattumannen, så om det händer bra eller dåliga saker i kärleken beror bara på dig, Saturnus kräver trots allt ansvar.

Den här transiten pågår fram till början av 2023, så under 2022 fortsätter Saturnus att få dig att reflektera över dina relationer och ditt sätt att förhålla dig till varandra. Din intimitet kommer också att lyftas fram under 2022, bara av Jupiter i Fiskarna.

Jupiter i Fiskarna är typisk för önskan att ge sig själv till andra, att skapa större intimitet och stärka det affektiva bandet. Å andra sidan fokuserar Saturnus på rädslan för att binda sig till andra för dem som är ensamma eller för att omstrukturera livet som par för dem som redan är i ett förhållande.

De som ännu inte är i ett förhållande kan känna en stark önskan om att få något seriöst, och det kan du hitta i 2022.

När Saturnus passerar genom Vattumannen kan Lejonmänniskor ha svårt att hitta möjligheter att bygga upp en sådan relation, men om de gör det är chanserna för seriös dejting och äktenskap mycket stora. Saturnus kräver trygghet och engagemang.

För dem som redan befinner sig i ett förhållande kan Saturnus transit vara en komplicerad tid, men det kan också vara en tid för äktenskaplig upprättelse. Det är nödvändigt att ha tålamod och en mer långsiktig vision, som inte är inriktad på omedelbarhet och passion.

Konflikter kan lyfta fram varje persons individualitet och önskemål i förhållandet. Det är upp till dig att se på detta och bestämma vad du ska göra. Astrologin visar tendenser, det är upp till dig att agera!

Viktiga datum för kärleken:

Se även: Vad betyder det att drömma om en tjuv?
 • Från den 6 mars till den 5 april gynnsam fas för äktenskap och stabila relationer.
 • Från den 11 augusti till den 5 september: bra för både den affektiva och ekonomiska sidan.
 • Från den 16 november till den 9 december Detta är en bra tid för dejting och seriösa relationer.

Karriär och pengar

Förmörkelserna i april och november kan intensifiera de frågor som Uranus har ställt till dig från Lejonet de senaste åren. Det betyder att det kan vara viktigt för dig att arbeta på ett mer autentiskt, tekniskt och okonventionellt sätt. Om du känner att du befinner dig i stagnation kan det komma en tid då du exploderar och går i graven.Se upp.

Om du känner dig missnöjd på jobbet, försök att förändra ditt jobb, ditt företag och till och med din karriär om det behövs. Vänta inte på att något ska tvinga dig att göra det. Om du väntar på en liten knuff, känn förmörkelserna som ett meddelande från universum.

För dem som inte arbetar kan nya möjligheter dyka upp under 2022, men begränsa inte dina möjligheter och fäst dig inte vid en viss typ av jobb eller företag.

Du kanske lägger hinder i vägen för att engagera dig i ett nytt yrkesmässigt projekt. Öppna dig, Uranus ber om det. Låt lathet och säkerhetsbekymmer vara åt sidan.

Om du är Lejonet är Pluto också fokuserad på arbetsområdet (Pluto har fört detta till dig i tio år), så du har kanske haft kriser i denna sektor under en lång tid. Använd det här året 2022 för att revolutionera din karriär.

Kan det bli ett bra år för stora investeringar? Ja, särskilt när Jupiter står i Fiskarna, men var försiktig så att du inte blir för optimistisk och entusiastisk.

Riskera inte vad du inte har råd att förlora.

Viktiga datum för pengar:

Se även: Ascendenten i Stenbocken: vad betyder det?
 • Från början av året till den 10 maj och från den 28 oktober till den 20 december. Det här är en bra period för stora investeringar eftersom turen är stor inom finanssektorn. Riskera bara inte för mycket.
 • Från den 11 augusti till den 5 september: Det är en bra tidpunkt att ta itu med ekonomin.
 • Från den 23 september till den 2 oktober Merkurius retrograd: tid att se över vinster och utgifter.

Hälsoprognoser för Leo år 2022

Leonine-kvinnor och -män börjar året med ett känsligare hälsoområde. Extra vård kan bli nödvändig, så planera för detta. Var försiktig med slutårsfesterna, överdriv inte, för du kan få negativa resultat under det nya året på grund av Venus retrograd.

Många Lejonmänniskor kan ha Saturnus i Vattumannen i opposition till Solen eller till själva Ascendanten. Om detta är fallet för dig ( se här i Horoskop Personare Hantera din tid bättre och ha mer engagemang och disciplin för att klara av det ökade ansvaret.

Se till att du äter ordentligt, gör regelbunden fysisk aktivitet, har roligt och förstås vilar. Saturnus ber dig om engagemang och ansvar för ditt välbefinnande.

Slutligen bör du ta stor hänsyn till din mentala och känslomässiga hälsa. 2022 blir ett år då många områden kommer att röras upp och djupa teman kommer att stå i fokus. den terapeutiska processen är utmärkt Kommer det att vara svårt? Ja, men försök att förnya, revolutionera och söka nya erfarenheter successivt.

Viktiga datum för hälsa:

 • Till och med den 29 januari Venus retrograd kan göra din hälsa mer känslig, så var mer uppmärksam på din kropp och ditt välbefinnande.
 • Från och med den 9 december till och med den 2 januari 2023 En gynnsam och välgörande tid för hälsan.

Lejonet och familjefrågor år 2022

Förmörkelserna i maj och oktober kan belysa problem som rör din familj. Förmörkelserna skapar inga nya problem, de tar bara fram det som skjutits under mattan. Hälsoproblem och frågor om makt, manipulation och kontroll med dina familjemedlemmar kan komma att hamna i skarpare fokus.

Därför blir det en period då du måste respektera andra människors makt, vinna respekt hos barn eller mor och far, utan att vilja manipulera eller kontrollera. Tendensen är att du känner större missnöje och rädsla för förändringar i familjestrukturen eller i ditt hem.

Ta tillfället i akt att gå igenom känslomässiga och ekonomiska frågor från din barndom så att du kan förbättra den nuvarande familjedynamiken, särskilt när det gäller överlåtelse och tillit.

Det kan finnas vissa familjekriser som kräver ovillkorligt känslomässigt stöd för att skapa en ny nivå av intimitet, tillit, överlåtelse och ömsesidigt stöd. Tipset är: mycket terapi under 2022.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.