Tillgång Stänger eliminerar negativa beteenden

Douglas Harris 30-10-2023
Douglas Harris

Access Bars är en teknik som genom terapeutiska beröringar på specifika punkter i huvudet eliminerar mentala filer som inte längre är meningsfulla. Med andra ord får den personen att ta bort skadliga mönster, idéer och föreställningar som ackumulerats över tid från sitt liv.

Hur fungerar tillträdesregeln i praktiken?

Bild: Alessandra Contrucci (Personare)

Klienten ligger ner och den kvalificerade terapeuten gör subtila och sekventiella beröringar av 32 punkter på huvudet.

Var och en av dem motsvarar en viss aspekt och det sätt på vilket personen hanterar dem, till exempel: pengar, kontroll, makt, kreativitet, kropp, sexualitet, sorg, glädje, vänlighet, fred och lugn, bland annat.

Dessa punkter lagrar de elektromagnetiska komponenterna i de tankar, idéer, attityder, beslut och övertygelser som människor har om ett visst tema.

Och det är detta som blockerar det fria flödet av livsenergi och personligt självförverkligande.

Dessa elektromagnetiska komponenter är data, det vill säga allt som vi har fått som information om ett ämne, oavsett om det har lärts ut, setts eller upplevts som erfarenhet.

De symboliserar det som vi skapar, uppfinner, accepterar som sanning eller på något sätt ser för tillfället och som begränsar vår kreativa och förverkligande potential.

Se även: Hur man ser och förstår Saturnus och Jupiters konjunktion

Ett exempel för att du ska förstå bättre

Bild: Alessandra Contrucci (Personare)

Som exempel kan vi nämna svårigheten att hantera pengar och ha materiellt välstånd, något som är ganska vanligt bland människor.

Detta beror oftast på att vi redan från mycket unga år hör uttryck som:

  • "Pengar faller inte från ett träd",
  • "Det som är lätt att komma är också lätt att gå bort",
  • "rikedom är inget för dig!"
  • "Pengar tar fram det värsta i människor"

Och det är inte bara vad vi har fått höra som räknas, utan också vad vi har sett och känt i samband med erfarenheter som rör välstånd, t.ex. när vi som barn uppfattar frustrationen i en vuxens ansikte när vi läser ett kontoutdrag, eller ångesten när vi måste välja mellan produkter med olika priser osv.

All denna information ackumuleras på en persons mentala plan, förändrar det naturliga energiflödet och begränsar uppfattningen om den aspekten - i exemplet jag gav, ekonomiskt och materiellt välstånd.

Samma sak händer med de olika uppfattningar vi har om vår egen kropp, sexualitet, känslor av kontroll, föreställningar om kreativitet och makt, bland många andra "mentala filer".

Genom att göra "Access Bar"-sessioner är det som om de filer av idéer och övertygelser som finns inplanterade i vårt sinne analyseras och blir renare.

" Genom att göra "Access Bar"-sessioner är det som om de filer av idéer och föreställningar som finns inplanterade i vårt sinne analyseras och blir renare. "

Och allt som är begränsande raderas från vårt minne när punkterna i ditt huvud berörs.

Se även: Gemini i födelsehoroskopet: var har du detta tecken?

Denna process underlättar utvidgningen av medvetandet och öppnar uppfattningen för ett nytt - obegränsat - sätt att se saker och ting.

Detta är vad denna holistiska terapiteknik bygger på för att skapa förändringar i livet: med rena mentala data ökar valmöjligheterna, de oändliga möjligheterna i en persons liv.

Klienten väljer själv hur ofta han eller hon vill träffa sig. Det är möjligt att uppleva mer välbefinnande och harmoni redan vid den första sessionen, men för att förändra mönstret på ett effektivare sätt rekommenderas tio sessioner.

I vissa fall kan det vara nödvändigt att göra mer än så, beroende på omständigheterna, men i alla fall kan man redan under den första sessionen känna ett större välbefinnande och en större harmoni.

Douglas Harris

Douglas Harris är en rutinerad astrolog och författare med över två decenniers erfarenhet av att förstå och tolka zodiaken. Han är känd för sin djupa kunskap om astrologi och har hjälpt många människor att hitta klarhet och insikt i sina liv genom sina horoskopläsningar. Douglas har en examen i astrologi och har varit med i olika publikationer, inklusive Astrology Magazine och The Huffington Post. Förutom sin astrologipraktik är Douglas också en produktiv författare, efter att ha skrivit flera böcker om astrologi och horoskop. Han brinner för att dela sina kunskaper och insikter med andra och tror att astrologi kan hjälpa människor att leva ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. På sin fritid tycker Douglas om att vandra, läsa och umgås med sin familj och sina husdjur.